Аз сега се регистрирах.Видях реклама в Gamespot.Май че играта ше е безплатна,ама не съм сигурен.Я някой ако знае за геймплея да каже.
Fury Challenge-ново ММОРПГ
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
Fury Challenge-ново ММОРПГ
Официален сайт:www.furychallenge.com
Аз сега се регистрирах.Видях реклама в Gamespot.Май че играта ше е безплатна,ама не съм сигурен.Я някой ако знае за геймплея да каже.
а.к.а. Nixon
http://bulgariansounds.blogspot.com/
http://bulgariansounds.blogspot.com/
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Никсъне, НУУБ ТАКЪВ!
Тъкмо ме зариби и стигнах до :
Fury Challenge is open only to legal residents of the United States (excluding Maryland and Vermont), Canada, Australia, New Zealand, the United Kingdom, Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, the Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden , Switzerland and Russia.
Твойта семка!
П.п. Не четеш ли правилата!
Тъкмо ме зариби и стигнах до :
Fury Challenge is open only to legal residents of the United States (excluding Maryland and Vermont), Canada, Australia, New Zealand, the United Kingdom, Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Ireland, Italy, the Netherlands, Norway, Portugal, Spain, Sweden , Switzerland and Russia.
Твойта семка!
П.п. Не четеш ли правилата!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
(gasp) Im so sorry but im americanNightwisher написа:Frosty написа:Soooo ? Te хорта от къде ще разберат дали си от сащ,турция или бълагария ?
А ти откъде си, така или иначе?
П.П - знаеш да пишеш на английски, а името на собствената си страна не можеш да напиш и на родния си език при това. Засрами се...
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
Брато, ти си трагичен случай...Frosty написа:Не е понеже има една песен на дъртака Хълг Холган която се казва Im a real american и нямя Im a real an american
Точно сега няма да се наема да ти обяснявам кога се пише "a" и кога "an", тъй като така или иначе няма да разбереш, пък и нали си "американец" трябва да го знаеш. И да те питам - писал ли си някога в живота си изречение, в което да има поне ЕДНА правилно написала дума? Било то на български или английски...
П.П - Кой е ХълГ?
Поздрав:
Rhapsody - Emerald Sword
... и лека нощ от мен.
EDiT: И от мен да знаеш, че понятие "американец" няма.
Коренното население на Северна Америка са индианците (били са, всъщност...)
Kuutamo hasta vittu perkele.
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
Frosty написа:В горното изречение кое ми е грешното ? Хълг Холган е един "дърт кечист" и имаше един филм с него дето кара една лодка която има оръжия като ракети,верижни картечници и други такива
Човекът се казва Хълк Хоган, а сериала (ако говориш за него) се казваше "Гръм в Рая". Знам за какво става дума, не съм толкова изостанал.
Kuutamo hasta vittu perkele.
-
Cherry Lips
Това,което ти си дал е линк за бетата наречена"Fury challange",офицялния сайт на играта е http://unleashthefury.com и от там може да научиш за играта.
Хайде за наказание-всички ще се изпразниме в устата на никсъна 
http://zamunda.net/details.php?id=93242

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!