Най-добре направената игра
WOW Е платена тъпак
Д2 в момента е 50лева преди беше 119лв мисля
Стар крафт мисля че е 30лева в момента
A warCraft и прозен Троне нз колко са.
Я кажи как се казва "Ония Шутър" Гледам че нищо не сфащаш от игри.Бягай да играеш PS3 дано тфа ти се отдава.
Едит.М/у Другото какво значение има какфа е цената на играта?И дали е безплатна?Една игра ако не става за нищо и пари да ми дават няма да е играя.
Я кажи как се казва "Ония Шутър" Гледам че нищо не сфащаш от игри.Бягай да играеш PS3 дано тфа ти се отдава.
Едит.М/у Другото какво значение има какфа е цената на играта?И дали е безплатна?Една игра ако не става за нищо и пари да ми дават няма да е играя.
-
stanimirmn
Пак доказваш че си идиот.За 7години е нормално да се намали цената на играта.100 и нещо лева беше преди около 4години.stanimirmn написа:еми как няма да знаеш,кат си просbgnazism написа:WOW Е платена тъпак
"Д2 в момента е 50лева преди беше 119лв мисля"-щото са глупави и няма ко да ги купи,това ли се чудиш.
ПП.7 Години от лод а не от самото д2.
-
stanimirmn
Абе ти май не можеш и да четеш.Темата се казва "най-добра игра",а не най тъпа игра/игри в твоя случайbgnazism написа:Пак доказваш че си идиот.За 7години е нормално да се намали цената на играта.100 и нещо лева беше преди около 4години.stanimirmn написа:еми как няма да знаеш,кат си просbgnazism написа:WOW Е платена тъпак
"Д2 в момента е 50лева преди беше 119лв мисля"-щото са глупави и няма ко да ги купи,това ли се чудиш.
Омфг "Най добра игра" Ти нормален ли си?Я прочети пак името на темата.И що не земеш да се разровиш и да видиш колко милиони продадени копия има Диабло 2 классик/Лод после виж стар крафт и лар крафт само ей така информативно и тогава ако продалжаваш да говориш че най добрите игри в свойте жанрове са тъпи значи има нещо збъркано в теб.stanimirmn написа:Абе ти май не можеш и да четеш.Темата се казва "най-добра игра",а не най тъпа игра/игри в твоя случайbgnazism написа:Пак доказваш че си идиот.За 7години е нормално да се намали цената на играта.100 и нещо лева беше преди около 4години.stanimirmn написа: еми как няма да знаеш,кат си прос
ПП. Също няма да е лошо да отговориш на Topic-a.
ПП.2 А когато научиш нещо за тия игри ела да поспорим.Защото ти до сега не си казал нито нещо устроумо пък камоли нещо в защита на тфойта тезичка.
Ти сигорно играеш някфи игри които ти и още 5 човека от тфойто селце/град играете.Nassi4 написа:bgnazism написа:Ето няколко велики игри
Диабло 2 Классик и Лод
Стар Крафт:Броодуар
War Craft:TFT
Heroes series
Ето няколко премрели игри
Отговори на топика и също се обоснови защо според теб близзардските игри не струват.
-
Алминаторa10322
-
stanimirmn
-
stanimirmn
Пич Към дебилите си вклучен и ти.Намери ли инфото за игрите?Или ще продължаваш да дрънкаш празни приказки.stanimirmn написа:Само така мой човек.Прав си.Не занм,но тояси е ударил главата някъде и си мисли,че игрити са хубави.
ПП Каде подяволите са модераторите?От одеве 2 ма човека си чатим и никой няма се сети за някоя и друга санкция.Никфо бъдеще
-
stanimirmn
Абе пиша на гугала за инфо и пише че такива глупави игри било невъзможно да има.Съжалявам, грозникbgnazism написа:Пич Към дебилите си вклучен и ти.Намери ли инфото за игрите?Или ще продължаваш да дрънкаш празни приказки.stanimirmn написа:Само така мой човек.Прав си.Не занм,но тояси е ударил главата някъде и си мисли,че игрити са хубави.
ПП Каде подяволите са модераторите?От одеве 2 ма човека си чатим и никой няма се сети за някоя и друга санкция.Никфо бъдеще
bgnazism написа:Ти сигорно играеш някфи игри които ти и още 5 човека от тфойто селце/град играете.Nassi4 написа:bgnazism написа:Ето няколко велики игри
Диабло 2 Классик и Лод
Heroes series
Ето няколко премрели игри
Отговори на топика и също се обоснови защо според теб близзардските игри не струват.
Пич ти да не си ачопек . Аз ако живеех в село нямаше да имам Nvidia 7900 GTX 512 mb .
И всеки път ли трябва да проверявам за правописните ти грешки "някфи" ?
Тези игри се играят само от някакви пишлемета-ботове :
Диабло 2 Классик и Лод
Heroes series
Cs
stanimirmn и bgnazism - седнали две деца пред комповете и започнали да спорят, кой е по-неграмотен и глупав. Ще ви подскажа - и двамата сте много неграмотни и глупави, грешите елементарни думи. Относно игрите - отново показвате простота. Не се сещате, че тук става въпрос за лично мнение и че ако една игра трябваше да се харесва на всеки, то нямаше да има различни жанрове / производители и т.н.(все едно всички да харесваме зеленият цвят)
А относно модераторите - те са големи хора за разлика от вас, имат си работа или пък си пият някъде бирата.
Nassi4 изброените от теб игри се играят от пишлемета? Възможно е, ако съдиш само по Headoff. А със сигурност не съдиш по оригиналните сървъри.
А относно модераторите - те са големи хора за разлика от вас, имат си работа или пък си пият някъде бирата.
Nassi4 изброените от теб игри се играят от пишлемета? Възможно е, ако съдиш само по Headoff. А със сигурност не съдиш по оригиналните сървъри.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Гипо написа:stanimirmn и bgnazism - седнали две деца пред комповете и започнали да спорят, кой е по-неграмотен и глупав. Ще ви подскажа - и двамата сте много неграмотни и глупави, грешите елементарни думи. Относно игрите - отново показвате простота. Не се сещате, че тук става въпрос за лично мнение и че ако една игра трябваше да се харесва на всеки, то нямаше да има различни жанрове / производители и т.н.(все едно всички да харесваме зеленият цвят)
Гипо , какво толкова се мъчиш да описваш хората. Аз ако почна да критикувам всеки , страниците ще се утроят. А за изброените от мене игри съм добавил че се играят не само от пишлемета ,а и от хора-ботове ,които нямат вкус (в повечето случаи ) .
-
stanimirmn
Мълчи бе гей,наебан,циганин мръсен,хуй мазенГипо написа:stanimirmn и bgnazism - седнали две деца пред комповете и започнали да спорят, кой е по-неграмотен и глупав. Ще ви подскажа - и двамата сте много неграмотни и глупави, грешите елементарни думи. Относно игрите - отново показвате простота. Не се сещате, че тук става въпрос за лично мнение и че ако една игра трябваше да се харесва на всеки, то нямаше да има различни жанрове / производители и т.н.(все едно всички да харесваме зеленият цвят)
Diablo + WOW+ war craft = повръщано
-
stanimirmn