Автор |
Съобщение |
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 13:26
DeViL написа: 99.5% от алминатора е тъпотия 0.5% от него е нещо "умно"
Оо така ли?
Най-много се дразня така.Ами ти?С какво си показал да си по-умен от него?А?С какво?Присмял се хърбел на щърбел.От тази обща еуфория около Алминатора не знаете какво правите направо...
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 13:32
След като цяла България е залята с глупости какво очаквате.
В 6 клас един съоченик го изпитват на дъската и голяма опа ОГРОМНА карта на европа пред него с огромни надписи на държави и градове:
"Петре каде е франция?"
Пешо Коня гледа гледа и казва не знам О.о извинете ама карта 4 на 5 метра и с 5 сантиметров шрифт да не можеш да прочетеш каде те франция е това е грях.
Всеки ходи на очилище просто за убиване на време ако наказваха с изключване ако дадеш фалшива медицинска бележка пак нямаше да помогне.
Хората не мислят за бъдещето си и това си е вярно те просто гледат този ден да си живеят апък утре квото стане.
Цитат:
Преди време по някаква кабеларка питаха кой е автора на българския химн.. Отговори...
"Ами.... не мога да кажа"
"Ъъъъъ... не знам"
"Стоян Михайловски май беше..."
Oh, the tragedy...
Еми да по Нова телевизия Господари на ефира.
60% смятат, че САЩ и Русия са били противници през Втората световна война
това много ме засегна когато го гледах по телевизията просто чувал съм всекакви глупости за втората световна ама това не бях.
Нали знаете по добре се опитайте да контролирате глупавите
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 14:01
Еми той горкия ти съОченик, ако са го питали за франция естествено, че няма да знае къде е. Друго си е Франция!
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 14:11
И с'а като пусна темата в некъв форум и са глей кфо стана, България се оправи
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 14:12
мини руло написа: И с'а като пусна темата в некъв форум и са глей кфо стана, България се оправи
Е, нали трябва да си говорим за нещо. :p
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 14:14
мини руло написа: И с'а като пусна темата в некъв форум и са глей кфо стана, България се оправи
Елече HATER FTW!11`
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 14:19
Не съм елече hater, обичам елечетата .. Inlove with myself (inlove) :*
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 14:35
Orange.LABEL написа: DeViL написа: 99.5% от алминатора е тъпотия 0.5% от него е нещо "умно" Оо така ли? Най-много се дразня така.Ами ти?С какво си показал да си по-умен от него?А?С какво?Присмял се хърбел на щърбел.От тази обща еуфория около Алминатора не знаете какво правите направо...
Аз поне не се държа така като него... ама честно казно и ти не си от най-умните ... само не разбрах що се прайш на мноо "голям"
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 14:36
Sub-Zero написа: DeViL написа: 99.5% от алминатора е тъпотия 0.5% от него е нещо "умно" Това "умното" ще да са кокалите!
Къв е па тоз? Някав ми гепил прякора?
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 14:48
*Almit0* написа: Sub-Zero написа: DeViL написа: 99.5% от алминатора е тъпотия 0.5% от него е нещо "умно" Това "умното" ще да са кокалите! Къв е па тоз? Някав ми гепил прякора?
Глупав самозванец.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 14:51
Vermic написа: *Almit0* написа: Sub-Zero написа: DeViL написа: 99.5% от алминатора е тъпотия 0.5% от него е нещо "умно" Това "умното" ще да са кокалите! Къв е па тоз? Някав ми гепил прякора? Глупав самозванец.
Ти пък кой си УУу да бе верно Все пак да се запознайм ко ще кажеш. Аз съм Алмито преди бях Ахмито ма реших малко смяан да напрая
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 14:52
DeViL написа: Orange.LABEL написа: DeViL написа: 99.5% от алминатора е тъпотия 0.5% от него е нещо "умно" Оо така ли? Най-много се дразня така.Ами ти?С какво си показал да си по-умен от него?А?С какво?Присмял се хърбел на щърбел.От тази обща еуфория около Алминатора не знаете какво правите направо... Аз поне не се държа така като него... ама честно казно и ти не си от най-умните ... само не разбрах що се прайш на мноо "голям"
Ох,така ли?И да,може би не съм от най-умните,но поне не показвам отрицателни страни.
Не всеки пост ми е от типа "ооо да алмито е тъп да много е тъп не ни трябва... " ...след всяка втора грешно написана дума следва мотиконка.
Сега щом си толкова несхватлив си замълчи и недейда постваш повече.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 15:00
Orange.LABEL написа: DeViL написа: Orange.LABEL написа: DeViL написа: 99.5% от алминатора е тъпотия 0.5% от него е нещо "умно" Оо така ли? Най-много се дразня така.Ами ти?С какво си показал да си по-умен от него?А?С какво?Присмял се хърбел на щърбел.От тази обща еуфория около Алминатора не знаете какво правите направо... Аз поне не се държа така като него... ама честно казно и ти не си от най-умните ... само не разбрах що се прайш на мноо "голям" Ох,така ли?И да,може би не съм от най-умните,но поне не показвам отрицателни страни. Не всеки пост ми е от типа "ооо да алмито е тъп да много е тъп не ни трябва... " ...след всяка втора грешно написана дума следва мотиконка. Сега щом си толкова несхватлив си замълчи и недейда постваш повече.
HELL YEAHH
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 15:04
Sentry написа: Мили, цитирали ме, писна ми от празни приказки, отдавна при това. Аз мисля да гледам себе си, не да плюя тези около мен. Не ми трябва тъпа статистика за да видя колко пълни са чалготеките и колко празни са библиотеките
Сентри, другият вариант е да не говорим за проблемите и да чакаме обществото ни да се разложи като мърша.
