JazzJack написа:забрави да напишеш ~SteamOfBloodSteamOfBlood написа:Аз ям мюсли.Прави ме бог.
...
Не може да бъде... Нострадамус е бил прав! Идва края на света, хора!!!
Явно не си достатъчно съзрял за да почувстваш сърказма и невероятните дарби (да вбеява и размива хората) на АлмиNasko_90 написа:Ал ти си толкова глупав, че на админите им е жал да баннат бисер като теб. Всяка една твоя тема показва, че не сме дръпнали много напред в еволюцията.
Хората които спомена не са видяли мечтата си изпълнена, умряли са преди това и други са я изпълнили. Демек може Алл да умре и аз да стана БогElve написа:Някога Икар е пожелал да лети, 4000 години по-късно хората летят, някога Жул Верн е пожелал да отиде на луната, 80 години по-късно хората са кацнали на луната, днес Алминатора пожела да стане бог... айде да изчакаме поне 16 часа, а?
А може просто да умре - who gives a shitShady написа:Хората които спомена не са видяли мечтата си изпълнена, умряли са преди това и други са я изпълнили. Демек може Алл да умре и аз да стана БогElve написа:Някога Икар е пожелал да лети, 4000 години по-късно хората летят, някога Жул Верн е пожелал да отиде на луната, 80 години по-късно хората са кацнали на луната, днес Алминатора пожела да стане бог... айде да изчакаме поне 16 часа, а?
По скоро офтопикEvilHead написа:@Темата е бисер .