Една история в късен час по случай WoTLK(новия експ. на WoW)
-
YourSepulture
- Обратна връзка:
- BroKeN^pRomIsE
решил си да се изгавриш? успял си!
не искаш да слушаш за правописни грешки понеже ти се спи? ок, сега остава само да си намериш оправдание и за граматическите такива! а за липсата на смисъл в цялата "глава", която си написал няма да говоря...
един съвет от мен- прочети някоя книга и тогава седни да пишеш! ако не книга- то поне учебник по БГ език за пети клас! най-вероятно ще ти е полезно...
не искаш да слушаш за правописни грешки понеже ти се спи? ок, сега остава само да си намериш оправдание и за граматическите такива! а за липсата на смисъл в цялата "глава", която си написал няма да говоря...
един съвет от мен- прочети някоя книга и тогава седни да пишеш! ако не книга- то поне учебник по БГ език за пети клас! най-вероятно ще ти е полезно...
but everything changes... if I could turn back the years,
if you could learn to forgive me, then I could learn how to feel...
if you could learn to forgive me, then I could learn how to feel...
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Пролог и Глава първа са съвсем различни нещаСмразяваща Луна написа:Пролог, епилог - все тая. ;рNhaz'Ul написа:YourSepulture написа:Глава първа - епилог![]()
![]()
Както и глава петстотин (последна) и епилог.
Хм а като се замисля дори не съм го прочел
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Ами Екс, за да ти спестя четенето ще ти кажа какво е качеството. Помниш ли го онова нещо, което го беше писал като беше много пиян една нощ? Онова с гората, леглото и т.н. Ами то е много по-логически свързано, литературно издъжано и има фабула, която в сравнение с това тук, е велика. Вярвам можеш да си представиш колко зле е това.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Иде ми да го изровя и да го постна в темата. Само за да направят и другите сравнениетоSentry написа:Ами Екс, за да ти спестя четенето ще ти кажа какво е качеството. Помниш ли го онова нещо, което го беше писал като беше много пиян една нощ? Онова с гората, леглото и т.н. Ами то е много по-логически свързано, литературно издъжано и има фабула, която в сравнение с това тук, е велика. Вярвам можеш да си представиш колко зле е това.
Сигурно ще кажеш, че моето е имало и по-завършен вид?
Ох, мнението ти ме уби...
Ahhh, she looked into your jingles,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
-
Алминатopa10563
Re: Една история в късен час по случай WoTLK(новия експ. на
Не се обиждай,ама това е мегасуперадскисвръх дебилно.YourSepulture написа:тъй като нямаше кво да праа,реших да сабера цялата информация ,която знам за света на варкрафт и да се погавря малко.
За правописни грешки не ми се слуша - 2 не виждам! та така първа глава от книгата ми е готова.
"Дъхът на Крал Лич"
автор:-YourSepulture-
-------------------------------------- -----------------------------------------------
Глава първа - епилог
Артъс чу гласа дълбоко в себе си:
-Болката ще е малка ако не се сапротивляваш-каза Крал Лич и обезкоражи доброто останало в младия паладин , борещо се със силата my.Но уви Свещеният боец се предаде на волята му и последното , което си помисли е мечтата за един обединен Алианс без непрестаните и кървави битки с Орките.С последна дума на уста промълви едва доловимо и глухо:
-Джайна-Спомни си за прекрасните моменти прекарани с нея,Смелия й поглед при първата им среща. Но изведнъж всичко това изгуби значение,волята му за живот изчезна ,всичко потъна в мрак...
-Сега с теб сме едно:-Чу за последен път гласа на Крал Лич.
Въпреки тежките наранявания Илйдан се беше измъкнал от смъртната схватка с Мъртвия рицар.Сега се спотайваше в малката останала от Немъртвите гора и използваше наученитe магий за лекуване от Друидството.Но той мразеше това изкуство , с което се занимаваше брат му Малфурион и наставника му Ценариус смело загинал в битка с Немъртвата напаст.Мразеше брат си и за това , че му отне и последното нещо-Терандe , която обичаше в този свят изпълнен с всеобща война.
-Проклет да си братко..:-В този момент зад гърба му се прокрадна сянка,Илйдан се приготви... ,когата ,чу глас:
-Илидан , трябва да се оттеглим и да се прегрупираме.-каза женски елфски войн в лека ризница очертаваща формите й.Очите и както при всички нощни елфи бяха сребристи ,за разлика от очите на Илйдан , който бяха златисти.
-Но все още е нощ и имаме приемущество Лейди Лиспар.-отвърна Илйдан и се разсея с превъзбудената пантера ,която надушваше още от войската на новия крал Артъс.
-Но милорд ако позволите ...-каза младата прийстка,която служеше на богинята на луната...-Войската е в окаяно състояние,Някой от Друидите и други горски обитатели избягаха в различни поски-добави светлокожата елфка.
-Проклети Друиди , безполезни...-Помисли си младия предводител,но в точно този момент се появи младо момиче може би на двадесет-двадесет и една години.В ръцете си държеше лък , за разика от лейди Лиспар момичето не разполагаше с доспехи.
-Врагът се готви за подновяване на атаката.-сподели с разтреперен глас девойката.
-Хмм-замисли се Илйдан:-Нека да не жертваме още хора днес,кажете на войската да се оттегли.-и няколко мига по-късно се чу воят на рог.
Лейди Праудмор се съзерцаваше в гледката от една от най-високата тераса сред кулите на града.Нареди на прислужничката Якари да извика един от верните й вестоносци. При нареждането да изпрати свитък , в който след смърта на баща си сключва премирие с Трал-бойния вожд на Орките.Младия лейтенат на име Нолфис Дарк Хейр веднага запротестирa:
-Но,нНо това е самоубийтво тези примитивни,варварски саздания ще ме убият както направиха с баща ви милейди.Отвърна тумнокосия мъж с леко издължена брада и гарванов нос.
-Спокойно Нолфис имаш думата ми..
-Както желаете ваше височество.-Но в мислите му се въртеше глас,глас който казваше:
-Орките са заплаха,трябва да се унищожат.
Джайна Праудмор не осъзнаваше колко сериозни щяха да бъдат последствията..
В същото време в залата на бойния вожд на орките пристъпи закачулена фигура,която поздрави:
-Слава тебе,Трал син на Дуротан.-и сведе глава в знак на почитание.
-Кой си ти страннико?Какво те води при нас?-отвърна младият орк.
-Кой съм?Това не е от голямо значение сега.-изсумтя гостът и дръпна наметалото си за да не пада светлината от близката факла върху лицето му.-Идвам да те предупредя за Опастност.
-Опастност-каза развълнувано Тралл.-Мисля ,че си закъснял страннико,възкачването на Артас като нов Крал е вече факт!
-Не млади вожде-въздъхна отчаяно потайната личност,забулена в роба.-Преди няколко лета Лейди Праудмуар заедно с Маг-а Иглуен надвиха демон ,Който искаше да вкара във война хора и орки. Те победиха демона , но не и неговите последователи сред хората.Затова бъдете изклучително внимателен.-след тези думи закачулената фигура направи крачка-две и се трансформира в гарван,който отлетя от покойте на Трал
Дори не съм го чел,бърз поглед ме убеди в това.Опити като твоя бол,да не кажа карамбол!
Всъщност - да, твоето наистина имаше по-завършен вид...Existence написа:Иде ми да го изровя и да го постна в темата. Само за да направят и другите сравнениетоSentry написа:Ами Екс, за да ти спестя четенето ще ти кажа какво е качеството. Помниш ли го онова нещо, което го беше писал като беше много пиян една нощ? Онова с гората, леглото и т.н. Ами то е много по-логически свързано, литературно издъжано и има фабула, която в сравнение с това тук, е велика. Вярвам можеш да си представиш колко зле е това.![]()
Сигурно ще кажеш, че моето е имало и по-завършен вид?
Ох, мнението ти ме уби...
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Мен пък ми аресва!
пс> Вчера ходих на концерт на NOFX и всичко ме кефи (за сега)
пс> Вчера ходих на концерт на NOFX и всичко ме кефи (за сега)
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
И аз не съм го чел, ама като видях че Глава Първа всъщност е Епилог и се отказах... ;рExistence написа:Пролог и Глава първа са съвсем различни неща :lol:Смразяваща Луна написа:Пролог, епилог - все тая. ;рNhaz'Ul написа: :ROFLROFL: :ROFLROFL: :ROFLROFL:
Както и глава петстотин (последна) и епилог.
Хм а като се замисля дори не съм го прочел :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
YourSepulture
- Обратна връзка:
Ако знаеше историята по-добре, щеше да знаеш, че при боят си с Артас Илидан вече няма златни очи, а вместо тях е придобил пламтящи в зелено магически очи, т.е. явно не обръщап внимание на детайлите и неправилно тълкуваш показаните емоции на героите вв играта.
And if you could have seen her there
Boys if you had just been there
The swan was in her movement
and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll
Boys if you had just been there
The swan was in her movement
and the morning in her smile
All the roses in the garden
they bow and ask her pardon
For not one can match the beauty
of the Queen of all Argyll
-
YourSepulture
- Обратна връзка:
Лелеее ти си бил бати забавния беYourSepulture написа:Според теб за какво съм ги взел?Да гледам корицата?Казим написа:Бе хубаво, имаш снимка на поредицата, ама по-важно е... чел ли си я изобщо?
Бтв имам нов хладилник.Ще ме питаш ли дали съм го отварял?
Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
-
YourSepulture
- Обратна връзка:
Тази "грешка" я видях,но не я фикснах тук защото не сметнах за нужда да попрявям нещо ,което не се харесва.http://warstomp.com/forums/viewtopic.php?t=4961 -> тук съм я оправил!Саргерас дава на Илйдан способноста да вижда енергия и така губи очите си.Не те разбрах какво имаш предвид с "показаните емоций на геройте в играта". И с израза в първия ми пост "да се погавря" исках да кажа ,че не се съобразявам с хронология на събитията (пиша за каквото си искам затова получих критика от всички ,че нямало смис и т.н.)Хев а найс дей!Sidhe написа:Ако знаеше историята по-добре, щеше да знаеш, че при боят си с Артас Илидан вече няма златни очи, а вместо тях е придобил пламтящи в зелено магически очи, т.е. явно не обръщап внимание на детайлите и неправилно тълкуваш показаните емоции на героите вв играта.
-
YourSepulture
- Обратна връзка:
Ехх защо не ми каза КЪЦИ.Хейт-а трябваше да е пълен!Боен Чук написа:Лелеее ти си бил бати забавния беYourSepulture написа:Според теб за какво съм ги взел?Да гледам корицата?Казим написа:Бе хубаво, имаш снимка на поредицата, ама по-важно е... чел ли си я изобщо?
Бтв имам нов хладилник.Ще ме питаш ли дали съм го отварял?