Автор |
Съобщение |
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 21:30
stanimirmn написа: Само така.Всички без Nassi4 сте малки копеленца дето не разбират нищо.
А аз си мисля че ти и нази4 ще едно и също айпи
И такива като вас тук са всекидневие.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2007 03:23
stanimirmn - хм... аз те нарекох глупав, а ти си бил направо тъп
Nassi4 - то това се нарича форум, защото всеки има право да изразява мнение. Или може би се почувства обиден като не се съгласих с мнението ти?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2007 10:07
Гипо написа: stanimirmn - хм... аз те нарекох глупав, а ти си бил направо тъп Nassi4 - то това се нарича форум, защото всеки има право да изразява мнение. Или може би се почувства обиден като не се съгласих с мнението ти?
Кажи бе, разглезено софянче дебело.Като ти гледам картинката под тъпото ти име разбирам какъв гей си и колко си прост.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2007 10:11
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2007 11:06
Абе не знам кой е прав и кой не е,но мисля,че изказвам общото мнение,че stanimirmn трябва да прочете няколко книжки с текст в тях(вместо с картинки).
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2007 11:26
stanimirmn - ей ама ти си бил много специален, надушваш гейове по аватар и ник . Сигурен ли си обаче, че всъщност не си надушил себе си?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2007 12:27
Money™ написа: Абе не знам кой е прав и кой не е,но мисля,че изказвам общото мнение,че stanimirmn трябва да прочете няколко книжки с текст в тях(вместо с картинки).
"прочете няколко книжки с текст в тях(вместо с картинки)"- ти прост ли си.Какво имаш предвид.За кои книжки ми говориш,за
Робин зо Крузо ли бе,тъпънар
А и не си никакъв WOW player-ти си лайно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2007 12:31
Гипо написа: stanimirmn - ей ама ти си бил много специален, надушваш гейове по аватар и ник . Сигурен ли си обаче, че всъщност не си надушил себе си?
Значи все пак си гей.Единственото, което надушвам е щайагата ти пълна с конски фъшкий.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2007 12:52
BURN HERETIC !
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2007 12:56
stanimirmn написа: Робин зо Крузо А и не си никакъв WOW player-ти си лайно
Ахахахахахаххах!Робин зо Крузо.Разби ме.Ахахахахаха!Ти мойто момче си някакъв нов вид дебил.
А,и не играя никакви MMORPG-та.
П.П.Я хвани някой буквар бе!
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2007 13:07
Money™ написа: stanimirmn написа: Робин зо Крузо А и не си никакъв WOW player-ти си лайно
Ахахахахахаххах!Робин зо Крузо.Разби ме.Ахахахахаха!Ти мойто момче си някакъв нов вид дебил. А,и не играя никакви MMORPG-та. П.П.Я хвани някой буквар бе!
Ей тъпи хора има по тоя свят бе.Как може да си толкова тъп. Tолкова си тъп, че даже изкривяваш пространството.Оригинален си като турски анцунг.Tогава не си WOW player,а си хипар.
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2007 16:20
Nassi4 и stanimirmn... Личи че човека не е излизал от много време че вече сам почва да си говори... и то във форуми...
И да те попитам, пикльо, да не би да познаваш един муунстар ? Щото и на него му беше широка устата и набързо глътна бана. И искрено се надявам следващия ти пости да бъде малко по-цивилизован.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2007 16:27
няма втори като моонстар-толко зле -това ме навежда на мисълта или че ония отгоре с голямата уста е моонстар с нов ник или е негов брат.Друг вариант не виждам.Колкото до наси(кои бил гея ) тои му е братовчед
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2007 16:40
stanimirmn написа:
Спокойно де знам че си гейче не се натъжявай.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2007 00:07
Ти определено си излъгал форума, като си посочил "над 13 години" при регистрацията си. Мама не те ли е учила, че не е хубаво да се лъже?
EDIT: това го написах към stanimirmn
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2007 09:04
Абе вие сте се побъркали . Още малко ще ме направите дядо на stanimirmn .
|
|
|
|
|
vladovichev
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2007 12:42
G T A
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2007 13:45
Гипо написа: Ти определено си излъгал форума, като си посочил "над 13 години" при регистрацията си. Мама не те ли е учила, че не е хубаво да се лъже?
EDIT: това го написах към stanimirmn
e ясно е че е за станимимн той наси си е написал че на 4 в името
По темата за мен игрите са Мафиа, Драивер новия,Батълфилд,Готик 3,ПЕС 6, а от излизащите що годе скоро Асасинс креед и РАЗБИРА СЕ уархамър онлаин
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|