Автор |
Съобщение |
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 14:25
Elve написа: Moon&Star'Hero написа: Какво става, ламери, какви са ви впечатленията от играта??? ДЪРВО! Добре дошъл пак Ти си дърво ма овцо!Добре заварили!
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 14:26
crisbeto написа: Moon&Star'Hero написа: Oblivion написа: Какво за мене??? Zdravei,mnogo mi e priqtno! Predpolagam 4e kato govorim za teb,znae6 kolko gotina igra si За тва ли намери да се хванеш, нещо смислено не можеш ли да кажеш или умствения ти капацитет до там стига?Хайде, можеш повече.
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 14:35
Определено е най-доброто РПГ правено някога, пък макар и сингъл-плейър ориентирано.Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.Особено с Шивъринг Айсълс мода кърти просто.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 17:38
Moon&Star'Hero написа: Определено е най-доброто РПГ правено някога, пък макар и сингъл-плейър ориентирано.Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.Особено с Шивъринг Айсълс мода кърти просто.
Или просто ти си ограничен.Светът на места е пуст.Историята е добра,ноно има рпг-та с по-добра.Играта си е доста добра,но определено не е най-добрата.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2007 13:54
Brain написа: Moon&Star'Hero написа: Определено е най-доброто РПГ правено някога, пък макар и сингъл-плейър ориентирано.Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.Особено с Шивъринг Айсълс мода кърти просто. Чакай да позная - не си играл на нито едно конзолно RPG. Final Fantasy, Grandia, Kingdom Hearts и още един куп подобни. BTW: Аи сълс ли се четяло бе? Konzolni RPG-ta dete kato teb moje da igrae.Az sam seriozen 4ovek.
___________________________________ От всички пороци, най-лошият е липсата на вкус.!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2007 14:06
Обливиън е за сериозни хора? Ти луд ли си?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2007 16:06
Sentry написа: Обливиън е за сериозни хора? Ти луд ли си? Не, а ти, че ме питаш такъв тъп въпрос???
___________________________________ От всички пороци, най-лошият е липсата на вкус.!
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2007 16:07
Brain написа: Moon&Star'Hero написа: Brain написа: Moon&Star'Hero написа: Определено е най-доброто РПГ правено някога, пък макар и сингъл-плейър ориентирано.Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.Особено с Шивъринг Айсълс мода кърти просто. Чакай да позная - не си играл на нито едно конзолно RPG. Final Fantasy, Grandia, Kingdom Hearts и още един куп подобни. BTW: Аи сълс ли се четяло бе? Konzolni RPG-ta dete kato teb moje da igrae.Az sam seriozen 4ovek. Единственото дете което виждам в този форум си ти. Първите ти постове в тази тема го доказват. Знаеш ли колко ми пука какво мислиш бе, дришльо?!.Да го духаш!!!
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2007 20:25
моонстар ти си едно разглезено дете,което ако беше мое не ми се мисли ко ше го прая.Много ме дразни че някав 11+ си налага мнението тука.Земи се гръмни и ще допринесеш много в напредването на цивилизацията.Гарантирам ти че дори в този един единствен случай ще си полезен а не да се правиш на мн велик ''Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.''-Добре шефе а БМВ-то къде да го паркирам.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2007 21:12
Защо такива и педерастчета, станаха често явление във форума?
По темата-автора може да отиде до кенефа и да открие що е това чекия,а след това да отиде да играе с децата пред блока и да не кара по-големите(и по-умни естествено) от него да пишат в такива мизерни теми.
Аз казах.Хау.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Авг 2007 21:34
Moon&Star'Hero написа: Sentry написа: Обливиън е за сериозни хора? Ти луд ли си? Не, а ти, че ме питаш такъв тъп въпрос???
O, баце, кво става
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Raven_nv
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 09:37
___________________________________ Подкрепете ни ТУК!!!!! за да има МКА и за РС
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 09:41
Ban, lock, каквото и да е. Стига сте се занимавали с разглезени пубери. Социалните му контакти са малко, личи си. Явно гледа да навакса пред монитора. Да му пожелаем успех и да го заебаваме.
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 10:00
Brain написа: Moon&Star'Hero написа: Brain написа: Moon&Star'Hero написа: Brain написа: Moon&Star'Hero написа: Определено е най-доброто РПГ правено някога, пък макар и сингъл-плейър ориентирано.Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.Особено с Шивъринг Айсълс мода кърти просто. Чакай да позная - не си играл на нито едно конзолно RPG. Final Fantasy, Grandia, Kingdom Hearts и още един куп подобни. BTW: Аи сълс ли се четяло бе? Konzolni RPG-ta dete kato teb moje da igrae.Az sam seriozen 4ovek. Единственото дете което виждам в този форум си ти. Първите ти постове в тази тема го доказват. Знаеш ли колко ми пука какво мислиш бе, дришльо?!.Да го духаш!!! Буахахаха!!! Така ли бе генгста? Поне се научи да псуваш като хората. Да, червей.Да ти пикам в устата.Не се прай, че ти е смешно щото те виждам как си се здухал.
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 10:03
warhammer87 написа: моонстар ти си едно разглезено дете,което ако беше мое не ми се мисли ко ше го прая.Много ме дразни че някав 11+ си налага мнението тука.Земи се гръмни и ще допринесеш много в напредването на цивилизацията.Гарантирам ти че дори в този един единствен случай ще си полезен а не да се правиш на мн велик ''Който не е съгласен или е много тъп и ограничен или нарочно се прави и не иска да признае.''-Добре шефе а БМВ-то къде да го паркирам. Ей хомосексуалистче дребно ела ми копелдаче да ти разкрася мутрата!Не ме цитирай тумор злокачествен, щом съм казал нещо ЗНАЧИ Е ТАКА.Ще ми лижеш подметките пикльо малък!!!
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 10:05
Тех човешка простотия ис ендлес.
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 10:08
Money™ написа: Защо такива и педерастчета, станаха често явление във форума? По темата-автора може да отиде до кенефа и да открие що е това чекия,а след това да отиде да играе с децата пред блока и да не кара по-големите(и по-умни естествено) от него да пишат в такива мизерни теми. Аз казах.Хау. Ти ли си по-голям и по-умен???!!!ахахахаха! Май не си над 13-14 г.?!А може ли да дойда и да изчукам майка ти в устата, ти и баща ти да гледате?
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 10:10
Disturbеd написа: Moon&Star'Hero написа: Sentry написа: Обливиън е за сериозни хора? Ти луд ли си? Не, а ти, че ме питаш такъв тъп въпрос??? O, баце, кво става кура ми става, що да не би да имаш мерак? Сори, иди при оня педал баща ти.Може да ти пусне.
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 10:10
Raven_nv написа: :stooped: Ей лунчке много си тъп бе.Неразбра ли че няма да спрът да те хранят,защото си един неграмотен и ограничен ПЕДАЛ със съзнание на 5 годишно налагащо мнението си малко такова!!! Запомни това и иди на терапия. Ела ми го кажи в очите бе, келеш.Да видиш две и двеста.Щом го налагам значи е правилно!
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2007 10:14
lordivan написа: Ban, lock, каквото и да е. Стига сте се занимавали с разглезени пубери. Социалните му контакти са малко, личи си. Явно гледа да навакса пред монитора. Да му пожелаем успех и да го заебаваме. Абе цирей кои сте ВИЕ бе?А?Ти от раздвоение на личността ли страдаш?Ако търсех социални контакти мислиш ли, че ще се обърна към теб или подобните ти?ахахахахахах
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|