Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 21:38

Да бе, представяш ли си колко трябва да си тъп за да не знаеш кой е Азис :shock:

That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 22:04

По отношение на химна Пратчет е казал нещо много умно, но надали ще си намеря цитата. Секунда, отивам да търся . . . (половин час по-късно, намерих разни цитати и се похилих добре) тц, не го намерих. Давам накратко идеята:

Седнали са тумба войници на пътя и си говорят. В изблик на "патриотизъм" един от тях запява националния химн и всички щеш-нещеш запавят след него. Изпяват първи куплет, след това припева и всички млъкват. Само първия продължава да пее втория и третия куплет и като свършва хвърля на всички останали поглед тип "Аз съм по-патриот от теб".

Ааа, за какво беше темата? Колко сме тъпи? Ми, така е, но поне може да се "радваме" че не сме сами. И в щатите (кхъм-кхъм) има хора, дека не знаят колко страни има триъгълника. Всяка държава е така, не може всички да се нек'ви убер-гении . . .

ха! Намерих го!

Цитат:
‘Awake, ye sons of the Motherland!

Taste no more the wine of the sour apples . . .’

They joined in, at various levels of drone. You had to. Even if you just opened and shut your mouth, you had to. Even if you just went ‘ner, ner, ner’, you had to. Polly, who was exactly the kind of person who looks around surreptitiously at times like these, saw that Shufti was singing it word-perfectly and Strappi actually did have tears in his eyes. Wazzer wasn’t singing at all. He was praying. That was a good wheeze, said one of the more treacherous areas at the back of Polly’s mind.

To the bewilderment of all, Strappi continued - alone - all through the second verse, which nobody ever remembered, and then gave them a smug, I’m-more-patriotic-than-you smile.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 22:17

Честно, кой е Азиз бе!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 22:36

Orange, не е така братле. Защото като всички кажат "К'во ми пука" и съвсем случайно такива боклуци ни управляват един ден, ще се чудим защо България е толкова зле.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 22:44

PROTOSOON написа:
Orange, не е така братле. Защото като всички кажат "К'во ми пука" и съвсем случайно такива боклуци ни управляват един ден, ще се чудим защо България е толкова зле.

Да,това е така.Наистина сега,боклуци с купено образование,дето не могат да си напишат правилно името ни управляват.Така си е.
Но исках да кажа,че това време,в което сме плюли идиотите,може да се олъзотвори в нещо,което да пречи на това.Ако се намерят достатъчно амбициозни хора,които знаят какво искат,такива идиотчета няма да има.Лека,по лека ще стане.Трудно,но постижимо.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 22:52

Orange.LABEL написа:
бла бла

:shock: .. Яж лайна и са мажи по гърба..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 22:55

Sub-Zero написа:
Orange.LABEL написа:
бла бла

Тихо,бе,дакел.Нямаш думата.Леке просто.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 23:01

Цитат:
Да бе, представяш ли си колко трябва да си тъп за да не знаеш кой е Азис

Май е обратното...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 23:15

И какво по-точно трябва да покаже тази статистика?Че младите масово затъпяват?Че България запада?Че страната ни се управлява от идиоти?Това го знаем.То за такива "оптимистични" статистики,всеки ден могат да се правят по няколко теми.
По темата-нищо няма да се промени ,ако вървим след всеки простак и му викаме:"Шибан простак!Не знаеш текста на химна!Не четеш книги!".Важното е да си останем културни и да просперираме,за да можем да бутаме тая държава напред. :)

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 23:20

God of Gods написа:
Аз не го знам, знам 1вия ред и то от Нова Година и речта на президента и лайна. И ся кво ? Разпнете ме! Не се разкайвам, че не го знам, просто защото ми е все едно, или с 2 думи "не ми пука за българия и нека мре"

Много крайна позиция. Изразяваш не просто неутрално мнение, а направо антибългарско. Това е оправдано, ако не си българин или ако си недоволен гражданин от малцинствата. Но ако си българин (и имаш повече от 16), то тогава наистина нека мре, 'щото е срамно да има такива граждани страната (макар и да не сме цвете за мирисане, все пак сме българи). Не те познавам и не казвам нищо лошо за теб.

