Автор |
Съобщение |
Били
|
|
|
|
Заглавие: Искам си Алми! Публикувано на: 29 Авг 2007 12:38
I want Alminator back!
[[Предупреждение за spam.]]
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 12:43
Някой да спре тази нечовешка глупост...
Админе призовавам теееее
Не, сериозно, спрете се. Няма да се върне!
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 12:44
Встрани от бан фрий темата,която направих И АЗ ИСКАМ ДА СЕ ВЪРНЕ!
Не е тъп.Даже изобщо.Пичага е.Просто е неразбран и ако малко понамали темпото с темите ще е супер!
Алмье!Уи уонт Алмье бек!
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 12:47
Продължавай в същото темпо и скоро може и да го видиш
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 12:49
Ви ебем мамицата, спрете с тоя Алиминатор вече, дечурлиа недъгави.
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 12:52
Аре верно спрете се с тоя глупак.Неразбран бил че даже и пичага...ха...Заради мненията си в тази тема ли е пич
http://pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t ... a59bb3469a
Да това е държанието на един супер пич...С уникално смислените и умни постове...Дано не се връща никога...
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 12:56
Scar написа: Аре верно спрете се с тоя глупак.Неразбран бил че даже и пичага...ха...Заради мненията си в тази тема ли е пич http://pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t ... a59bb3469aДа това е държанието на един супер пич...С уникално смислените и умни постове...Дано не се връща никога...
А така
|
|
|
|
|
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 12:56
Няма ли да се спрете бре Разкара се и точка. Само дърпате дявола за опашката
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 13:18
Scar написа: Аре верно спрете се с тоя глупак.Неразбран бил че даже и пичага...ха...Заради мненията си в тази тема ли е пич http://pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t ... a59bb3469aДа това е държанието на един супер пич...С уникално смислените и умни постове...Дано не се връща никога...
И ти си бил старфакър, ама..
П.п. Скоро ще гледам предупреждения и банове по фанатичните привърженици на Ал, спрете се. ;р
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Искам си Алми! Публикувано на: 29 Авг 2007 13:21
Били написа: I want Alminator back!
Честно да ти еба Цензурата майна педераст мръсен!Глупак знаеш ли колко ни ебе за оня ГЕЙ алминатора!
И ти зашлужаваш бан.Хлапе мръсно.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 13:28
Момчета, с флууд няма да си го върнем... Продължавам да защитавам Ал (*към мен хвърчат камъни*), защото определено имаше доста свестни прояви. Да, и обратните не липсваха, но... много други форумни идиоти продължават да стоят без бан...
ЕДИТ: Вермик, сбъркал си адреса, мойто дете, ако ще наричаш Били хлапе. Твоите изказвания са на светлинни години по-лапешки. От теб съм чул само "ъъъ, не ме кефи, тъпо е.". Ти не си нищо друго освен (почти) безмозъчен хейтър. Затова М.Л.Ъ.К.Н.И.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Искам си Алми! Публикувано на: 29 Авг 2007 13:29
Vermic написа: Били написа: I want Alminator back! Честно да ти еба Цензурата майна педераст мръсен!Глупак знаеш ли колко ни ебе за оня ГЕЙ алминатора! И ти зашлужаваш бан.Хлапе мръсно.
Така ли бе?Били ли е хлапе,а?
Кога ти порасна така работата,бе?
Колко малоумни постове съв видял от теб,без капка смисъл от типа "Ооо,да и мене ме кефи!HELL YEAH !"...некви такива.Няма да давам пример точно.
Трай си там.Казваш не искам Алминатора и това е.Точно Били намери да псуваш...
Толкова тъпи постове от теб и никога не съм ти казал нещо от етичност!Не приемай това като лично,а като раздразненост.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 13:30
†Nhaz'Ul† написа: Момчета, с флууд няма да си го върнем... Продължавам да защитавам Ал (*към мен хвърчат камъни*), защото определено имаше доста свестни прояви. Да, и обратните не липсваха, но... много други форумни идиоти продължават да стоят без бан...
Еми не мисля, че има много навити да го върнат това ламе тука... и междо другото може ли да дадеш линк в който твоя любим Алми има свястна проява и междо другото скоро може и други неща да почнат да хвърчат към тебе...
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 13:30
Бе за к'во ми е тоя, само да спами и да псува всички. Не ми трябва и толкоз. НЕ искам да се връща.
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 13:36
DeViL написа: †Nhaz'Ul† написа: Момчета, с флууд няма да си го върнем... Продължавам да защитавам Ал (*към мен хвърчат камъни*), защото определено имаше доста свестни прояви. Да, и обратните не липсваха, но... много други форумни идиоти продължават да стоят без бан... Еми не мисля, че има много навити да го върнат това ламе тука... и междо другото може ли да дадеш линк в който твоя любим Алми има свястна проява и междо другото скоро може и други неща да почнат да хвърчат към тебе...
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=50461
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=49693
Да виждаш нещо просташко от страна на Алминатора в тези теми?
П.П И се научи да пишеш.
И ВСЕ ПАК, АДМИНЕ, ЗА БОГА, МОЛЯ ЗЕМИ ЗАКЛЮЧИ ТЕМАТА! ДОБРЕ, БИЛИ, ОРИНДЖ И АЗ УВАЖАВАМЕ АЛМИНАТОРА И ИСКАМЕ БАНЪТ МУ ДА СЕ ПРЕМАХНЕ, ВИЕ НЕ, АЙДЕ СТИГА ФЛУУД.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 13:41
Nightwisher написа: Бе за к'во ми е тоя, само да спами и да псува всички. Не ми трябва, и толкоз. НЕ искам да се връща.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 13:44
След всички камъчета по мен ще кажя постовете ми може и да са лишени от апсолютно всякакъв смисъл но поне не пускам ТЕМА СЛЕД ТЕМА СЛЕД ТЕМА и то идеотски.
Окръга от приятели на Алминатора ми е ясен...Няма да ги изреждам просто ще кажя"кой е по глупав глупака или този който го следва".
Алминатора си заслужяваше не 1 бан а цели 10 админа му банна едната регистрация той си направи нова и продължи все едно нищо не е станало е тогава админа се ядоса и му еба майката.
Сега вие го искате ми като го искате няма да го получите изхода е да се махнете от Форума.
Има и друго аз знам как алминатора може да се върне но...не го искам.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 13:59
Дори без Алми се ръсят простотии(богато наследство ни е оставил).С него,без него- все 1.Просто ще се появи някой по-тъп и от него.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2007 14:01
@Vermic
Абе, братле, ти не можеш да пишеш правилно, къде си тръгнал да викаш кой е глупак
@Останалите
Ае стига с тоя чалмонатор бе, у гъзо да ви го наврем...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Искам си Алми! Публикувано на: 29 Авг 2007 14:03
Били написа: I want Alminator back!
Ако продължаваме е възможно да бъде помилван
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|