Brain написа:BTW досега някой успявал ли е да мине мисията със спасяването на Jun?
Kakва е тая мисия ? Аз съм бая надалеч пък такава мисия несъм играл ? АКо говориш за още от старта където едни лайна изкачат от стената и имате помпи просто така е скрипта.Аз с моя фр като играхме избихме лошите,остана само един можехме и него да убием ама човека се събуди в кулзета и така.Играта си е направена лошите да отвлекат женската
Сега се сещам. Някои инсталира ли я с демон туулс ПРОверсията? Ча аз си го пуснах с верси 4.10. В инфото за подкарване пише, че трябвало с про версията.
zip0 написа:Сега се сещам. Някои инсталира ли я с демон туулс ПРОверсията? Ча аз си го пуснах с верси 4.10. В инфото за подкарване пише, че трябвало с про версията.
И аз я подкарах я с базовата версия - 4.10. Включи ли всичко от Emulation?
Прочети какво съм писал по-назад. И аз я подкарвам, просто крашва по някое време. Иначе да, пуснал съм всичко на ОН.
zip0 написа:Започнах да играя 1цата с надеждата докато я изиграя да излезе кръпка за 2ката. Познайте... и тя крашва... явно няма да се играе тази игра.
Да не би случайно да си изтеглил рипа от Zamunda?
Аз играя точно рипа от замунда и не ми е крашнало ни един път
Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
ami zna4i v 1-a bolnica sam na 1-in etaj i ima mnogo stai az imam 2 ot 3-te klu4a za tiq golemite kotii i nemoga da namerq 3-tiq i nz to4no kvo da napravq ... aide ako iska6 pi6i na skype : s6emet40
mnogo 6te sam ti blagodaren ako mi pomogne6
s6emet40 написа:ami zna4i v 1-a bolnica sam na 1-in etaj i ima mnogo stai az imam 2 ot 3-te klu4a za tiq golemite kotii i nemoga da namerq 3-tiq i nz to4no kvo da napravq ... aide ako iska6 pi6i na skype : s6emet40
mnogo 6te sam ti blagodaren ako mi pomogne6