Форумен FIFA 07 турнир XXI [Revan!!!]
ronimesi каза, че ще ходи някъде и да си пиша служебни.
[8:48:48 PM] 6eF@ N@ KeNeFa каза: tuk li si
[9:19:15 PM] 6eF@ N@ KeNeFa каза: pi4
[9:19:31 PM] 6eF@ N@ KeNeFa каза: pi6i si slojebni 2 pobedi
[9:19:41 PM] 6eF@ N@ KeNeFa каза: za6toto nqma da sam tuk
[9:19:48 PM] 6eF@ N@ KeNeFa каза: a pak i to ne stava vrazka
[9:19:53 PM] 6eF@ N@ KeNeFa каза: mejdu
[9:20:04 PM] 6eF@ N@ KeNeFa каза: nas taka 4e po dobre ti da igrae
[9:20:11 PM] 6eF@ N@ KeNeFa каза: za napred v turnira
[9:20:16 PM] 6eF@ N@ KeNeFa каза: pi6i im vav foruma
[9:20:21 PM] 6eF@ N@ KeNeFa каза: i uspeh
Романс 3:0 ronimesi
[8:48:48 PM] 6eF@ N@ KeNeFa каза: tuk li si
[9:19:15 PM] 6eF@ N@ KeNeFa каза: pi4
[9:19:31 PM] 6eF@ N@ KeNeFa каза: pi6i si slojebni 2 pobedi
[9:19:41 PM] 6eF@ N@ KeNeFa каза: za6toto nqma da sam tuk
[9:19:48 PM] 6eF@ N@ KeNeFa каза: a pak i to ne stava vrazka
[9:19:53 PM] 6eF@ N@ KeNeFa каза: mejdu
[9:20:04 PM] 6eF@ N@ KeNeFa каза: nas taka 4e po dobre ti da igrae
[9:20:11 PM] 6eF@ N@ KeNeFa каза: za napred v turnira
[9:20:16 PM] 6eF@ N@ KeNeFa каза: pi6i im vav foruma
[9:20:21 PM] 6eF@ N@ KeNeFa каза: i uspeh
.
-
MaTT PoKoRa
-
Damage san
Айде да си ги немаме тезиPantomime написа:След края на турнира ще си поиграя да направя някви сумирания и класации - засега водиш с най-много допуснати голове![]()
-
Guiseppe Rossi
- Букмейкара
те са с petko_videv ще играя, с холол не става затова ни пишете по една служебна и на двамата и въпроса да се оправи!!!
там играхме те сега... какво мога да кажа-Искам Италия утре по същия начин да играе срещу Франция... да не и пука защитата, вижте само колко атаки съм направил!

но въпреки това... резултата не го показва въобще... много равностоен мач въпреки и мойте атаки, често грешеше може би съперника с което много ме улесни, но доста малко голове май съм вкарал... както и да е, победата в този момент е изключително ценна за мене, дори тука преди мача целия арсенал включих-уинампове, печки тука да не ми е студено, същевременно соково мокове, абе се едно се готвех за финал ебаси... ето затова ми харесва този турнир... всеки мач вече си е последен, рядко има слаби хора!
айде успех на Петко, ще е хубаво смея да твърдя ако двамцата продължим... вярвам че в негово лице намерихме поредния приятел на форума (пък за мене той е и кандидат за част от клана!!!)
Успех
там играхме те сега... какво мога да кажа-Искам Италия утре по същия начин да играе срещу Франция... да не и пука защитата, вижте само колко атаки съм направил!
но въпреки това... резултата не го показва въобще... много равностоен мач въпреки и мойте атаки, често грешеше може би съперника с което много ме улесни, но доста малко голове май съм вкарал... както и да е, победата в този момент е изключително ценна за мене, дори тука преди мача целия арсенал включих-уинампове, печки тука да не ми е студено, същевременно соково мокове, абе се едно се готвех за финал ебаси... ето затова ми харесва този турнир... всеки мач вече си е последен, рядко има слаби хора!
айде успех на Петко, ще е хубаво смея да твърдя ако двамцата продължим... вярвам че в негово лице намерихме поредния приятел на форума (пък за мене той е и кандидат за част от клана!!!)
Успех
- Букмейкара
да не говорим че все още не е почнало даскалото. Ами като почне... имам чувството че нещо повечето стари кучета ги няма!!!
Сериозноста на първо място. Аз пък за пръв път мисля че ми се случва да имам мач с човек и той аджеба още да не ме е добавил в скайп... спи ли незнам
пък с холоу.. доста завързана ситуация, ако всички от групата получиме служебни от мачовете с Гого то значи мачовете на Петко и Холоу ще определят кой ще продължи напред! Айде задействайте се поне вие, трябва поне да пробвате да играете!
Сериозноста на първо място. Аз пък за пръв път мисля че ми се случва да имам мач с човек и той аджеба още да не ме е добавил в скайп... спи ли незнам
пък с холоу.. доста завързана ситуация, ако всички от групата получиме служебни от мачовете с Гого то значи мачовете на Петко и Холоу ще определят кой ще продължи напред! Айде задействайте се поне вие, трябва поне да пробвате да играете!
Между мен и Money не става връзката - предлагам по една служебна загуба. Днеска ще играя с Марин като се появи в скайп.
Оня ден пробвах с гандалф и не се получи работата, но сега съм убеден че ще стане, само че не мога да го намеря - винаги е ъуей - ама срока е до 10-ти - дотогава всичко ще е изиграно
Оня ден пробвах с гандалф и не се получи работата, но сега съм убеден че ще стане, само че не мога да го намеря - винаги е ъуей - ама срока е до 10-ти - дотогава всичко ще е изиграно
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- Букмейкара
- Gandalf, the white
- Обратна връзка:
С Деник не можахме да направим връзка.Пробвахме,пробвахме,ама не стана.Букмейкара написа:Еми пич играйте и втория мач и след това играй с Деник.Гого и Холоу ,ако въобще влизат тука ги предупреждавам ,че отпадат служебно засега!Срока е до 10!
Както и да е.То е ясно,че и аз отпадам>Поне имам 1 победа!Йей!
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve