Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2007 16:31

Wicker Man написа:
THE DEMON написа:
Wicker Man написа:
Начи, ако не се бъркам трябва да се срещнеш със Sander Cohen - някъде около това стъкло имаше асансьор(мисля, че на ляво се падаше, но не съм сигурен), огледай се добре, ако още не си го минал. ;)

Дам има асансьор обаче е заклюен и няма никакви чатлаци да се откличи ще пробвам пак тнх

Май имаше катинар и верига, които трябва да разбиеш или някаква ръчка/копче за натискане... бледи спомени ;) В краен случей можеш да пуснеш hint-овете.

оправих се много съм тъп да не проверя за копче за викане на асансьора :D :D
Много мерси Wicker Man

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 21:10

Играта е уникална , от скоро я почнах и съм някъде в края на второто ниво , определено си заслужава :P

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Сеп 2007 13:56

Аз сега я играя само за да видя другия 'лош' край.
пп: Играта на годината определено.

Coming Soon!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2007 20:51

Такааа за другият край на играта, значи спасих всички момиченца при което след като обих лошият, ми предложиха ключа на града обаче аз го отказах, при което дават как взимам момиченцата с мен на повърхността и ставам техен родител и разказвачката разказва че от цялата история нямам нищо материално, хо съм имал по голяма придобивка - семейство и дават как героят ми умира от старост и всички момиченца вече пораснали ме държат за ръка :)
Това е от мен играта найстина е много добра който не я е игра да я играе защото изпуска много.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2007 21:27

С брат ми я врътнахме аз като "лош", а той като добряк. Накрая аз останах прецакан. :roll: Happy end-a е доста по-качествен и филмчето е по-дълго. Играта си е Събитие на годината (поне засега). Единствено очаквах повече и по-приложими плазмиди. До края на играта използвах само около 4-5 и не умрях нито веднъж (което е друг минус на играта - доста лесна е).

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Сеп 2007 21:51

Добре, че вдигна темата, да питам защо когато ми зарежда "Welcome to Rapture" играта ме изхвърля на десктопа? :roll: Първо два пъти като пробвах компа се ресваше, а за третия сложих последните драйвъри както пише в коментарите на торента който свалих и тогава почна само да ме изхвърля.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com