Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2007 11:56

Макар и в този момент паладина да е в пълното си право да напише /gquit...
Но,да,така стоят нещата.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2007 20:11

Stealth написа:
Scar написа:
If u are gonna waste your DKP on something,you will use it on healing items kk?

И в тоя момент паладина напуска гилдията и отива в друга - едва ли ще му е проблем с тази екипировка. Бравоо, току що гилд мастъра загуби отлично екипиран член заради твърдоглавието си. Това е поведението, заради което се разпадат гилдии.

Agreed.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2007 20:37

Само ако разбирах за какво говорите.Ееееех.
П.П.играл съм WoW точно 1 месец и ми втръсна. :lol:

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2007 21:29

Ми нормално,за 1 месец няма да вникнеш в интересното.
ПВЕ е само на максимален левел (60,сега 70,скоро 80),а пвп само над 49 заради нагруханяците в ниските левели (туинкове).
За 1 месец да качиш левел 50 ако не си играл преди,не виждам как.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2007 22:11

Търся човек дет може да ми крафтне руник хамър за около 700 г.Знам че цената е малко ниска ама наистина ми трябва.Ако има някой такъв на нептулон да пише :)

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Авг 2007 23:42

Stealth написа:
Scar написа:
If u are gonna waste your DKP on something,you will use it on healing items kk?

И в тоя момент паладина напуска гилдията и отива в друга - едва ли ще му е проблем с тази екипировка. Бравоо, току що гилд мастъра загуби отлично екипиран член заради твърдоглавието си. Това е поведението, заради което се разпадат гилдии.

Както казах, според мен е правилно паладина сам да си решава как да си харчи дкп-то.И ако не е ламер и иска да рейдва ще го харчи за хийлинг предмети.А колкото до ретри паладините, мислиш ли, че ще си намерят място в рейда?Кой клас по-точно ще заменят? :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2007 09:57

Ха аз преди кат джитках уоу си харчех дкп-то за предмети коит ме кефеха как изглеждат :lol: Боли ме кура кво дават :lol: Ма преди уоу се джиткаше за кеф,са се джитка за цикъл вече

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2007 15:13

Хубаво ретри паладин...Прави доста дмг верно е...На въпроса защо не го зимат в реид...Запитвал ли си се защо енхансмънт шаман с 2х оръжие също не пускат...или пък МС уориър? Защото нямат състейнд дпс...Може доста да помагат на групата но бият прекалено бавно което води до изоставане в ДПС метъра...Да не говорим че с тоя 2 хендър с 3,70 спиид ако миснеш или ти парира моба удара...губиш значително количество дпс,което един роуг може да направи в двоен размер...Тва е причината според мене задето не пускат ретри пала в реидовете...

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2007 19:25

С тия спорове ще вземете да ме накарате пак да заиграя WoW,че поне да разбирам за какво става въпрос. :? :lol:

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2007 19:29

Офффф или я закопайте тая тема, или се научете, че не се пише RoUGe, a RoGUe!!!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2007 10:26

†Nhaz'Ul† написа:
Офффф или я закопайте тая тема, или се научете, че не се пише RoUGe, a RoGUe!!!
а не е ли се 1 как се пише :lol: ..чак па да закопаеме темата за едното RoUGe.... :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2007 01:53

Stealth написа:
Siedun написа:
А колкото до ретри паладините, мислиш ли, че ще си намерят място в рейда?Кой клас по-точно ще заменят? :wink:

Това че Ретри паладините не стават и за чеп за зеле в рейда е вече изтъркано. Един ретри паладин може да помогне по доста начини на рейда си:
http://wow-europe.com/en/info/basics/ta ... lents.html
1) Sanctified Crusader - дава 3% крит на всички, атакуващи дадения таргет. Не само на себе си, а и на всички мейджове, хънтъри, МС уориъри, уорлоци, хънтъри в рейда. Не ми се вижда малко.
2) Improved Sanctity Aura - 2% повече демидж на всички в групата.
3) Crusader Strike - ресетва всички джъджмънти на таргета. Освен ако не искате всичките ви останали паладини да спират лекуването и да търчат да ресетват таймерите на джъджовете си на всеки десет секунди, това ми се вижда много полезно. Да не говорим, че критикали от по 2000 демидж на CS при добро оръжие и много бъфове не са особена рядкост.
И това са само част от примерите.
А и щетите, които нанася един паладин вече не са за пренебрегване. Честно, говорите наизуст. След ТВС ретри дървото стана доста прилично. Не че ще нанася повече щети от роуг например, но и не умира от два шамара. Seal of Command критва за над 1500, джъджмънта му може да стигне до 2000, белите критикали също са високи, често над 1000, и всичко това може да се случи за по-малко от секунда.
Може още дълго да спорим по темата, но първо е безсмислено, защото сме на различни сървъри и в различни гилдии и второ явно никой от вас няма паладин. Пробвайте да вдигнете един на Холи до 70. Пробвайте да го вдигнете на Ретри и вижте разликата, а след това вижте дали ще ви е много приятно да ви третират като втора класа войни.
В class description-a на паладините пише Holy Warrior, you know?

Прав си за много неща, но за да може един паладин да прави такъв дмг, какъвто описваш, ще му трябва яко имба екипировка.Като със съответната такава роуга ще прави 2 пъти повече.Както и да е.Не беше това целта на този пост.Ето я и нея: има вероятност да сме от 1 и същи сървър, дори гилдия (колкото и малка да е).Аз например съм от Burning Blade.Други от този има ли? :roll:

Профил Skype

Аватар
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2007 12:30

Явно не съм единствения,който НЕ Е в нептулон или емерис...
Аз съм във Boulderfist.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2007 13:18

Сега е ред на Фокс да си каже думата: ВИЕ (освен Telba и Stealth) СТЕ ТЪПИ, тъпи, тъпи, тъпи, тъпи, тъпи, тъпи, тъпи, тъпи, тъпи. О и да не забравите: вие сте тъпи. И WoL=WoN (World of Lamecraft=World ot Noobcraft) е тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа. А и да не забравите: ТЪПА Е. Много ме бърка кой как ще ме убиди след този пост така че не си правете труда. WoW е точно за изостанали и отхвърлени от геймърския свят ТЪПИ геймъри. Същото се отнася и за CS.
Сега да докажа:
1. WoW краде от всяка нова игра и по точно MMORPG: например от FlyFF открадна летенето (FlyFF беше създадена и имаше летене много преди TBC)
2. Смея да кажа че в играта SRO играят много повече хора отколкото в официалните сървъри на WoW:
2.1 Защото китайците и японците са повече.
2.2 Защото играта е яка.
2.3 Защото е по интерактивна и по смислена от WoW (PvP-то има смисъл: професия, а не е безмислени битки за тъп хонор за предмети)
2.4 Защото съвсем скоро направиха update и сложиха нова раса.
Вижте сами че сървърите не може да се влезе в тях защото са буквално претъпкани. Добре че наще хора редовно пускат по някой нов сървър че старите постоянно се пълнят.
3. от опит мога да кажа че Rouge е най-якия клас, но това е друг въпрос.
4. ВИЕ СТЕ ТЪПИ, КАКТО И ТЪПАТА ВИ ИГРА. А Blizzard ДА МИ БЛИЗЗКАТ ОНАЯ РАБОТА.
Stealth виждам че под името ти има PCmania team. Не се мяркам много в форума и затова смятам че можеш да накараш някой да направи ревю на играта Silk Road Online и специално ревю за SCCT или SCDA мултиплейърите. Искренно ти се моля за това. И хайде вече спрете се с тоя WoW че ми втръсна от него.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2007 13:29

GrayFoxBG написа:
Сега е ред на Фокс да си каже думата: ВИЕ (освен Telba и Stealth) СТЕ ТЪПИ, тъпи, тъпи, тъпи, тъпи, тъпи, тъпи, тъпи, тъпи, тъпи. О и да не забравите: вие сте тъпи. И WoL=WoN (World of Lamecraft=World ot Noobcraft) е тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа, тъпа. А и да не забравите: ТЪПА Е. Много ме бърка кой как ще ме убиди след този пост така че не си правете труда. WoW е точно за изостанали и отхвърлени от геймърския свят ТЪПИ геймъри. Същото се отнася и за CS.
Сега да докажа:
1. WoW краде от всяка нова игра и по точно MMORPG: например от FlyFF открадна летенето (FlyFF беше създадена и имаше летене много преди TBC)
2. Смея да кажа че в играта SRO играят много повече хора отколкото в официалните сървъри на WoW:
2.1 Защото китайците и японците са повече.
2.2 Защото играта е яка.
2.3 Защото е по интерактивна и по смислена от WoW (PvP-то има смисъл: професия, а не е безмислени битки за тъп хонор за предмети)
2.4 Защото съвсем скоро направиха update и сложиха нова раса.
Вижте сами че сървърите не може да се влезе в тях защото са буквално претъпкани. Добре че наще хора редовно пускат по някой нов сървър че старите постоянно се пълнят.
3. от опит мога да кажа че Rouge е най-якия клас, но това е друг въпрос.
4. ВИЕ СТЕ ТЪПИ, КАКТО И ТЪПАТА ВИ ИГРА. А Blizzard ДА МИ БЛИЗЗКАТ ОНАЯ РАБОТА.
Stealth виждам че под името ти има PCmania team. Не се мяркам много в форума и затова смятам че можеш да накараш някой да направи ревю на играта Silk Road Online и специално ревю за SCCT или SCDA мултиплейърите. Искренно ти се моля за това. И хайде вече спрете се с тоя WoW че ми втръсна от него.

Айде сега се връщай в пясъчника да си играеш.Никой не го боли за мнението ти ,като не те кефи не чети ...

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2007 13:49

Типично държание за WoW фен: опит за затапване който естествено свършва с неуспех. С такива тъпички затапвания и псувни (каквито знам че ще последват от типичен WoW и СS фен) няма да ме затапиш защото НЕ МЕ БЪРКА. WoW си остава тъпа. И не само за мен а и за много повече хора отколкото си мислиш. Напомняш ми и за сестра ми която все се прави на много интересна но без покритие...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2007 15:54

Абре Стелт, още ли я играете таз игра :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2007 16:25

След 2 години битки се отказах :). Не малко от читавите хора спряха да играят и се пренасочиха другаде. Отделно, че всеки Л2 играч очаква излизането на Warhammer Online, Tabula Rasa, Aion или Age of Conan. Съответно Л2 автоматично умира след тяхното излизане края на 2007 - началото на 2008ма.
Можеби трябваше да си давам повече почивки от играта (по твой образец), но в крайна сметка дори я делнах от харда, след като ми изтече акаунта на 25ти :lol:.

Профил

Аватар
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2007 17:18

То и близз ако не предложат нещо ново с 2рия екпанжън,и УоУ ще последва Л2...
Аз самият съм заинтересован от Уорхаммър,но тъй като близз обещават яки пвп въведения,+ че имам доста приятели онлайн,затова и продължавам да играя УоУ.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2007 17:21

То и аз от одавна я спрях УоУ.Играя Guild Wars щото няма месечни такси.А сега си дръпнах и експанжъна

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com