[Emo]Дахахахах
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Причината на коледа да се коли прасе или пуйка, според различните обичаи, а на гергьовден - анге, е, че никой не обича пръчове и кози... не ми обръщай внимание.
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Интересно, благодаря за информацията. Това не го знаех
Нищо против емотата, само като ги видя гримирани с по пет тона грим ми отнемат апетита за седмици наред.
Аз няма да спя сега щото спах днеска целия ден @_@ и си обърнах нощта на ден. Лягам към 9 сутринта и се събуждам към 17:00.
Нищо против емотата, само като ги видя гримирани с по пет тона грим ми отнемат апетита за седмици наред.
Аз няма да спя сега щото спах днеска целия ден @_@ и си обърнах нощта на ден. Лягам към 9 сутринта и се събуждам към 17:00.
Не знаеш? Льоль.
Еми тва е нещо дето не искаш да имаш общо с. - Баси изречението.
Стресиран пънкар, продупчен с пиърсинги навсекъде, тонове грим, стресираща музика...
Черна косъ, лакирани нокти (без значение пол)
Плюс тва емотата са Би. Могу кофти. Твай всичко което знам. Надявам се да съм помогнал.
Еми тва е нещо дето не искаш да имаш общо с. - Баси изречението.
Стресиран пънкар, продупчен с пиърсинги навсекъде, тонове грим, стресираща музика...
Черна косъ, лакирани нокти (без значение пол)
Плюс тва емотата са Би. Могу кофти. Твай всичко което знам. Надявам се да съм помогнал.
Не ти даде правилно инфото тва е само за тяхното облекло и музика цялата култура на този стил е да запичаш постоянно и да не изразяваш мнение да си траеш един вид за всичко да плачеш и тем подобниAndrey358 написа:Мерси за информацията, мисля че познавам едно такова.
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
То всеки човек е емо,ако мога така да се изразя щото емо идва от емоционален ма едно е да си имаш емоций друго е да парадираш с тях и да се режешКуц Пръч написа:Уф аз си мислех че човека търси информация за това как да ги открием сред тълпата.
Нъл ма знайте, аз си падам "Инфилтрейшън" затуй.
Иначе... Емотата вече са нова раса.
Помнете от мене - всеки човек е потенциално емо!
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
За това не са пънкове!Z e R o написа:Не ти даде правилно инфото тва е само за тяхното облекло и музика цялата култура на този стил е да запичаш постоянно и да не изразяваш мнение да си траеш един вид за всичко да плачеш и тем подобниAndrey358 написа:Мерси за информацията, мисля че познавам едно такова.
трай бе че и ти ми мязаш на твърде емоционаленБили написа:За това не са пънкове!Z e R o написа:Не ти даде правилно инфото тва е само за тяхното облекло и музика цялата култура на този стил е да запичаш постоянно и да не изразяваш мнение да си траеш един вид за всичко да плачеш и тем подобниAndrey358 написа:Мерси за информацията, мисля че познавам едно такова.
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Ама те са емоционално осакатени и се обличат като клоуни за да избиват комплекси, а после реват щото все се намират "ненормални" от тях, които ги изблъскват от светлената на прожекторитеZ e R o написа:трай бе че и ти ми мязаш на твърде емоционаленБили написа:За това не са пънкове!Z e R o написа: Не ти даде правилно инфото тва е само за тяхното облекло и музика цялата култура на този стил е да запичаш постоянно и да не изразяваш мнение да си траеш един вид за всичко да плачеш и тем подобни