Гласуването за Lineage II

Идеи за сайта и списанието
Алминаторa10322

Мнение от Алминаторa10322 »

Dur4o написа:
Алминаторa написа:
Dur4o написа:И Лайн ейдж и УоУ са много готини игри играл съм ги и двете в оригиналните сървари обаче спрях щото нема смисъл да си давам парите кат има пиратски сървари.Според мен УоУ е много по яка от Лайн ейдж.
1)Щото на УоУ куестовете са много по яки от тея на л2.
2)УоУ е нова игра няма друга подобна на нея и който казва че УоУ е правена по л2 жестоко се лъже никоя не е правена по друга
:!: :!:
Ти трябва да си адски зле,след като пишеш в черно.Знаеш ли колко трудно ти се разчита?
:!: :!: :!:
Аз си го разчитам ма щом вие неможете значи няма просто ми е навик от другия форум.и не се опитвам да се откроявам от другите просто черното си ме кефи!
Ае,Курчо,умирай ве.
Така си кърстих пета на рейнджъра в GW lol.

Kurcho

хахахаха
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Алминаторa написа:
Dur4o написа:
Алминаторa написа: Ти трябва да си адски зле,след като пишеш в черно.Знаеш ли колко трудно ти се разчита?
:!: :!: :!:
Аз си го разчитам ма щом вие неможете значи няма просто ми е навик от другия форум.и не се опитвам да се откроявам от другите просто черното си ме кефи!
Ае,Курчо,умирай ве.

Kurcho

хахахаха
Tur4o е по-яко, хем да ти подхожда на града.
Алминаторa10322

Вuddy написа:
Алминаторa написа:
Dur4o написа: Аз си го разчитам ма щом вие неможете значи няма просто ми е навик от другия форум.и не се опитвам да се откроявам от другите просто черното си ме кефи!
Ае,Курчо,умирай ве.

Kurcho

хахахаха
Tur4o е по-яко, хем да ти подхожда на града.
Kurcho>Turcho
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
Аватар
Wile E. C.

Мнение от Wile E. C. »

АлМинетора и другите чекиджии - Да ви еба в манафите, няма тема която да не осерете с офф-топици, excessive quotes, селяния и оригиналничене. Защо не ви /киква админа не мога да разбера.
Алминаторa10322

BadgerBadgerBadger написа:АлМинетора и другите чекиджии - Да ви еба в манафите, няма тема която да не осерете с офф-топици, excessive quotes, селяния и оригиналничене. Защо не ви /киква админа не мога да разбера.
Кат' не ти харесва офтопика,сменяй форума.По принцип,от тема 4 страници,има 4 мнения по темата,след това всичко останало е офтопик.
Заключено