Път и цел
Път и цел
Всички знаят, че за да получиш нещо от живота, първо трябва да знаеш какво искаш, после да знаеш как да го получиш, след това как да го оползотвориш.
Е, кои от вас имат цел в живота и не се срамуват да си го признаят? Хората, които нямат такава, за мен просто съществуват - ядат, ходят до тоалетна, работят, спят. И така - кажете, ако не се срамувате - какво е това, което ще допълни картинката от ежедневни рутинни действия.
Е, кои от вас имат цел в живота и не се срамуват да си го признаят? Хората, които нямат такава, за мен просто съществуват - ядат, ходят до тоалетна, работят, спят. И така - кажете, ако не се срамувате - какво е това, което ще допълни картинката от ежедневни рутинни действия.
Когато се изкачваш нагоре по стълбата - поздравявай! Защото когато се връщаш, ще срещнеш същите хора...
- СМЪРТ ЗА ЧАЛГАТА
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Имам цел, но не ми е ясен пътят до нея, което е много лошо...Но е по-добре отколкото да нямам
Целта ми е чисто и просто свобода чрез спокойствие - искам да се реализирам достатъчно добре финансово, че да мога да си позволя свобода.Искам да мога да ходя където искам, да не се ограничавам в своите харчове, да бъда спокоен.Един вид да бъда богат, но не много.Искам да нямам толкова пари, че да изгубя сладостта на чакането на нещо, но и да не бъде така, че да чакам много и да се лишавам от доста неща.
Искам да отгледам семейство, в което жената и на 40, и на 50 - винаги ще се грижи за себе си и ще бъде красива по своему.Искам детето/децата ми да са откровени с мен както аз съм откровен с наще, защото едва ли бих понесъл да ме лъже.
Искам и да запазя няколкото останали приятели близо до мен, за да се чувствам наистина запълнен
Но пътят до този моя мечта...Е труден.Още повече, че не искам животът да е бъде скучен и еднотипен.Искам да има адреналин и да си създавам велики спомени дори и на много стари години...За да направя това ще ми е нужно желание за живот, и да съм постигнал вече свободата чрез спокойствие...
Целта ми е чисто и просто свобода чрез спокойствие - искам да се реализирам достатъчно добре финансово, че да мога да си позволя свобода.Искам да мога да ходя където искам, да не се ограничавам в своите харчове, да бъда спокоен.Един вид да бъда богат, но не много.Искам да нямам толкова пари, че да изгубя сладостта на чакането на нещо, но и да не бъде така, че да чакам много и да се лишавам от доста неща.
Искам да отгледам семейство, в което жената и на 40, и на 50 - винаги ще се грижи за себе си и ще бъде красива по своему.Искам детето/децата ми да са откровени с мен както аз съм откровен с наще, защото едва ли бих понесъл да ме лъже.
Искам и да запазя няколкото останали приятели близо до мен, за да се чувствам наистина запълнен
Но пътят до този моя мечта...Е труден.Още повече, че не искам животът да е бъде скучен и еднотипен.Искам да има адреналин и да си създавам велики спомени дори и на много стари години...За да направя това ще ми е нужно желание за живот, и да съм постигнал вече свободата чрез спокойствие...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Секс, секс, секс....................................................
.....секс
.....секс
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
- VincebusEruptum
- MAsTeR DeViL
ДА направя нещо за тази планета с което ще ме запомнят хората завинаги,дори да трябва да заплатя с живота си когато и да е 
Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
С.Доневски
Искам да стана писател, да пичеля милиони от творбите ми, но да живия като клушар на улицата 
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
-
Darker Than Black
Един ден,като стигна края на пътя да се обърна и да мога да кажа-
"Не съжелявам за нищо в този живот! Защото го живях достойно,не престъпих своите морални ценности и същевременно съумях да бъда полезен на хората около мен."
Това е моята цел...
ПС: А! И да си намеря здрави колони,чийто намотки да не се топят лесно от музиката,която слушам;)
"Не съжелявам за нищо в този живот! Защото го живях достойно,не престъпих своите морални ценности и същевременно съумях да бъда полезен на хората около мен."
Това е моята цел...
ПС: А! И да си намеря здрави колони,чийто намотки да не се топят лесно от музиката,която слушам;)
To be the power - not to be a slave...
- Сатаники Кънчев
- В момента играе: Трепене с Лопата
Моралните ценности са нещо много относително и абстракно и много често с времето и годините се променят.Darker Than Black написа:Един ден,като стигна края на пътя да се обърна и да мога да кажа-
Това е моята цел...
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Saatan написа:http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=45388&postdays=0&postorder=asc&start=0
епааа...
Единственото общо помежду им е заглавието. После има съждение върху абстрактни понятия като вярата.
Иначе темата ти дава почва за разсъждение - поздравления, за което.
Целта ми с тази тема е да обърна вниманието на потребителите във форума върху по-различни теми от тези, които се правят от хора, които са си втълпили, че глупостта им е много атрактивна.
Когато се изкачваш нагоре по стълбата - поздравявай! Защото когато се връщаш, ще срещнеш същите хора...
- martinkfreеman
"Най-хубавото нещо на съвършенството е неговата недостижимост", me...martinkfreеman написа:Целта ми е да знам и мога всичко.
/end
А моята цел - да се реализирам във сверата на моята любима наука - археологията и, по-точно, в един нейн сравнително нов клон - подводната археология. Да мога да си позволя един сравнително спокоен и независим живот, в който да се притеснявам за колкото се може по-малко неща. И... естествено, мечтая за световен мир (/irony on max)