Degra написа:Hitrusha написа:За ечемика си купи Apis Mellifica(15 разтвор-оранжева опаковка). Няма смисъл да се тъпчеш с лекарства, тъй като хомеопатията действа 10 пъти по-бързо и е по-безвредна

Не можеш да си копуваш хомепатични лекарства ей така ... прави се проследяване което трае 2 часа и е специфично за всеки човек, ако ще ползва хомеопатия трябва да се консултира с такъв лекар ... Стига давахте акъл катo не знаете бе ...
Сега аз да ти кажа на теб. Хомеопатията затова е на разтвори. Това е най-разреденоето, което съм му дала. Никога не съм ходила на хомеопат а вече 2 години лекувам ечемици точно с това. За 4 часа болката минава а след 10 часа все едно нищо си нямал на окото. Да не говорим, че мойте бяха по-специфични и познай, смесвам ги с друго лекарство, което кара гнойта да излиза, тъй като тя не иска да излиза сама.
Когато имаш такива проблеми с очите като мен и ти се иска от болки да се мтнеш от последни етаж на блока, тогава ми говори кое е с рецепта и кое не.
Апис 15 разтвор е слабо и не изисква специален лекарски контрол.
Ако някога си имал такива проблеми, извинявай, че се усъмнявам в теб, но не смятам, че си ходил чак толкова по хомеопати.
Дист, за да не ти помагат явно нищо ти е нямало.
Лили и Хънт са ме виждали как изглеждах преди 2 години, вярвай ми, че не искаш да ти покажа снимка. От лекарствата, които ми изписа лекаря ми стана още по-зле и м исе затвори окото. Не знам кой идиот го е учил, че на оток се слага топъл сух компрес.
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met