есшооо... пребродих много сайтове, никгде инфо не видех!
ай стига бе, Марин ако наистина казва истината да даде и некво инфо малко, или поне от къде е взел тази информация
EA Sports hat für den 27. August eine Demo-Version des kommenden Fußballspiels FIFA 08 angekündigt. Die Demo wird für den PC und den XBOX 360-Marktplatz bereit gestellt werden.
И да не знаеш немски, пак ще ти даде някаква представа.
Имам предложение за един последен турнир на 07.Понеже сега започва есента ,а новата фифа се очаква в края на Септември и има време така да влезем в турнирна форма.
абе момци... аз нещо... хах, стана некво странно, в момента отново си върнах върховата форма от началото на играта, някак всеки мач ми е интересен, играя го до края, без грешките...
Че разбирасе подкрепям идеята за ново турнирче! Само дето викам аз да си го направим по скайповете че да не дразниме тука скъпия ни приятел Крис!!!
айде, давайте се тука 10-15 човека и да направиме едно прощаване с таз игрица, че аз сега ми стана интересна играта
Ко праите е маняци )))
Секви диалекти научих покрая тия морета тва лято, голяма лудница, голямо чудо... Ваш Крис не е в София тъй че не разчитайте на него макар че се връща на 1ви... ма аз заминавам на 2ри пак тъй че ако ще правим нещо давайте
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down