ЧРД на Ледената Кралица
- SweetDream
- Обратна връзка:
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Честит Рожден Ден , Лили!
Не съм много наясно с твоите собствени желания, но аз мога да ти пожелая само здраве, щастие, късмет, любов, пари, жени(втф, не :Д ) иии разбира се да истискваш сладкия сок на живота , винаги!
Не съм много наясно с твоите собствени желания, но аз мога да ти пожелая само здраве, щастие, късмет, любов, пари, жени(втф, не :Д ) иии разбира се да истискваш сладкия сок на живота , винаги!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Честит Рожден Ден
Пожелавам ти най-вече здраве и любов, защото тези две неща са аджеба най важните на тоз' свят. Също така и късмет а пък от там нататъка всичко си следва пътя. Цунки от мен като се видим
Пожелавам ти най-вече здраве и любов, защото тези две неща са аджеба най важните на тоз' свят. Също така и късмет а пък от там нататъка всичко си следва пътя. Цунки от мен като се видим
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
-
Damage san
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Съжалявам за късния час. И поради оставащите 6 минути до края на рождения ти ден, не мога да напиша и нещо кой-знае какво...
Та, честит рожден ден.
И ти от клишета нямаш нужда, нали? Тях всичките ти ги желая. Желая ти и малко повече радост, че в момента имаш нужда от нея... Не спирай да се усмихваш.
Та, честит рожден ден.
И ти от клишета нямаш нужда, нали? Тях всичките ти ги желая. Желая ти и малко повече радост, че в момента имаш нужда от нея... Не спирай да се усмихваш.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Благодаря на всички. Наистина това се очертава доста незабравим ден. Мерси за милите пожелания.
P.S. Кръста ми е достатъчно здрав
P.S.2. Имаааам си часооовник! Просто държа целия свят да го научи! Имам си бял часовник със син циферблат, който е правоъгълен и е водоустойчив и отгоре на всичко трудно се откопчава и пада. С една дума имам най-хибавия часовник на земята.
P.S.3. Ерик, опитвам, ама за сега изглеждам зловещо,м та не се старая много
Мерси на всички.
P.S. Кръста ми е достатъчно здрав
P.S.2. Имаааам си часооовник! Просто държа целия свят да го научи! Имам си бял часовник със син циферблат, който е правоъгълен и е водоустойчив и отгоре на всичко трудно се откопчава и пада. С една дума имам най-хибавия часовник на земята.
P.S.3. Ерик, опитвам, ама за сега изглеждам зловещо,м та не се старая много
Мерси на всички.
Крещя, следователно съществувам!
Brain написа:ЧРД, макар и с ден закъснение
http://zamunda.net/details.php?id=93242

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!