Път и цел
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
В момента съм без цел, но не съм и отчаян. Това е едно от онези странни състояния, в които знаеш, че трябва да се стремиш към нещо, знаеш какво е то, но просто ти се струва толкова маловажно, че за момента можеш да минеш и без него. Точно преди половин час ми светна, че има прекалено важни неща в живота, за да си поставяш някакви цели. Затова изтрих и другото си мнение.
A slight call afar is tempting me
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
Когато четох темата точно това си мислех, и ето че ти си го написал.The Chameleon написа:Няма значение какво ще напиша, до по-малко от 5 години нещата ще са крайно различни.
Мненията ни са еднакви.
Но като за начало засега целта (ако може да така да се каже) ми е да се усъвършенствам и да мога да свиря много добре на китарата си.
Kuutamo hasta vittu perkele.
- VALEN7INVS
- Цар
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
"You're rich, you're beautiful, you're in love.
How beautiful life can be.", както е изпял Simply Red, когото не харесвам... И да имам дете, което да се казва Алексей. И да посетя един куп страни, да науча морзовата азбука и японски, да танцувам степ и салса, да ходя когато си поискам на кино и театър, да имам най-голямата възможна лична библиотека, да празнувам July Morning и да имам религия... И да съм обичана, най-вече. Това са ми целите. Или поне най-важните..
How beautiful life can be.", както е изпял Simply Red, когото не харесвам... И да имам дете, което да се казва Алексей. И да посетя един куп страни, да науча морзовата азбука и японски, да танцувам степ и салса, да ходя когато си поискам на кино и театър, да имам най-голямата възможна лична библиотека, да празнувам July Morning и да имам религия... И да съм обичана, най-вече. Това са ми целите. Или поне най-важните..
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
-
Zero Endorphine
- Обратна връзка:
Ха! И аз искам да му казвам Альоша! :О Това е идеята. (: А другото ще е Максим. И една щерка... Флорентина... *blush* Всъщност Елена по паспорт, само татко й ще си мисли, че се казва Флорентина. ^_^Казим написа:Искам да му казваш Альоша на галено.Morphine написа:И да имам дете, което да се казва Алексей
П.П.: Не се смейте, защото аз и обзавеждането на мезонета в Созопол съм си избрала вече...
стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
...
Ето тук идва въпросът какво ще се прави в бъдеще.Еми,да,аз определено съм мислил.Както всеки има страст,я грефичен и уеб дизайн,я боксьор,я футболист,моята страст е музиката.Електронната музика да уточниме.Да,много пъти съм се замислял какви са ми шансовете за евентуален мюзик артист(DJ)и как може да стане това в България и все стигам до едно заключение,че всичко е възможно.Стига да има желание и усет към работата,мелодийки в главата и мога да се установя като многото в последните години български диджеи.Цел,а?Еми да кажеме,че това ми е целта.Свободното си време изпозлвам за практика и лека,по лека се усъвършенствам.Още не е нищо специално,но не си давам зор.
Да кажеме,че с това,целта ми е да създам едно прекрасно семейство с няколко деца и много,ама много здраве и щастие.Приятелите да ми останат приятели.Какво повече може да иска един човек?
П.П.За диджейската работа...Преди евентуално ориентиране натам,след завършване на училище мисля да кандидаствам във ВИАС и да направя една-две годни практика,за да имам зорко пазен гръб при неуспех.
Е това е.Какво мислите?Има още много време...тепърва много неща ще се променят.
Ето тук идва въпросът какво ще се прави в бъдеще.Еми,да,аз определено съм мислил.Както всеки има страст,я грефичен и уеб дизайн,я боксьор,я футболист,моята страст е музиката.Електронната музика да уточниме.Да,много пъти съм се замислял какви са ми шансовете за евентуален мюзик артист(DJ)и как може да стане това в България и все стигам до едно заключение,че всичко е възможно.Стига да има желание и усет към работата,мелодийки в главата и мога да се установя като многото в последните години български диджеи.Цел,а?Еми да кажеме,че това ми е целта.Свободното си време изпозлвам за практика и лека,по лека се усъвършенствам.Още не е нищо специално,но не си давам зор.
Да кажеме,че с това,целта ми е да създам едно прекрасно семейство с няколко деца и много,ама много здраве и щастие.Приятелите да ми останат приятели.Какво повече може да иска един човек?
П.П.За диджейската работа...Преди евентуално ориентиране натам,след завършване на училище мисля да кандидаствам във ВИАС и да направя една-две годни практика,за да имам зорко пазен гръб при неуспех.
Е това е.Какво мислите?Има още много време...тепърва много неща ще се променят.
|
|
| 
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Omega, това са мечти, те не се сбъдват... поне не винаги. Ти за какво мечтаеш? Да бъдеш работяга в цех за пластмасови изделия, да се прибираш всяка вечер уморен и със скъсан от работа задник, да се проснеш на дивана, да пиеш три ракии и да заспиш пред телевизора?
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
The Chamelеon написа:
А сега сериозно, целта ми е да се реализирам в професията си (молекулярна биология) и също бих искал да постигна успехи и в друга насока която упражнявам-създаване на комикси. Това ще го правя в свободното си време
Иначе много бих искал да създам добро семейство и деца които да не ме мразят, както става в 90% от семействата.
Е да, все пак да не забравяме 2012-краят е близо!Няма значение какво ще напиша, до по-малко от 5 години нещата ще са крайно различни.
А сега сериозно, целта ми е да се реализирам в професията си (молекулярна биология) и също бих искал да постигна успехи и в друга насока която упражнявам-създаване на комикси. Това ще го правя в свободното си време
Иначе много бих искал да създам добро семейство и деца които да не ме мразят, както става в 90% от семействата.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!