Има и трети вариант, но ако го спомена, ще ме обвинят в политическа агитация.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 15:06
А уе бате как се слага картинка
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 15:08
Ледник написа: Sentry написа: Мили, цитирали ме, писна ми от празни приказки, отдавна при това. Аз мисля да гледам себе си, не да плюя тези около мен. Не ми трябва тъпа статистика за да видя колко пълни са чалготеките и колко празни са библиотеките Сентри, другият вариант е да не говорим за проблемите и да чакаме обществото ни да се разложи като мърша. Има и трети вариант, но ако го спомена, ще ме обвинят в политическа агитация.
Четвърти вариянт: махаме се и сеедно никога не е имало тази държава.
Ако не споменаваш "Атака" и В.Сидеров, няма да те обвиним, обещавам
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 15:15
Orange.LABEL написа: DeViL написа: Orange.LABEL написа: DeViL написа: 99.5% от алминатора е тъпотия 0.5% от него е нещо "умно" Оо така ли? Най-много се дразня така.Ами ти?С какво си показал да си по-умен от него?А?С какво?Присмял се хърбел на щърбел.От тази обща еуфория около Алминатора не знаете какво правите направо... Аз поне не се държа така като него... ама честно казно и ти не си от най-умните ... само не разбрах що се прайш на мноо "голям" Ох,така ли?И да,може би не съм от най-умните,но поне не показвам отрицателни страни. Не всеки пост ми е от типа "ооо да алмито е тъп да много е тъп не ни трябва... " ...след всяка втора грешно написана дума следва мотиконка. Сега щом си толкова несхватлив си замълчи и недейда постваш повече.
Това, че използвам повече ЕМОтикони не значи че съм като алмито... а ти най-хубаво ходи на някой булевард те блъсне някой зил
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 15:19
Нищо ново не показва тази анкета.
Обаче знаете ли кое е най-тъжното в тази анкета.
Че много хора осъзнават това колко неща не знаят, и пакнищо не правят за подобрение на знанията си.Ето, аз докато четох темата и се засегна въпросът за българският химн се усетих, че и аз съм от тези проценти, които не знаят автора.Ами отворих wiki-то и вече знам бе маамудееба, докато много хора няма да се загрижат! Никакво желание за самоусъвършенстване, никакво желание за знания не намирам в повечето ми приятели.Не, че аз съм пример за подражание, след като за последната година съм прочел тамън две книжки ( и двете за фотография ) но поне имам някакво желание.Не да седна, да се напия, да изтрезнея и утре пак.
Като цяло - тъпи сме, по-тъпи ставаме, а това не води до прогрес.Но аз лично решение в тази ситуация не мога да предложа...И пак си чешеме клавиатурите...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Griffith
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 15:19
Да. Ситуацията не е приятна. Може би тези статистики наистина са пресилени. Както и да е. Мен лично не ме притеснява, че народа български е прост. Притеснява ме, че нямаме изграден добър манталитет. По тази причина страната като цяло върви бавно и неотклонно към духовна разруха. Либсата на пари също подсилва процеса. Най-притеснителното са циганите. Трябва по някакъв начин да се блокира натискът, който указват върху страната. Заради тях вървим назад. А българите са дискриминирани в собствената си страна. На българин може да му се спре тока, ако не плаща, а на циганин не. Трябва да се вземат радикални мерки. По-добре държава с прости българи отколкото дърважа с прости цигани. Дано не съм прозвучал достатъчно расистки. Не ме разбирайте погрешно. Не мразя циганите по света. Не ги обичам в България. Надявам се и твърдението, че след 25 години ще сме 50 на 50 младите също да е пресилено. Инициативата за създаване на гвардия от страна на хората показва, че вътрешната ни държавна политика не е обръщала достатъчно внимание на това и нещата са отишли твърде далеч. Как да се гордее човек, че е българин като по-голямата част от населението слушат долнопробна циганска музика (чалгата я водя за циганска музика, въпреки че не е. От Сърбия идва май ), най-известните фолк изпълнители са цигани. Децата като слушат чалга от малки и гледат цигани в женски дрехи и се израждат като начин на разсъждение и после "защо не знаят кой е Дарвин" и прочие. Даже имаше някаква реклама за бебешки пелени с музиката на песен на Азис, представяте ли си.
П.П. Не ме съдете за негативизма, който лъха от тоя пост.
П.П2. Всякакви намеци за расизъм в този пост не са случайни
___________________________________ There is no greater ally, no force more powerful, no enemy more resolved than a son who chooses to step from his father's shadow.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2007 15:22
Ледник написа: Sentry написа: Мили, цитирали ме, писна ми от празни приказки, отдавна при това. Аз мисля да гледам себе си, не да плюя тези около мен. Не ми трябва тъпа статистика за да видя колко пълни са чалготеките и колко празни са библиотеките Сентри, другият вариант е да не говорим за проблемите и да чакаме обществото ни да се разложи като мърша. Има и трети вариант, но ако го спомена, ще ме обвинят в политическа агитация.
И от кога приказките решават проблемите?
Не можеш да накараш кухата лейка дето върти гьобеци да седне и да прочете Робинзон Крузо с твоите думи, нали? Или пък лекенцето със златния ланец и марковите дрешки да си напише домашните.
Говори си щом искаш, на мен ми писна всяка година едно и също. Репортерите джавкат колко зле е положението, а не вземат да се приберат на време при децата си и да видят аджаба дали са готови за училище утре.
А пък дървени философи се бият в гърдите колко много над останалите са... егати двуличието.
Боже на боговете, нали си всесилен, защо тогава избираш бягството?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|