Най-добре направената игра
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Arcanum
Baldur's Gate
The Elder Scrolls Series
Wizadry Series
IceWind Dale Series
Bard's Tale Series
Wasteland
Ultima Series
Все RPG-та, но стойностни!
EDIT : Да не забравим Fallout.
Baldur's Gate
The Elder Scrolls Series
Wizadry Series
IceWind Dale Series
Bard's Tale Series
Wasteland
Ultima Series
Все RPG-та, но стойностни!
EDIT : Да не забравим Fallout.
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Значи сме колеги и на мен ми беше първата игра която играх и си остава най-добрта за мен , btw поздрав за профила ти изкефи ме като го видях ...The Death написа:Да,това за мен е най-великата игра(и първата която превъртях),и която няма да забравя!Degra написа:Като стратегия, няма най-добре направена и едва ли ще има като най-добре направен екшън хорър това за мен е Blood 1 ...
GTA 1, 2, 3 (класика, продълженията не че не струват, но са далеч от нивото на оригиналите ;])
Mafia
Pirates of the Caribbean (всъщност ми се иска поне да бяха довършили играта, вместо да я пуснат полу-изфабрикувана, но и така си е една от най-добрите игри попадали ми някога)
Battle Realms (може би най-иноватиативната стратегия която ми е попадала)
Mafia
Pirates of the Caribbean (всъщност ми се иска поне да бяха довършили играта, вместо да я пуснат полу-изфабрикувана, но и така си е една от най-добрите игри попадали ми някога)
Battle Realms (може би най-иноватиативната стратегия която ми е попадала)
-
stanimirmn
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Star Wars:Republic Commando - уникална игра.Уникален геймплей и история.Хубав край,предразполагащ за втора част.
Prince Of Persia Warrior Within - брутално яка игра.Готическа атмосфера,примесена с многог бой и акробатични номера.Отново уникално яка история.
Quake 4 - брутална игрица.Много ме израдва.И там историята е добра.
Warcraft 3 - без коментар.Всички я знаете.
StarCraft - пак без коментар.
World Of Warcraft - класацията ми не може без нея.
И афкоурс Diablo 2
Prince Of Persia Warrior Within - брутално яка игра.Готическа атмосфера,примесена с многог бой и акробатични номера.Отново уникално яка история.
Quake 4 - брутална игрица.Много ме израдва.И там историята е добра.
Warcraft 3 - без коментар.Всички я знаете.
StarCraft - пак без коментар.
World Of Warcraft - класацията ми не може без нея.
И афкоурс Diablo 2
|
|
| 
-
stanimirmn
Ти от кога играеш пс игри?
Диабло се играе още след толкоз години а преди 2-3 години почти съм сигорен си бил един от д2 цикълите ако не си бил то почти е сигорно че не си нищо друго освем едно н00бче.
Стар крафт ще се играе още сумати години а за уар крафта да не говорим.
Кървул![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Има ли някаде бутон за репорт???Че спама не е полезен.
Диабло се играе още след толкоз години а преди 2-3 години почти съм сигорен си бил един от д2 цикълите ако не си бил то почти е сигорно че не си нищо друго освем едно н00бче.
Кървул
-
stanimirmn
"Кървул"-само така говори на български цхенисхто не ти разбирам бе "Кървул",а иа аз тъпи игри га то д2 не играя.bgnazism написа:Ти от кога играеш пс игри?
Кървул
-
stanimirmn
Кфо значение има дали си кървул или цървул?Се си нещо от тоя сорт.Тъпа игра?Пич за обида на д2 тряа да бъдеш изнасилен пребид,обесен после да ти изкарат чарвата(последното мъчение е за това че спамиш) . И земи си оправи българския "Га то".stanimirmn написа:"Кървул"-само така говори на български цхенисхто не ти разбирам бе "Кървул",а иа аз тъпи игри га то д2 не играя.bgnazism написа:Ти от кога играеш пс игри?
Кървул
Има ли някаде бутон за репорт???Че спама не е полезен.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПП. След като се осмеляваш да кажеш че близзард не могат да правят(а сяка една тяхна игра без ония шутър е хит) значи ти си тъпото в цялата ситуация
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
-
stanimirmn
bgnazism написа:Кфо значение има дали си кървул или цървул?Се си нещо от тоя сорт.Тъпа игра?Пич за обида на д2 тряа да бъдеш изнасилен пребид,обесен после да ти изкарат чарвата(последното мъчение е за това че спамиш) . И земи си оправи българския "Га то".stanimirmn написа:"Кървул"-само така говори на български цхенисхто не ти разбирам бе "Кървул",а иа аз тъпи игри га то д2 не играя.bgnazism написа:Ти от кога играеш пс игри?
Кървул
Има ли някаде бутон за репорт???Че спама не е полезен.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПП. След като се осмеляваш да кажеш че близзард не могат да правят(а сяка една тяхна игра без ония шутър е хит) значи ти си тъпото в цялата ситуация
"близзард "-това не бяха ли най-новите казани за изхвърляне на боклук
"а сяка една тяхна игра без ония шутър е хит"-щото са безплатни,бе "геймър"