Здравейте приятели!
Вече пускам трета поредна тема с цел да събера малкото , предполагам, играещи BF 2 българи. Та идеята ми е да остановим контакт по между си и да си раменим някои друг танкове снаряд. Има ли навити ?
___________________________________ iddqd написа: war 3 несупя да пожъне успех според мен след старкратфт 2 който също няма да има голям успех на основа на конкуренция на игри като уархамар даун оф уар 2 близард ще трябва да се откажат от стратегиите
Аз, още един и още един, демек, знам 3ма. Единият дори има оригиналната игра. Играли сме заедно най-много на демото, заради безплатните сървъри.
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Fenrir
Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2007 12:49
Поливача написа:
Аз, още един и още един, демек, знам 3ма. Единият дори има оригиналната игра. Играли сме заедно най-много на демото, заради безплатните сървъри.
И аз все се каня да си я изтегля...
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Кой ли е този един
Не си ти във всеки случай
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения