Limp написа:...
Ами радвам се, че си ме разбрал

Колкото до "сериозната" работа - занимавам се(в момента и е временно) с изометричен и 3D дизайн... предимно Corel Draw и Maya... и винаги изпълнявам по няколко поръчки едновременно иначе смогване няма... то не са визитки, менюта(за ресторанти и кафета), табели(режат се на плотер от фолио), баджове и то всичко ти идва на веднъж... просто няма място за забиване, а камоли за син екран и приружаващите я 10-15мин проверки... това е просто немислимо(както викаше даскалката ми по немски - "ни моее се раоти така"

) А сега си представи, че съм пуснал някоя 3D сцена на визока резолюция да се рендира(обикновено отнема от 40мин до няколко часа) и малко преди края, крашне... всичко от начало

Аз много се радвам, че тези грешки се появиха извън работно време, когато си бях ей така за фън на компа

И най-вече разбрах от къде идват... Ам интересноти е защо сме минали на Vista в офиса... ами споменатата от теб стабилност, по-доброто опериране с ram паметта и въможноста за подръжка на повече такава (на единия комп имаме 8GB DDR2 памет и работи много добре)
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Преди няколко дена получих лиценз за програмата "Cedega" (емулира главно игри под Linux, но става и с програми, тъй като е на един принцип) и се държи много добре с Corel Draw, а маята си имам версия за Linux... проблема тук е че от всички колеги само аз мога да работя с Linux(не, че е сложно, но нали знаеш... новото плаши, иначе ОС като ОС... иконки, менюта, даже по анимирани и весели...и дай да изфукам малко Linuxa с Beryl -
http://youtube.com/watch?v=ZD7QraljRfM, просто пред това аерото на Виста нема никакви шансове

), а това значи, че ако трябва да отида до някъде и компа да се заеме от друг в липста ми, ще трябва да се рестартира за да мине под Windows... а се сещаш -загуба на ценно време
Друг е варианта, че този комп не го ползвам аз, а някой път за 20-30мин ще седне някой друг... много го знаеш той какво прави
@Dumbaldor - no commet
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)