Камила опита да прави секс със стопанката си и я уби

Нещата от живота
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

†Nhaz'Ul† написа:Изкуствено осеменяване бе!!!
Е тогава за кви разкъсвания говориш. 8) :P
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Nhaz'Ul
Обратна връзка:

Мнение от Nhaz'Ul »

Не говоря за таралежа и кравата (нейната ***** таралежовски ** посмъртно не може да я разкъса) а за евентуален "успешен" полов акт между жена и мъжка камила...
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

†Nhaz'Ul† написа:Ми даскала по немски в мойто даскало веднъж разказа следната занимателна историйка:
В кравекомплекс (към 1950 г.) се извършвало изкуствено осеменяване на крави. И една от тях по погрешка била осеменена със сперма от... таралеж. Резултатът бил змийче.
Представям си какво ще се получи от човек и камила, но според мен жената просто не би могла да преживее акта... с толкова разкъсвания.
Ти си идиот ... Несъвместимите видове не могат да се оплождат иначе щяха да си щъкат мутанти кой какво животно ебал деба тая биология ...
Аватар
Nhaz'Ul
Обратна връзка:

Мнение от Nhaz'Ul »

1. Не съм идиот.
2. Между някои видове може да се извърши акрозомна реакция (сперматозоидът да разпознае яйцеклетката от друг вид като "своя" и да успее да проникне). Много рядко, но стават такива неща.
Руска мъдрост
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

†Nhaz'Ul† написа:Не говоря за таралежа и кравата (нейната ***** таралежовски ** посмъртно не може да я разкъса) а за евентуален "успешен" полов акт между жена и мъжка камила...
Да бе, ама няма логика в думите ти.. първо говориш за изкуствено осеменяване, а после за реално полово сношение..
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Fenrir

Мнение от Fenrir »

The Chameleon написа:
†Nhaz'Ul† написа:Не говоря за таралежа и кравата (нейната ***** таралежовски ** посмъртно не може да я разкъса) а за евентуален "успешен" полов акт между жена и мъжка камила...
Да бе, ама няма логика в думите ти.. първо говориш за изкуствено осеменяване, а после за реално полово сношение..
Нещо май не си много в час. :D
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
Nhaz'Ul
Обратна връзка:

Мнение от Nhaz'Ul »

The Chameleon написа:
това с кравата го казах, защото си предстваям ако от Милка и Ежко се получи змийче, какво ли ще стане от човек и камила (ако стане нещо). Просто разказах случая заради "резултата". Това, че е станало при изкуствено осеменяване, няма значение.
Но поне според мен не би могло да се получи нищо при реално полово сношение м/у човек и камила не би могло да се получи нищо заради големината на к... опулационния орган на камилата. Осеменяването няма нищо общо.
Ъх, добре ли обяснявам за човек на 4 бири?...
Руска мъдрост
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Лол да.. но размерът няма значение ! Все пак как мислиш са се появили кентаврите ? Деба зоофилите.. :lol:
天皇陛下万歳。。!
Fenrir

Мнение от Fenrir »

The Chameleon написа:Лол да.. но размерът няма значение ! Все пак как мислиш са се появили кентаврите ? Деба зоофилите.. :lol:
Това поражда интересни въпроси.Кой кого? :lol:
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Аватар
Nhaz'Ul
Обратна връзка:

Мнение от Nhaz'Ul »

Кентаврите ли... ми мъже са копулирали с кобили (по веднъж, защото след това са отнасяли къч където не трябва :lol: ) и боговете са решили да предизвикат акрозомна реакция и след това да направят организма диплоиден, та да могат да му се делят клетките...
Руска мъдрост
Аватар
Hangwire

Мнение от Hangwire »

Баси майката...Тъкмо вечерях,имайте милост... :113:
Аватар
The CROW
Обратна връзка:

Мнение от The CROW »

Тоя разговор започна да прилича на вица за слона и мравката :lol:
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...

Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Аватар
Nhaz'Ul
Обратна връзка:

Мнение от Nhaz'Ul »

Ми... съжалявам... преговарям си по биолигия... пия бира с мама... как да не пиша такива неща?
Руска мъдрост
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

Стабилно... :roll:
Пука ми, че ми дреме
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Мнение от Kamelot »

†Nhaz'Ul† написа:1. Не съм идиот.
2. Между някои видове може да се извърши акрозомна реакция (сперматозоидът да разпознае яйцеклетката от друг вид като "своя" и да успее да проникне). Много рядко, но стават такива неща.
За пример: Конска муха :lol: :shock: :lol: :shock:
Reaching aural nirvana...
Аватар
VincebusEruptum

Мнение от VincebusEruptum »

Kamelot написа:
†Nhaz'Ul† написа:1. Не съм идиот.
За пример: Конска муха :lol: :shock: :lol: :shock:
АХАХАХАХАХА
Добър пример :D
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

A миеща мечка какво е тогава? :Р Пералня и мечка?
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Undead Dude
Обратна връзка:

Мнение от Undead Dude »

†Nhaz'Ul† написа:Ми... съжалявам... преговарям си по биолигия... пия бира с мама... как да не пиша такива неща?
Като си хванеш гадже :idea:
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

†Nhaz'Ul† написа:Ми... съжалявам... преговарям си по биолигия... пия бира с мама... как да не пиша такива неща?
E вие с майка ти по колко галона пиете, че пишеш такива неща ? :lol:
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

А мантикора?Оргия между човек,лъв и скорпион :shock: А има и варианти на мантикора с рога или крила :shock:
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Публикувай отговор