Път и цел

Нещата от живота
Тудор

Път и цел

Мнение от Тудор »

Всички знаят, че за да получиш нещо от живота, първо трябва да знаеш какво искаш, после да знаеш как да го получиш, след това как да го оползотвориш.

Е, кои от вас имат цел в живота и не се срамуват да си го признаят? Хората, които нямат такава, за мен просто съществуват - ядат, ходят до тоалетна, работят, спят. И така - кажете, ако не се срамувате - какво е това, което ще допълни картинката от ежедневни рутинни действия.
Когато се изкачваш нагоре по стълбата - поздравявай! Защото когато се връщаш, ще срещнеш същите хора...
Аватар
СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА

Мнение от СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА »

Подобни теми в подобен форум са безсмислени :wink: 75% от хората сега ще пишат глупости :D
Изображение

СМЪРТ ЗА ТУРЦИТЕ
СМЪРТ ЗА ЦИГАНИТЕ
СМЪРТ ЗА ЧИФУТИТЕ
СМЪРТ ЗА ЕМОТАТА
СМЪРТ ЗА ПЪНКАРИТЕ
СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

Ъх...да стана барабанист на Rammstein.Другата ми мечта е да съм модератор на успял форум.И разбира се да имам пари.
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

Имам цел, но не ми е ясен пътят до нея, което е много лошо...Но е по-добре отколкото да нямам :)

Целта ми е чисто и просто свобода чрез спокойствие - искам да се реализирам достатъчно добре финансово, че да мога да си позволя свобода.Искам да мога да ходя където искам, да не се ограничавам в своите харчове, да бъда спокоен.Един вид да бъда богат, но не много.Искам да нямам толкова пари, че да изгубя сладостта на чакането на нещо, но и да не бъде така, че да чакам много и да се лишавам от доста неща.
Искам да отгледам семейство, в което жената и на 40, и на 50 - винаги ще се грижи за себе си и ще бъде красива по своему.Искам детето/децата ми да са откровени с мен както аз съм откровен с наще, защото едва ли бих понесъл да ме лъже.
Искам и да запазя няколкото останали приятели близо до мен, за да се чувствам наистина запълнен

Но пътят до този моя мечта...Е труден.Още повече, че не искам животът да е бъде скучен и еднотипен.Искам да има адреналин и да си създавам велики спомени дори и на много стари години...За да направя това ще ми е нужно желание за живот, и да съм постигнал вече свободата чрез спокойствие...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Секс, секс, секс....................................................

.....секс :shock:

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Да открия и разбера себе си. И да живея в хармония с чувствата си.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Omega-x
Супер Марио или Смърт

Мнение от Omega-x »

Да остана над другите както си е в момента.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Ледник

Мнение от Ледник »

Да завърша онова, което нахвърлях планово в една дебела тетрадка това лято.
И още други неща.

Може и да спася България от гибел.
Аватар
VincebusEruptum

Мнение от VincebusEruptum »

Да Свиря На Електрическа Китара и Барабани В Група До Края На Живота Си!!!
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Мнение от Kamelot »

СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА написа:Подобни теми в подобен форум са безсмислени :wink: 75% от хората сега ще пишат глупости :D
offtopic-той пише без капслок! :shock: -оффтопик

иначе и аз искам да стана китарист
Reaching aural nirvana...
Аватар
MAsTeR DeViL

Мнение от MAsTeR DeViL »

ДА направя нещо за тази планета с което ще ме запомнят хората завинаги,дори да трябва да заплатя с живота си когато и да е :?
Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
Аватар
Били

Мнение от Били »

Искам да стана писател, да пичеля милиони от творбите ми, но да живия като клушар на улицата :wink:
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
Darker Than Black

Мнение от Darker Than Black »

Един ден,като стигна края на пътя да се обърна и да мога да кажа-

"Не съжелявам за нищо в този живот! Защото го живях достойно,не престъпих своите морални ценности и същевременно съумях да бъда полезен на хората около мен."

Това е моята цел...

ПС: А! И да си намеря здрави колони,чийто намотки да не се топят лесно от музиката,която слушам;)
To be the power - not to be a slave...
Аватар
Сатаники Кънчев
В момента играе: Трепене с Лопата

Мнение от Сатаники Кънчев »

Майка си еби
И себе си
ЕБИ

VIVA LA MUERTE
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Darker Than Black написа:Един ден,като стигна края на пътя да се обърна и да мога да кажа-

"Не съжелявам за нищо в този живот! Защото го живях достойно,не престъпих своите морални ценности и същевременно съумях да бъда полезен на хората около мен."

Това е моята цел...

ПС: А! И да си намеря здрави колони,чийто намотки да не се топят лесно от музиката,която слушам;)
Моралните ценности са нещо много относително и абстракно и много често с времето и годините се променят.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Аватар
Nhaz'Ul
Обратна връзка:

Мнение от Nhaz'Ul »

Цел ли, Тудор? Да живея с достойнство, в хармония със себе си и с околните (колко клиширано), и винаги да има хора, които да обичам и да ме обичат. И да не пукна сам в някое затънтено ъгълче на пространството...
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Тудор

Мнение от Тудор »

Saatan написа:http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=45388&postdays=0&postorder=asc&start=0

епааа...

Единственото общо помежду им е заглавието. После има съждение върху абстрактни понятия като вярата.
Иначе темата ти дава почва за разсъждение - поздравления, за което.

Целта ми с тази тема е да обърна вниманието на потребителите във форума върху по-различни теми от тези, които се правят от хора, които са си втълпили, че глупостта им е много атрактивна.
Когато се изкачваш нагоре по стълбата - поздравявай! Защото когато се връщаш, ще срещнеш същите хора...
Аватар
martinkfreеman

Мнение от martinkfreеman »

Целта ми е да знам и мога всичко.
/end
Аватар
jones
Обратна връзка:

Мнение от jones »

martinkfreеman написа:Целта ми е да знам и мога всичко.
/end
"Най-хубавото нещо на съвършенството е неговата недостижимост", me...

А моята цел - да се реализирам във сверата на моята любима наука - археологията и, по-точно, в един нейн сравнително нов клон - подводната археология. Да мога да си позволя един сравнително спокоен и независим живот, в който да се притеснявам за колкото се може по-малко неща. И... естествено, мечтая за световен мир (/irony on max)
тук и тук
not understanding solitude
they will attempt to destroy anything
that differs from their own
not being able to create art
they will not understand art
they will consider their failure as creators
only as a failure of the world
Tmac

Мнение от Tmac »

Да завърша в добър колеж-в Америка или Германия,оттам в някой баскетболен отбор,а ако не продължа да играя да си намеря някаква работа,която ще ми харесва да я върша.
Go hard or go home.
Публикувай отговор