Тупак Шакур
-
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
TupacShakur написа:Ми не коментирай тогава бе урод нещастен
мислиш че ще си много интересен
със "има 1-2 свестни пестни"
или че "за всичко има първи път"
мълчи си и не коментирай
или искаш да натрупаш яко мнения
като спориш с мене
То и ти нямаше смисал да правиш тема ама направи тъйче... още не си разбрал, че няма тема в която не се спами

Пука ми, че ми дреме
-
- martinkfreеman
-
Re: Тупак Шакур
TupacShakur написа:Днес сме 7 септември
датата на която беше застрелян Тупак (7 септември 1996)
След като напуска Майк Тайсън Брус Селдън се бие във Лас Вегас и е виждан във колата на Suge Knight. Tupac е прострелян четири пъти в гърдите от стрелец в бял кадилак. Shakur е заведен в Университетския Медицински център, където е опериран и дори е отстранен десният му дроб. След шест дни в критично състояние двадесет и пет годишният Amaru Shakur е обявен за мъртъв в 4:03 часа следобяд и тялото му е кремирано.Да сте чували да кремирват някого точно след като е умрял...

-
- Цар
- Обратна връзка:
TupacShakur написа:Днес сме 7 септември
След като напуска Майк Тайсън Брус Селдън се бие във Лас Вегас и е виждан във колата на Suge Knight. Tupac е прострелян четири пъти в гърдите от стрелец в бял кадилак. Shakur е заведен в Университетския Медицински център, където е опериран и дори е отстранен десният му дроб. След шест дни в критично състояние двадесет и пет годишният Amaru Shakur е обявен за мъртъв в 4:03 часа следобяд и тялото му е кремирано.Да сте чували да кремирват някого точно след като е умрял...
еми някой смятат, че е жив, но то и за Еливс така се говори. Вишъс и той е кремиран, въреки че в нещо като предсмъртно писмо се казва, че иска да го подребат...
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
- Undead Dude
- Обратна връзка:
- Loose_Cannon
- Обратна връзка:
TupacShakur написа:Малко уважение тъпако
все пак не е много хубаво
да се подиграваш на умрял човек...
Нема те разберат, не се мъчи да обясняваш, просто има хора коит разбират посланието на Пак има и такиа дет не.
За информация на непросветените Тупак Амару Шакур не му е истинското име.
Lesane Crooks му е истинското име.
И е бил арелигиозен, просто използва изразите за образност и ги включва в метафори.
Всеки с вкуса си, мене ме кефи и имам уважение към него, има хора които НЕ. Точка по въпроса, колкото хора толкова вкусове.
R.I.P.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Loose_Cannon написа:TupacShakur написа:И е бил арелигиозен, просто използва изразите за образност и ги включва в метафори.
Мюсюлманите по разни форуми и подобни,твърдят,че хора като него,Mos def,Malcolm X и незнам още какви са се обърнали към мюсюлманството,защото са разбрали,че тове е истиснката религия

п.п.иначе и аз си го уважавам 2pac,но не съм особено голям негов фен...
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- VincebusEruptum
Били написа:TupacShakur написа:Днес сме 7 септември
еми някой смятат, че е жив, но то и за Еливс така се говори. Вишъс и той е кремиран, въреки че в нещо като предсмъртно писмо се казва, че иска да го подребат...
А,представете си ако наистина са живи...хъх.