Tихичко,тихичко,аз гледам да не се обаждам пък тиии....Sagara-Kun написа:Mad Mаx няколко поста по-нагоре е с 19кбVermic написа:Дай пример.Dj Heat написа:150х150 е предостатъчно, но 15кб...В момента има много юзъри с по-големи от 15кб аватари
Аз не виждам хора с такъв аватар,по голям от 15 кб.
Аватаритеее
Elve написа:който не може да събере картинка 150х150 в 15 кб е скапан идиот!
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
-
Bagerista_Boy
-
Loopmaster
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
- Spock
- Обратна връзка:
Ебати лигльовците, кво толкова колко ви е аватара. Вие сте такива, че ако човек ви подаде пръст ще изядете ръката на човек.
Аз съм даже за по-малки аватари или само имена, голям праз с какъв аватар си или банер отдолу от типа на тъпите като
"Бира Юзер" или "Кола Дринкър" и др. такива тъпни и детинщини.
Аз съм даже за по-малки аватари или само имена, голям праз с какъв аватар си или банер отдолу от типа на тъпите като
What Really Matters...

Кво ти става бе пингвин.Дали хората ще си слагат "Бира Юзер" и "Кола Дринкър" си е тяхна работа.И какво общо има аватара с ръката на човек.Като си за по малки аватари се разкараи от тук и пиши в някое затънтено гето.Тъпанарhk_vlady написа:Ебати лигльовците, кво толкова колко ви е аватара. Вие сте такива, че ако човек ви подаде пръст ще изядете ръката на човек.
Use Google Sucker

- Undead Dude
- Обратна връзка:
-
Loopmaster
Искат да си сложат анимирани гифчетаUndead Dude написа:Гнева на тринайсе годишните се стовари върху Владко...<[SkulL]> написа квот написа:...
Хората с малки пишки да не компенсирате с големи аватари?
15Kb си е много разумно ограничение, не знам защо сте се разпищяли срещу него
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
Stormy Sky написа:Искат да си сложат анимирани гифчетаUndead Dude написа:
Гнева на тринайсе годишните се стовари върху Владко...
Те накрая ще искат да набутат цялата първа Матрица с 5.1 звук и опция избор на субтитри в аватарите си еби му майката.... Сега съм с добър нет, ама преди като бях с 30к български и 4 к чужд, чаках по 2-3 минути да се зареди страница с 15-тина поста. И като се заредеше - какво да видя - група тъпаци вкарали лъскави, анимирани, пищящи аватари на коли, вибратори, прашки, пишки, как Буш изяжда Статуята на Свободата или пък едроформатна снимка на Земята, гледана от н'амкой си спътник. Толкова като се радвате на голямУ и шареничкУ, па изръсете ваще за флумастерчета и книжка с best of Егмонт България арт (да се чете Аладин, смърфове, Цар Лъв и там с каквото се зарибявате) и си докарайте душевна еякулация ебати над нея, а не във форума.
- ---
- Обратна връзка:
да ви кажа и аз, че няма смисъл, админа няма да ги увеличи и правилно .. и да ви питам и за какво са ви по-големи подписи и аватари и .. бе то верно избиване на комплекси ве .. по-добре смислен пост, отколкото 200кБ аватар и подпис с линкове към байтфайт + 15барчета ..Undead Dude написа:
Гнева на тринайсе годишните се стовари върху Владко...
въй кво стана .. сопрете се, загубена кауза .. както няма да изгониме турците и циганите от Бг, така няма да получите и по-големи аватари
хм .. тфа съм го правил и аз, помня .. сорка :dSirius написа: eдроформатна снимка на Земята, гледана от н'амкой си спътник..
Влади айде да не припомняме ти с какво .avi беше преди за аватар...hk_vlady написа:Ебати лигльовците, кво толкова колко ви е аватара. Вие сте такива, че ако човек ви подаде пръст ще изядете ръката на човек.
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
- Undead Dude
- Обратна връзка: