Аахахахахахха... ;рNo написа:Просто се разбих от смях, макар на пръв поглед да не е нищо особено..Казим написа:Би било нелепо, ако нямаш.Forum написа:Щом го казвам значи имам нешо в предвид .
Казим IS OWNING!!!
Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn]
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Казим IS DOMINATING!!!No написа:Просто се разбих от смях, макар на пръв поглед да не е нищо особено..Казим написа:Би било нелепо, ако нямаш.Forum написа:Щом го казвам значи имам нешо в предвид .
Казим IS OWNING!!!
Казим IS WICKED SICK!!!
Казим IS GODLIKE!!!
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Руска мъдрост
А къде забрави BEYOND GODLIKE!!!Nhaz'Ul написа:Казим IS DOMINATING!!!No написа:Просто се разбих от смях, макар на пръв поглед да не е нищо особено..Казим написа: Би било нелепо, ако нямаш.
Казим IS OWNING!!!
Казим IS WICKED SICK!!!
Казим IS GODLIKE!!!
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
-
Der Meister
- Обратна връзка:
- Edwin Odesseiron
http://zamunda.net/details.php?id=93242

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
BadgerBadgerBadger написа:Има един супер таен сайт, чрез който се намират такива неща. Казва се Гуу Гъл. Само не казвай на никой че го знаеш! Супер таен е! Отиваш там, оглеждаш се да видиш някой да не те наблюдава и пишеш какво търсиш. Гооо Гъла ти дава адресите на сайтове, където го има тва. Като свършиш, много бързо затвори прозореца на Гоо Гла, да не го видят недораслите идиотчета, които не знаят за него. Тайна е!
Indiana Jones™ написа:BadgerBadgerBadger написа:Има един супер таен сайт, чрез който се намират такива неща. Казва се Гуу Гъл. Само не казвай на никой че го знаеш! Супер таен е! Отиваш там, оглеждаш се да видиш някой да не те наблюдава и пишеш какво търсиш. Гооо Гъла ти дава адресите на сайтове, където го има тва. Като свършиш, много бързо затвори прозореца на Гоо Гла, да не го видят недораслите идиотчета, които не знаят за него. Тайна е!

- Рак!
В темата за error при по-големите теми:

Pantomime написа:
..
АхахахаСмразяваща Луна написа:THIS ISN'T SUPPOSED TO HAPPEN!
THIS ISN'T SUPPOSED TO HAPPEN!
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Романс написа:Извинявай, но родителите ти, да не са роднини?Hatake Kakashi написа:Абе що отскоро немога да тегля клипчета от youtobe някой знае ли какъв може да е проблема...?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Кирилица написа:И пикнята ми има мисли. Вчера нещо ми говореше ама много ми се спеше и не й обурнах внимание. И веднъж и беше хъресало вътре и нещеше да излиза.

- Рак!
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Това направо ме събори от стола.Хикс написа:БАс хващам, че това са ви физиономиите, когато имате запек и сте в кенефаПОГРОМ написа:http://i16.tinypic.com/6czgxvn.jpg![]()
![]()
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
човек написа:Че пред мацките всички са равниbOtLik3 написа:Това какво общо има?Dr Zombayo написа:Преди седмица видях по улицата някакво НЕЩО с няква супер яка руса мацка. В първия момент си помислих, че нещото е било приятелка на русото, впоследствие разбрах че съответното нещо е мъжко и най-вероятно ходи с русото. Да поясня, нещото беше с ЕДНА глава по-ниско от русата. Която да е била около 170 см.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Алминатopa10563
Благия Меч написа:Чак олио ми потече от сърцете докато го четох тоя постLord of the dreams написа:Oops...admin написа:A искаш ли да се преместиш за постоянно в Тийнпроблем, защото май само там не знаят как да те баннат завинаги?Е,край на начинанието...нека темата се локне....щом се намеси админа,работата е сериозна...съжалявам,ако съм Ви причинил проблеми,господин Админе.
- Edwin Odesseiron