Автор |
Съобщение |
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 11:57
От една страна да - много приятели, изкарваме си чудесно, но от друга се сещате
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 12:10
Искам пак да ходя на даскало, беше гадно, но сега като го няма ми липсва
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
Limp
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 12:15
13 клас ... хммм дори ми е мъчно,че след този клас няма да ходя вече на училище.За децата на 14/15 години може да им се струва супер странно,но като станете на тези години ще искате да ходите на училище Ей живота си върви!
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 12:25
17-ти.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 12:26
Министъра казал че 15-ти е присътвен ден..
по темата:
botlik3 написа: 50/50... и аз не мога да си обясня защо
|
|
|
|
|
Dr Zombayo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 12:29
Като стана дума, вярно ли на 15(събота) ще трябва да отида ТАМ ?!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 12:31
Dr Zombayo написа: Като стана дума, вярно ли на 15(събота) ще трябва да отида ТАМ ?! omg толкова ли е трудно да погледнеш поста над твоя?!
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 12:35
Министърът е педераст . . . дееба . . . крайно неадекватен е, горкичкия. . . само дето турския не го прие за задължителен в училищата . . . все още има време, де . . .
P.S. . . .
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 12:57
The Grim Reaper написа: 17-ти.
2 броя
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 13:46
Аз предната година 2рия срок се дърчех над учебниците, завърших с 5.50 от което следва че таз година 1вия срок трябва да получавам стипендия ама има слухове че смотания министър е спрял стипендиите е 23 лв не са кой знай ко, ама съм се старал а и кой ти дава 23 кинта ей така
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 13:57
Ахахахаха, аз ще ви гледам как ходите на училище и как ви юрват за входящи тестове^^ За мен академичната година( но не учебната, да се отбележи!) започва на 01.10, шот' сАм от готините :Р
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 14:48
The Chameleon написа: N2O написа: Ако класа не беше кретени можеше и да искам да отида.
Ъъъх... Една година в проклетото, жълто квартално даскало... и после ми стискайте палци. :Р
П.П.: "15-ти септември" звучи странно... Като име на някой диктатор...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 14:50
Brain написа: Wolfman` написа: ама има слухове че смотания министър е спрял стипендиите Oh fuck... бе как ще спрат стипендиите Я стига
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 14:50
Morphine написа: The Chameleon написа: N2O написа: Ако класа не беше кретени можеше и да искам да отида. Ъъъх... Една година в проклетото, жълто квартално даскало... и после ми стискайте палци. :Р П.П.: "15-ти септември" звучи странно... Като име на някой диктатор...
ХАХАХА да не си от руското бе
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 15:29
Sirius написа: Ахахахаха, аз ще ви гледам как ходите на училище и как ви юрват за входящи тестове^^ За мен академичната година( но не учебната, да се отбележи!) започва на 01.10, шот' сАм от готините :Р
teh same...
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 16:31
човек написа: Morphine написа: The Chameleon написа: N2O написа: Ако класа не беше кретени можеше и да искам да отида. Ъъъх... Една година в проклетото, жълто квартално даскало... и после ми стискайте палци. :Р П.П.: "15-ти септември" звучи странно... Като име на някой диктатор... ХАХАХА да не си от руското бе
Не съм, аз съм в начално. Къде отиваш ти може би? В Тева, бтв. ОУ " Св. Константин - Кирил философ".
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 16:56
Беги бре как да искам да ходя на даскало целия клас лайнари и тупаци и джакаси.Ако беше както в даскалото от 1 до 7 клас класа бахти якото ама то хванати от села и махали с таквиз баклуци неща си имам работа.Добре поне че има един от стария ми клас и още един които са нормални хорица за разлика от другите диваци.Оф никак неискам да почва уаааа
|
|
|
|
|
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 19:27
Не съм сигурен, дали някой ще ми повярва, но нямам търпение да почна училище...Едни от най-готините моменти са ми там и ми липсва...Пък и `сичките зайки мен чакат
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 19:38
Аз изобщо не искам да почва.Всички в класа са кретени.А и един от най-добрите ми приятели,с който сме заедно от първи клас,та чак досега,се превврна в шибан комплексар. I am alone. Хах,ама от деуга страна, се кефя на мизерните чалгарчета как ми се нчевят к,ат' почна да правя простотии или да пея.
Дейба-11 клас ще съм тая година-одъртях. ;P
П.П.Тая година съм решил съвсем да ги лудна.Нях-нях.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2007 22:43
АКО ТИ ПРАВЯТ ПРОБЛЕМИ КАЖИ СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА И ЗА ЧАЛГАРИТЕ
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|