ИГРА: Цитати от игри
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
И това ако не звучи като Devil May Cry 
Е, възможно е и да е Onimusha.
Е, възможно е и да е Onimusha.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
- Раскольников
- Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Blade of Darkness..На скоро имах неповторимото удоволствие за първи път да осъществя контакт със съответното заглавие и бях меко казано изумен от качествата му , както в геймплей така и в графично отншение(независимо от годината си на поява играта поддържа активни сенки и наченки на vertex shading)..Нека използвам съобщението си да провокирам всеки прочел го да се сдобие и изживее съответното при първа възможност...High_voltage написа:Sentry - не.
Жокер: Играта е action-fighting-adventure с псевдо-елементи на RPG от 2001-ва година.
И между-впрочим смея да твърдя че "псевдо- RPG елементът" се явява точно толкова "псевдо" колкото и да речем в класическия hack анд slash гейм еталон Diablo...
А сега нека ви предоставя цитат задължително познат на всеки претендиращ за нещо повече от елементарни наченки на опит и интереси в областа на развлекателния софтуеър(нека вметна че макар и играта да се разпространява за персонални компютри конзолните версии се радват на далеч по-висока популярност) :
"Who are you ?Answer me!
-Hah..I see you are not the one to end my suffering to.Well before your death know that I am Fortune...Lady Luck in war and nothing else!"
Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
- Раскольников
- Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Тихи ръкопляскания от страна на автора на по-горното съобщение...Elve написа:Sons of Liberty
Lets have a black celebration
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
Играл съм Блейдът , почти я врътнах с джуджето . Наистина е много добра , не ангажираща игра с перфектна бойна система ( гонеща големи дози реализъм ) .High_voltage написа:И то задължително. Историята на играта почти отсъства, но невероятният екшън, характеризиран най-вече от брилятната бойна система и реализъм, както и от възможността да разчлениш противника на късове, е уникален, и поне аз не знам къде другаде може да се открие подобен. (да доуточня, че играта е известна още като Severance: Blade of Darkness -- проверете "severance" в речника ;]) Също така, от днешна гледна точка, някои хора трудно ще бъдат споходени от мисълта че през 2001-ва година е било възможно правенето на такава графика.Раскольников написа:Нека използвам съобщението си да провокирам всеки прочел го да се сдобие и изживее съответното при първа възможност...
ОН-Топик : кой е наред ?!
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Не бих казал, че графиката е нещо невероятно за 2001, но все пак играта си я бива. За жалост имах проблем с версията, която притежавах и така и не съм я разцъквал повече от половин-един час.
Цитат не мога да измисля сега, ще пусна по-късно.
Цитат не мога да измисля сега, ще пусна по-късно.
A slight call afar is tempting me
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
Like a whisper sweet or an awful scream
I cannot ignore what I've always been
I am leaving again - one last time?
За да си потърсиш в интернет ли? Щом не се досещаш от това явно не си играл играта, която си носи и името на света.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Не, заглавието го няма в цитата, следващата дума от изречението е 
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Защото съм мултиакаунтър и ви давам жокерчета 
Един от героите се казва Тал и е червенокос рицар.
Играта е 3rd/1st Person Action/Adventure RPG, излиза първо за XBox, а след това и за РС.
Един от героите се казва Тал и е червенокос рицар.
Играта е 3rd/1st Person Action/Adventure RPG, излиза първо за XBox, а след това и за РС.
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,