Си Ес
И липсата на този отговор е показателна за интелигентното ниво на матраците...
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
----------
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2007 14:57
КС или кънтар страйк му викам.
П.П. Кефиш мъ уа матрак.
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
16 Юли 2007 13:18 Мнения: 345 Местоположение: София
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Заглавие:
Публикувано на: 08 Авг 2007 09:29
кънтъра или ЦС (но иначе ми хрумна идея-ГОЛЕМАТА ПУЦАНИЦА)
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
Grand®
Заглавие:
Публикувано на: 08 Авг 2007 10:35
Викам му "Убиване на всяка мозъчна клетка"
Sashakiss®
28 Ное 2005 19:57 Мнения: 340 Местоположение: Armed Republic of Уестсайдско Село
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения