Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 16:09

Нем, получи критика за това, че нищо не се случва, имаш страшно много грешки и стилът ти е много слаб.

and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 16:14

Sidhe написа:
Нем, получи критика за това, че нищо не се случва, имаш страшно много грешки и стилът ти е много слаб.

Не ми отговори на въпроса за "емоцийте на горойте в играта".Би ли ми обяснил какво имаш предвид?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 16:22

Да се разберем, ако ще ме цитираш ще ме цитираш правилно. Тоест "емоциИте на героИте в играта".
Да вземем например Артас. При изкачването му към трона той е толкова ядосан от всичко, включително и от Лич Кинг-а, и от всички онези глупаци, които е трябвало да убие за да стигне до целта си, че просто толкова го е еня за Джейна, че сигурно му иде да и, и тука можеш да сложиш два реда звездички-цензура.

and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 16:39

Така, не можах да намеря култовият разказ на Екса, ама намерих за сметка на това един друг, който е на същото ниво:
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=28588

Та, YourSepulture, взимаш се много на сериозно, момче...

I am leaving again - one last time?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 17:05

Elve написа:
Така, не можах да намеря култовият разказ на Екса, ама намерих за сметка на това един друг, който е на същото ниво:

Xмм,не си спомням да съм споделял ,че мога да пиша.Беше ми тъпо вечерта и написах няква глупост затова без такива сравнения с други.Някои хора имат талант , други не.Явно аз съм от вторите - затoва точка по въпроса.Най-добре ще е да се заключи темата..

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 17:57

YourSepulture написа:
ГГ но ре.Хубо хейтнахте ме... радвам се за вас.Тоя , който тварди ,че незнам историята за ВЦ.==|>

Нещо май нямаш Rise Of The Horde, а? :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 18:28

Защо в най-тъпите теми се пише най-много? :lol:
ПП.Ледник кърти. :shock: :lol:

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 18:34

YourSepulture написа:
пиша за каквото си искам затова получих критика от всички ,че нямало смис и т.н.Хев а найс дей!

мисля, че тук ше пропусна да се съглася с теб! това, което ти си нарекъл "книга" има по-малко смисъл от следните редове:

ясоахдгласдяуивеопяивудпдаскднмпиовяеупяоевуияхупвиднаслкднавйпядоуинсиДатиебамайкатапедалгрозен!

Тук поне ако се вгледа човек може и да открие посланието, което отправям към теб и всички подобни флъдърчета!

това е творчески форум, не сери в него! ако си се опитал да напишеш нещо и си пдходил към него сериозно никой няма да "хейти", ти обаче си дропнал едно мазно лайно... какво очакваш от нас- да ти търпиме смраднята без да се обаждаме?

ай ся забрави за тая тема по- добре и я остави да падне!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 19:16

BroKeN^pRomIsE написа:
YourSepulture написа:
пиша за каквото си искам затова получих критика от всички ,че нямало смис и т.н.Хев а найс дей!

мисля, че тук ше пропусна да се съглася с теб! това, което ти си нарекъл "книга" има по-малко смисъл от следните редове:

ясоахдгласдяуивеопяивудпдаскднмпиовяеупяоевуияхупвиднаслкднавйпядоуинсиДатиебамайкатапедалгрозен!

Тук поне ако се вгледа човек може и да открие посланието, което отправям към теб и всички подобни флъдърчета!

това е творчески форум, не сери в него! ако си се опитал да напишеш нещо и си пдходил към него сериозно никой няма да "хейти", ти обаче си дропнал едно мазно лайно... какво очакваш от нас- да ти търпиме смраднята без да се обаждаме?

ай ся забрави за тая тема по- добре и я остави да падне!

1)Ирония знаеш ли кво е?говоря за това което съм нарекъл "книга"
2)Едно е да те критикуват,друго е да те хейтват ---->>> "Датиебамайкатапедалгрозен" Нали така?
3)Тва да ли ще забравя или не си е мои проблем.Тва е форум и мога да правя всичко , което не влиза в конфликт с правилата.
4)Извинявайте , че прекъснах мислите на всички форумни поети/НОРИАЛЛАЙФЕРИ !!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 19:27

Пич, оправи се, ако си нямахме собствен живот щяхме да пишем за Warcraft, а ако се поровиш и попрочетеш малко неща ще видиш, че това съвсем не е така.

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 22:01

Elve написа:

Ей, 'ше ме извиняваш, но приказката си я бива! :lol:

И смея да твърдя, че е забавна и изпълнена със... съспенс... Кара те да я прочетеш до края, 'f ya catch my drift :)

А за кой толкова култов разказ говориш?

