Живота ми е гето
-
- В момента играе: на бизнесчета
Живота ми е гето
а твоя ?
тая тема е породена от жестоки размисли за суровата реалност в нашта мила родина
зубро чакам те
тая тема е породена от жестоки размисли за суровата реалност в нашта мила родина
зубро чакам те
остарехме
-
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Ще ти кажа животът ти е гето. Въобще нямаш представа какво е гето, какво е гаден живот и какво е отчаяние, това че си се натряскал и си иосъзнал, че си нищожество не е нищо, сравнено с това колко гаден наистина може да бъде животът!
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Life's what you make it! Не живееш нито в Судан, нито в Сомалия, нито в Етиопия и Еритрея, нито в Ирак. Можеш да намериш безброй възможности за реализация в или извън милата ни родина, така че всички оплаквания от сорта на "живота ми е гето" са просто оправдания за това, че не си постигнал нищо.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Canis Lupus
-
Sentry написа:Ще ти кажа животът ти е гето. Въобще нямаш представа какво е гето, какво е гаден живот и какво е отчаяние, това че си се натряскал и си иосъзнал, че си нищожество не е нищо, сравнено с това колко гаден наистина може да бъде животът!
Ах , пичове .. темата беше ебавка , по-скоро подигравка с някои видове персони , които за щастие не се подвизават точно тука .. Хубаво е , донякъде , че ме фанахте буквално де .
Сентри , чедо с хиляди постове , винаги съм те уважавал супер много , а животът ми не е гето , но позволи да претендирам , че съм минал през достатъчно неща .. че да знам какво е гаден живот и отчаяние . Няма смисъл да изброявам , първо , защото не те познавам , второ , защото няма смисъл

Андрей , прав си , разбира се :О .. никога не съм харесвал тоя тип хора , които само се оплакват и не правят нищо за да променят нещо .
Чил даун дудес , учете се от гримчо , който кат напише нещо с маркер от левче на стената на отсрещния блок го поства по 13 пъти във всеки форум , който се подвизава .. геройство :О
Тудоре , мишо се осъзна бе копеле
оф .. и едит :
Скуиз , бъди сигурен , че ако през живота си напраа трак .. ти ше си първия , който ше го получи .
Мноо филми пич
остарехме
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
The Riotmaker написа:Скуиз , бъди сигурен , че ако през живота си напраа трак .. ти ше си първия , който ше го получи .
Мноо филми пич
Явно не си усетил иронията...
Но си прав, тези хора които само се оплакват и нищо не правят...Не важат
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
-
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
The Riotmaker написа:Чил даун дудес , учете се от гримчо , който кат напише нещо с маркер от левче на стената на отсрещния блок го поства по 13 пъти във всеки форум , който се подвизава .. геройство :О
С ТОВА ли успя да ми отговориш? ^^
13 пъти в един форум? Не. Чувствай се специален. Само за теб го измислих.

Не разбрах и значението на цената на маркера, обаче... Също както и не разбрах от коя част от жалкия ти пост трябваше да се засегна.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
The Grim Reaper написа:The Riotmaker написа:Чил даун дудес , учете се от гримчо , който кат напише нещо с маркер от левче на стената на отсрещния блок го поства по 13 пъти във всеки форум , който се подвизава .. геройство :О
С ТОВА ли успя да ми отговориш? ^^
13 пъти в един форум? Не. Чувствай се специален. Само за теб го измислих.![]()
Не разбрах и значението на цената на маркера, обаче... Също както и не разбрах от коя част от жалкия ти пост трябваше да се засегна.
Да се чуствам специален , поради факта , че си излял поредната помия в анти-темата ми ?
ЯКО МИ ПУКА КОПЕЛЕ ..
Жалък пост ?
Ти адекватен ли си .. друсаш ли ? Нормално е , след като някой , дори форумен скот като тебе напише нещо за майка ми .. е да му отговора по някъв начин (не .. всъщност кат се замислих би било нормално или да не ти отговора или да ти тегля една по твоя начин , което ти всъщност искаш ) . Твоя пост е три пъти по - жалък , най-малкото щот вече си си изтъркал крилатата фраза , копи пейстната от дист или някой друг член на форумното ядро :О
В случая просто се присетих за жалкия ти надпис .. и така

остарехме
Re: Живота ми е гето
The Riotmaker написа:а твоя ?
зубро чакам те