Автор |
Съобщение |
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Алминатор? о.О Публикувано на: 28 Авг 2007 00:16
Мисля,че повечето хора от форума се радваме,че баннаха Алминатора.Нереалния флудър,който тровеше дните ни във форума.
Покрай неговия бан имаше много спекулации.97% от хората тук(и аз в това число) са уникално радостни че вече го няма.Няма я неговата тъпотия.
Знам,че отстрани изглежда тъпо и може би админа може ще ми лепне някое предупреждение.Да все пак той ни оттърва.Но наистина се замислих..Наистина ли е имало хора тук,които харесват Алминатора?Наистина ли има такива?
Е кои са те?
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 00:20
След като баннаха Алминатора, мармота и реконект спряха да пишат, а Никсъна се "прероди", форума стана много скучно място...помните ли последната новогодишна баница...ей тогава беше тех бест...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 00:40
да си кажа честно през кура ми е винаги ше има хора като него
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 00:45
Ще дойде следващия...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Алминатор? о.О Публикувано на: 28 Авг 2007 01:26
Orange.LabeL написа: Мисля,че повечето хора от форума се радваме,че баннаха Алминатора.Нереалния флудър,който тровеше дните ни във форума. Покрай неговия бан имаше много спекулации.97% от хората тук(и аз в това число) са уникално радостни че вече го няма.Няма я неговата тъпотия. Знам,че отстрани изглежда тъпо и може би админа може ще ми лепне някое предупреждение.Да все пак той ни оттърва.Но наистина се замислих..Наистина ли е имало хора тук,които харесват Алминатора?Наистина ли има такива? Е кои са те?
На мен ми харесваше Алминатора.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 03:14
И на мене ми харесваше Алминатора
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 03:35
Имаше и случаи в които ме е дразнил но те са били рядкост. Иначе нито имам някакви симпатии към него нито някакво негативно отношение към него.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 07:04
Enjoy The Silence написа: да си кажа честно през кура ми е винаги ше има хора като него
Точно
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 07:38
За сега Били претендира за неговото място.
Иначе не ми пука винаги ще има такива като него.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 07:49
Алминатора хич не ми харесваше и съм много радостен, че го баннаха
btw... абе ква е тая параноя, дето ви гони бе!?!?! Всеки втори вече го питате дали случайно не е Алминатора
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 08:22
Мене Алминатора ме кефеше. Вярно, че пишеше простотии, но поне развеселяваше форума. Трябва да има и такива юзъри иначе се губи чара на ПЦ Мания. И без това иддяд го няма вече, а Алминатора ми напомня за него. Абе според мен си беше пич човека.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 08:34
Indiana Jones™ написа: Мене Алминатора ме кефеше. Вярно, че пишеше простотии, но поне развеселяваше форума. Трябва да има и такива юзъри иначе се губи чара на ПЦ Мания. И без това иддяд го няма вече, а Алминатора ми напомня за него. Абе според мен си беше пич човека.
Подкрепям.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 08:37
Money™ написа: Indiana Jones™ написа: Мене Алминатора ме кефеше. Вярно, че пишеше простотии, но поне развеселяваше форума. Трябва да има и такива юзъри иначе се губи чара на ПЦ Мания. И без това иддяд го няма вече, а Алминатора ми напомня за него. Абе според мен си беше пич човека. Подкрепям.
Ставаме трима. Алми си беше като задължителното дете идиотче в едно семейство. Верно че дразнеше по някога, но пък беше забавен.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 08:50
Pantomime написа: Алминатора хич не ми харесваше и съм много радостен, че го баннаха
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 09:00
Nightwisher написа: Pantomime написа: Алминатора хич не ми харесваше и съм много радостен, че го баннаха
+1
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 09:01
Къде ли отиват хората след бана?
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 09:20
Кирилица написа: Къде ли отиват хората след бана?
В бан листа а аз бих казал - Алмито само дразнеше изобщо не е радвал..
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 09:27
Как може да ми липсва човек, на когото дори не четях постовете?
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 09:28
Brain написа: Кирилица написа: Къде ли отиват хората след бана? Във форума на дата.бг
or kaldata
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2007 09:41
IceQueen написа: Money™ написа: Indiana Jones™ написа: Мене Алминатора ме кефеше. Вярно, че пишеше простотии, но поне развеселяваше форума. Трябва да има и такива юзъри иначе се губи чара на ПЦ Мания. И без това иддяд го няма вече, а Алминатора ми напомня за него. Абе според мен си беше пич човека. Подкрепям. Ставаме трима. Алми си беше като задължителното дете идиотче в едно семейство. Верно че дразнеше по някога, но пък беше забавен. Четирима
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|