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 22:43

А бе един дето ми го беше пращал на ЛС или нещо такова, беше култова изцепка от началото до края... не помня вече подробностите, но помня, че беше много несвързан.
И да, приказката е култова :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 22:46

Sentry написа:
А бе един дето ми го беше пращал на ЛС или нещо такова, беше култова изцепка от началото до края... не помня вече подробностите, но помня, че беше много несвързан.
И да, приказката е култова :)

Намери го, че и аз не го помня това :lol:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 22:47

Не мога да го намеря, там е работата. Не е постван във форума май, а пък ЛСто сигурно е заминало отдавна... :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 22:48

Sentry написа:
Не мога да го намеря, там е работата. Не е постван във форума май, а пък ЛСто сигурно е заминало отдавна... :roll:

И не си си го запазил някъде!? Сърдя ти се... :?

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 22:53

Бе не съм сигурен, че съм го затрил, може да е на другия комп, не съм сигурен... а бе как няма да го помниш бе, после говорихме за света със сукубите лесбийки и елфите миньори...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 23:01

Sentry написа:
Бе не съм сигурен, че съм го затрил, може да е на другия комп, не съм сигурен... а бе как няма да го помниш бе, после говорихме за света със сукубите лесбийки и елфите миньори...

хаха това го помня вече, ама предишното нямам представа... тоест ако ми припомниш за какво е ставало дума може и да се сетя. И принципно си пазя всичко дето съм писал на компа, ама...

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 23:06

Ми... беше се напил и го беше описал... имаше нещо за това как си паднал на леглото си, след това как светът се завъртял и изведнъж си се отзовал в някаква гора, където не знам си кво си правил... а бе смахната история.

И Екс, копеле, имаш 801 поста само в творческия, знаеш ли как се прелиства това за да ти намеря някакъв разказ само, а?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 23:14

Sentry написа:
Ми... беше се напил и го беше описал... имаше нещо за това как си паднал на леглото си, след това как светът се завъртял и изведнъж си се отзовал в някаква гора, където не знам си кво си правил... а бе смахната история.

И Екс, копеле, имаш 801 поста само в творческия, знаеш ли как се прелиства това за да ти намеря някакъв разказ само, а?

Ааа това ли, да беше казал че става дума за пиянския разказ :lol:

Той милия си остана кратичък... А ти търси със заглавие на тема, и какво да направя, като имам само 800 поста в творческия... старая се да не флудя... като сега :wink: Ей го и произведението:
Цитат:
Ама значи искам да ви питам нещо... какво ако попаднете в свят, толкова различен от това което са ви разказвали родителите ви, за да ви сплашат?
Може би няма да го повярвате, но АЗ попаднах точно в този свят... Свят толкова различаващ се от наученото и заложеното в съзнанието, колкото се различава ляво от дясно... Но може би е по-добре да започна отначало...
Значи... ами не знам, първо ще почна от това, че годината беше 2005, 04 юни, та лежах си в леглото и си слушах музика, а от колоните се отронваше бавно приятна музика, когато главата ми се завъртя, абсолютно несъзнателно и неочахвано, все едно съм употребил прекомерно количество алкохол. Завърташе се все по-бързо и по-бързо докато това завъртане не се превърна във вихрушка пред мен и не придоби чертите на елф. Да това беше елф като всички други – с издължени уши и прочее... Той се изправи бавно както беше легнал на земята до леглото ми и каза:
- Само ти можеш да спасиш нашия свят.... – и така почна моето приключение...
Лежах на леглото, когато самото то започна да се върти и да се замазва, завърташе се все по-бързо и по-бързо докато не се озовах (заедно с леглото) в една гора. Гора не каква да е, тък като аз обичам дърветата и разбирам от тях – тази беше вековна и древна, дърветата бяха по-високи от всичко, което бях виждал... Тогава пред мен излезе същия елф, и промълви:
- Значи все пак дойде... радвам се!
И пак така изчезна...

ахах само като прочета "все едно съм употребил прекомерно количество алкохол... fun times :lol: :lol:

ЕДИТ: Аз наистина съм го писал 2005... как лети времето :shock:

П.п. ХАхахахахахахаахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Сеп 2007 23:26

А, не, отначалото не написах "Помниш ли го онова нещо, което го беше писал като беше много пиян една нощ?", кой друг да е култовия. Нищо не се разбира от това и пак е по-завършено, деба.
Я го продължи това :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com