Автор |
Съобщение |
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 18:31
Guild Wars
Guild Wars factions
Guild Wars NightFall
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
bgnazism
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 18:31
WOW Е платена тъпак
Д2 в момента е 50лева преди беше 119лв мисля
Стар крафт мисля че е 30лева в момента
A warCraft и прозен Троне нз колко са.
Я кажи как се казва "Ония Шутър" Гледам че нищо не сфащаш от игри.Бягай да играеш PS3 дано тфа ти се отдава.
Едит.М/у Другото какво значение има какфа е цената на играта?И дали е безплатна?Една игра ако не става за нищо и пари да ми дават няма да е играя.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 18:35
bgnazism написа: WOW Е платена тъпак Д2 в момента е 50лева преди беше 119лв мисля Стар крафт мисля че е 30лева в момента A warCraft и прозен Троне нз колко са.
еми как няма да знаеш,кат си прос
"Д2 в момента е 50лева преди беше 119лв мисля"-щото са глупави и няма ко да ги купи,това ли се чудиш.
|
|
|
|
|
bgnazism
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 18:39
stanimirmn написа: bgnazism написа: WOW Е платена тъпак Д2 в момента е 50лева преди беше 119лв мисля Стар крафт мисля че е 30лева в момента A warCraft и прозен Троне нз колко са. еми как няма да знаеш,кат си прос "Д2 в момента е 50лева преди беше 119лв мисля"-щото са глупави и няма ко да ги купи,това ли се чудиш.
Пак доказваш че си идиот.За 7години е нормално да се намали цената на играта.100 и нещо лева беше преди около 4години.
ПП.7 Години от лод а не от самото д2.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 18:53
bgnazism написа: stanimirmn написа: bgnazism написа: WOW Е платена тъпак Д2 в момента е 50лева преди беше 119лв мисля Стар крафт мисля че е 30лева в момента A warCraft и прозен Троне нз колко са. еми как няма да знаеш,кат си прос "Д2 в момента е 50лева преди беше 119лв мисля"-щото са глупави и няма ко да ги купи,това ли се чудиш. Пак доказваш че си идиот.За 7години е нормално да се намали цената на играта.100 и нещо лева беше преди около 4години. ПП.7 Години от лод а не от самото д2.
Абе ти май не можеш и да четеш.Темата се казва "най-добра игра",а не най тъпа игра/игри в твоя случай
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 18:55
bgnazism написа: Ето няколко велики игри
Диабло 2 Классик и Лод Стар Крафт:Броодуар War Craft:TFT Heroes series
Ето няколко премрели игри
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 18:59
Да не забравяме вунящата CS с графика на 22 век !
|
|
|
|
|
bgnazism
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 19:00
stanimirmn написа: bgnazism написа: stanimirmn написа: bgnazism написа: WOW Е платена тъпак Д2 в момента е 50лева преди беше 119лв мисля Стар крафт мисля че е 30лева в момента A warCraft и прозен Троне нз колко са. еми как няма да знаеш,кат си прос "Д2 в момента е 50лева преди беше 119лв мисля"-щото са глупави и няма ко да ги купи,това ли се чудиш. Пак доказваш че си идиот.За 7години е нормално да се намали цената на играта.100 и нещо лева беше преди около 4години. ПП.7 Години от лод а не от самото д2. Абе ти май не можеш и да четеш.Темата се казва "най-добра игра",а не най тъпа игра/игри в твоя случай
Омфг "Най добра игра" Ти нормален ли си?Я прочети пак името на темата.И що не земеш да се разровиш и да видиш колко милиони продадени копия има Диабло 2 классик/Лод после виж стар крафт и лар крафт само ей така информативно и тогава ако продалжаваш да говориш че най добрите игри в свойте жанрове са тъпи значи има нещо збъркано в теб.
ПП. Също няма да е лошо да отговориш на Topic-a.
ПП.2 А когато научиш нещо за тия игри ела да поспорим.Защото ти до сега не си казал нито нещо устроумо пък камоли нещо в защита на тфойта тезичка.
|
|
|
|
|
bgnazism
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 19:02
Nassi4 написа: bgnazism написа: Ето няколко велики игри
Диабло 2 Классик и Лод Стар Крафт:Броодуар War Craft:TFT Heroes series Ето няколко премрели игри
Ти сигорно играеш някфи игри които ти и още 5 човека от тфойто селце/град играете.
Отговори на топика и също се обоснови защо според теб близзардските игри не струват.
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 19:03
Какво е това нашествие на дебили?
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 19:05
Само така мой човек.Прав си.Не занм,но тояси е ударил главата някъде и си мисли,че игрити са хубави.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 19:07
Алминаторa написа: Какво е това нашествие на дебили?
