15 септември
15 септември
Нямате търпение нали.
Аз много обичам да ходя. 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Ми това чакам цяло лято. Ама като почне училище, след 2 месеца ще ми се е приискало отново да съм в лятна ваканция. И така има кръговрат. Кофтито ме преследва постоянно 
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
- Dr Zombayo
The Chameleon написа:N2O написа:Ако класа не беше кретени можеше и да искам да отида.
indeed. Само 2-3 момета и двама авери има свестни, другото е баластра. Колкото да има хора.
Индиана, прав си. Даскалите понякога просто правят и невъзможното, трудят се и се мъчат да ме дразнят. То и аз мога да съм отворко, но обикновенно именно техни действия са причината за това.
- White Emperor
- Обратна връзка:
-
Der Meister
- Обратна връзка:
- SneakyDude
- Обратна връзка:
Indiana Jones™ написа:Shady написа:The Chameleon написа:N2O написа:Ако класа не беше кретени можеше и да искам да отида.
indeed. Само 2-3 момета и двама авери има свестни, другото е баластра. Колкото да има хора.
И при мен е така горе-долу само, че освен съучениците ми някои учители не по-малко ме дразнят.
Хах, Джоунс, кой те дразни бе?
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Руска мъдрост
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Nhaz'Ul написа:Indiana Jones™ написа:Shady написа:The Chameleon написа:N2O написа:Ако класа не беше кретени можеше и да искам да отида.
И при мен е така горе-долу само, че освен съучениците ми някои учители не по-малко ме дразнят.
Хах, Джоунс, кой те дразни бе?Класната ти ли?
Златкова, Величкова, Духалова (баси името). Иначе класната не чак толкова.
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
Indiana Jones™ написа:Shady написа:The Chameleon написа:N2O написа:Ако класа не беше кретени можеше и да искам да отида.
Същото и при мен.
Но като цяло не ми се ходи.
Kuutamo hasta vittu perkele.