ЕДИТ - това господин Поливачев се отнася.
Oh Noooooooooooooooooooooooooo
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
Намирам писането в тази тема (а и във форума) за безсмислена, но според мен само този, който се оприличава с другия, би писал за него. Какъв е смисълът един да напише "Ламинатора идва, ами сега", а другите - "Лелееее", "Този е много голям идиот". Толкова усилия за нещо толкова ненужно. Ако голяма част от вас, вместо да пишат тези глупости, отворите нещо полезно, бихте оползотворили и без това празното си ежедневие.
Когато се изкачваш нагоре по стълбата - поздравявай! Защото когато се връщаш, ще срещнеш същите хора...
Хора, аз тъй като съм от скоро във форума и не знам много, но очевидно тази личност е известна със своето държание тук. Не може да е толкова зле. Видях вече три теми за него. Може да съм извадил късмет, че като съм се регистрирал и вече е бил "бан"-нат. 
There is no greater ally, no force more powerful, no enemy more resolved than a son who chooses to step from his father's shadow.
Може,може.Griffith написа:Хора, аз тъй като съм от скоро във форума и не знам много, но очевидно тази личност е известна със своето държание тук. Не може да е толкова зле. Видях вече три теми за него. Може да съм извадил късмет, че като съм се регистрирал и вече е бил "бан"-нат.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
- Stalker-san
- MAsTeR DeViL
По скоро това е някой негов фен... той нямаше да се напише алиминатор 2.. а алминатор или пак нещо такова... не ми се вярва да сложи 2 пък и ако си забелязал щом още не са е включил в нито една тема... има нещо криминално но ако недей си "боже/демоне" това найстина е той... дано после Заедно да си заминете
Пука ми, че ми дреме
- shub niggurat
- Обратна връзка:
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
-