Такива като на картинката под ромското ти име
|
|
|
|
|
bgnazism
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 19:08
stanimirmn написа: Само така мой човек.Прав си.Не занм,но тояси е ударил главата някъде и си мисли,че игрити са хубави.
Пич Към дебилите си вклучен и ти.Намери ли инфото за игрите?Или ще продължаваш да дрънкаш празни приказки.
ПП Каде подяволите са модераторите?От одеве 2 ма човека си чатим и никой няма се сети за някоя и друга санкция.Никфо бъдеще
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 19:15
bgnazism написа: stanimirmn написа: Само така мой човек.Прав си.Не занм,но тояси е ударил главата някъде и си мисли,че игрити са хубави. Пич Към дебилите си вклучен и ти.Намери ли инфото за игрите?Или ще продължаваш да дрънкаш празни приказки. ПП Каде подяволите са модераторите?От одеве 2 ма човека си чатим и никой няма се сети за някоя и друга санкция.Никфо бъдеще
Абе пиша на гугала за инфо и пише че такива глупави игри било невъзможно да има.Съжалявам, грозник
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 19:16
bgnazism написа: Nassi4 написа: bgnazism написа: Ето няколко велики игри
Диабло 2 Классик и Лод Стар Крафт:Броодуар War Craft:TFT Heroes series Ето няколко премрели игриТи сигорно играеш някфи игри които ти и още 5 човека от тфойто селце/град играете. Отговори на топика и също се обоснови защо според теб близзардските игри не струват.
Пич ти да не си ачопек . Аз ако живеех в село нямаше да имам Nvidia 7900 GTX 512 mb .
И всеки път ли трябва да проверявам за правописните ти грешки "някфи" ?
Тези игри се играят само от някакви пишлемета-ботове :
Диабло 2 Классик и Лод
Стар Крафт:Броодуар
War Craft:TFT
Heroes series
Cs
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 19:33
stanimirmn и bgnazism - седнали две деца пред комповете и започнали да спорят, кой е по-неграмотен и глупав. Ще ви подскажа - и двамата сте много неграмотни и глупави, грешите елементарни думи. Относно игрите - отново показвате простота. Не се сещате, че тук става въпрос за лично мнение и че ако една игра трябваше да се харесва на всеки, то нямаше да има различни жанрове / производители и т.н.(все едно всички да харесваме зеленият цвят)
А относно модераторите - те са големи хора за разлика от вас, имат си работа или пък си пият някъде бирата.
Nassi4 изброените от теб игри се играят от пишлемета? Възможно е, ако съдиш само по Headoff. А със сигурност не съдиш по оригиналните сървъри.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 19:49
Гипо написа: stanimirmn и bgnazism - седнали две деца пред комповете и започнали да спорят, кой е по-неграмотен и глупав. Ще ви подскажа - и двамата сте много неграмотни и глупави, грешите елементарни думи. Относно игрите - отново показвате простота. Не се сещате, че тук става въпрос за лично мнение и че ако една игра трябваше да се харесва на всеки, то нямаше да има различни жанрове / производители и т.н.(все едно всички да харесваме зеленият цвят) А относно модераторите - те са големи хора за разлика от вас, имат си работа или пък си пият някъде бирата. Nassi4 изброените от теб игри се играят от пишлемета? Възможно е, ако съдиш само по Headoff. А със сигурност не съдиш по оригиналните сървъри.
Гипо , какво толкова се мъчиш да описваш хората. Аз ако почна да критикувам всеки , страниците ще се утроят. А за изброените от мене игри съм добавил че се играят не само от пишлемета ,а и от хора-ботове ,които нямат вкус (в повечето случаи ) .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 19:51
Гипо написа: stanimirmn и bgnazism - седнали две деца пред комповете и започнали да спорят, кой е по-неграмотен и глупав. Ще ви подскажа - и двамата сте много неграмотни и глупави, грешите елементарни думи. Относно игрите - отново показвате простота. Не се сещате, че тук става въпрос за лично мнение и че ако една игра трябваше да се харесва на всеки, то нямаше да има различни жанрове / производители и т.н.(все едно всички да харесваме зеленият цвят) А относно модераторите - те са големи хора за разлика от вас, имат си работа или пък си пият някъде бирата. Nassi4 изброените от теб игри се играят от пишлемета? Възможно е, ако съдиш само по Headoff. А със сигурност не съдиш по оригиналните сървъри.
Мълчи бе гей,наебан,циганин мръсен,хуй мазен
Diablo + WOW+ war craft = повръщано
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 20:07
BGnazism Ти воъбще разбираш ли от български , защото аз смятам че правописните ти грешки в думите :“продалжаваш” , “збъркано” ; са от незнание отколкото пропуск в натискане на клавиша. Да не говорим за знанията ти относо компютри или да одобряваме подобаващи на характера ти игри.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2007 21:13
Само така.Всички без Nassi4 сте малки копеленца дето не разбират нищо.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|