Който е на различно мнение може да ме псува.

П.П. И верно, по-скоро бих се кефил на някой, който не е чувал Азис. :wink: :lol:

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 23:25

Griffith написа:
God of Gods написа:
Аз не го знам, знам 1вия ред и то от Нова Година и речта на президента и лайна. И ся кво ? Разпнете ме! Не се разкайвам, че не го знам, просто защото ми е все едно, или с 2 думи "не ми пука за българия и нека мре"

Много крайна позиция. Изразяваш не просто неутрално мнение, а направо антибългарско. Това е оправдано, ако не си българин или ако си недоволен гражданин от малцинствата. Но ако си българин (и имаш повече от 16), то тогава наистина нека мре, 'щото е срамно да има такива граждани страната (макар и да не сме цвете за мирисане, все пак сме българи). Не те познавам и не казвам нищо лошо за теб.

Който е на различно мнение може да ме псува.

П.П. И верно, по-скоро бих се кефил на някой, който не е чувал Азис. :wink: :lol:

Една приятелка, която е силна националистка и 'патриотка' ме нарече анационален и апатриотичен. права е. Просто не ми пука за нея, нека да я зимат турци и цигани.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 23:36

Абе на мен все още не ми се вярва това проучване да е вярно и смятам, че е леко пресилено. Ако 60% от хората под 19 (които са 95% от форумците) смятат, че САЩ и Русия са били противници във Втората световна война и ако да кажем към 30 човека примерно са писали в темата какво излиза - че 18 човека не знаят. Замислете се. Това ми се вижда абсурдно. Сигурно и Lord of the dreams знае това при положение, че ако не се лъжа той беше някъде 12-13 годишен, а Втората световна война май се учи по-късно.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 02 Сеп 2007 23:40

Griffith написа:
God of Gods написа:

Виж го че се прай на интересен бе. :) Едно е да не си патриот, друго е открито да МРАЗИШ страната си. Това второ е чиста проба позьорство.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2007 00:03

Orange.LABEL написа:
Sub-Zero написа:
Orange.LABEL написа:
бла бла

Тихо,бе,дакел.Нямаш думата.Леке просто.

Аз ли нямам думата бе сине мой?
ТИ, който говориш за другите дори не можеш да спазваш елементарните правила на граматиката.. нямам предвид само запетайките и точките, но и правописните грешки.
Можел да промени нещо .. пф.. нека ти кажа какво можеш да промениш ти - нищо, това е студената истина.
95% от Американците не четат книги, останалите са пенсионери и жени.
В скоро време хората, който ще четат книги ще се броят на пръсти.

Защо всички знаят Азис ли? Защото като излезеш от вкъщи и на 2-та пресечка 2 девойки слушат Азис на ГСМ-а. По телевизията говорят за него, дори по Новините, как очакваш да не чуеш за тоя Азис!? Освен, ако живееш сред гората и нямаш ток..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2007 00:47

Мангалминатора написа:
Така ли?

А къде забравихте тези 95% от народа, които познават Алминатора?

ААХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХА !!!!!!

КОПЕЛЕ СЪБУДИХ НАЩЕ !!!!!! :РРРРРРР

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2007 00:50

Така ли?
Браво!
Вече 96% от народа знаят за Алминатора!
He's fuken famous!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2007 00:51

Аватара ти е супер... уникален!!! :lol: :lol: :lol:
Тва Чалмонатора unmasked ли е? :Р

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2007 00:51

Това е Алминатора през 2070-та.

А аз съм неговия месинджър.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2007 01:59

Първо съм учуден от факта че има 30% от младежи, които не познават Азис. Като цяло, положението е зле. Все пак има и доста талантливи и културни деца и не знам, но мисля че нещата не са чак толкова черни.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2007 19:28

българиа .... казват , че страдала от хронично изтичане на мозъци .
Код:
-------------
       O
        O   ^__^
         o  (oo)\_______
            (__)\       )\/\
                ||----w |
                ||     ||
Блах доста гнусно изказване по БТВ .
Правителството ще реши този проблем като отстрани този мозък.
Гадост :twisted:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com