Как да се направя бог?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
- Kardinala
- В момента играе: шах
- Обратна връзка:
Ха! Ми, чи това е много лесно. ОК!!! Слушай... сега ще ти разкажа моята тайна... Значи, рецептата е много проста - аз лично ставам Тангра! Та така... за да станеш Тангра ти трябват около 6 стека с по 12 бири, едно или две бутилки уиски Grants, както и малко червено вино - гарантиран успех, дори ставаш и невидим - никой не може да те намери.
тъй...ся щи кажа рецептата за Перун - значи - трябва ти една халба от 500 мл пълна с бира, по възможност Загорка, отпиваш 2 мъжки глътки (ся внимавай много нататък, защото е много важно) 100-те отпити милилитра трябва да ги запълниш съответно с 50 мл ракия Пещерска и 50 мл хубава ментичка. Отварата се забърква докато се получи хубав зелен отенък и не придобиеш чувство че гълташ зелена бира. Вкусът е много добър - все едно пиеш освежител за уста - не усещаш никакъв алкохол, но само след като го пресушиш дори до средата ти гарантирам нечуван успех в превъплъщаването. успех!!! (това ми е любимата рецепта за бог)
така... имам и рецепта за джадай - за да овладееш добре силата трябва да си сръбнеш...
(ще пиша друг път) :p :p 
тъй...ся щи кажа рецептата за Перун - значи - трябва ти една халба от 500 мл пълна с бира, по възможност Загорка, отпиваш 2 мъжки глътки (ся внимавай много нататък, защото е много важно) 100-те отпити милилитра трябва да ги запълниш съответно с 50 мл ракия Пещерска и 50 мл хубава ментичка. Отварата се забърква докато се получи хубав зелен отенък и не придобиеш чувство че гълташ зелена бира. Вкусът е много добър - все едно пиеш освежител за уста - не усещаш никакъв алкохол, но само след като го пресушиш дори до средата ти гарантирам нечуван успех в превъплъщаването. успех!!! (това ми е любимата рецепта за бог)
така... имам и рецепта за джадай - за да овладееш добре силата трябва да си сръбнеш...
жената е гладно, децата и той
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
-
Алминаторa10322
Добре,герой не мога да стана,бог също.За едното съм прекрачил възрастовата граница,а за другото ще трябва да си скапя черния дробNOT "An Hero"
Reasons you are not an Hero:
You have not lost your iPod.
You have not totaled your moms truck.
You have friends that can spell.
You did not kill yourself.
You are over the age of 13.
You are still alive.
Your eulogy is not posted on Myspace.
Я сега кажете как да си зашия джобовете на панталоните.
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
-
Алминаторa10322
Ем като си държа нещата вътре,тръгна да тичам и те се късат...И искам сам да си ги зашия,щото ако някой ден ми се наложи да знам как.†Nhaz'Ul† написа:Пхахах, ми като не можеш да станеш герой, стани антигерой, по-яко е. А... ъм... какво си правил с джобовете на панталоните си?
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
-
Алминаторa10322
Никога не съм се возил в тролейNightwisher написа:Скъсал ги е, за да може да лъска докато са вози в тролея...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
О, Шизо, призовавам те! Изпълни своя дълг срещу Шура!Varggoth написа:Колкото вие не бихте ми позволили, толкова и аз не бих се вслушал във възбраните ви. Може да ми се пробвате, ако желаете да ми налагате волята си. ;рThe Chameleon написа:Не бихме ти позволили)))
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Bagerista_Boy
- Stalker-san
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Re: Как да се направя бог?
Играта "Black and White"?Алминаторa написа:Как да се направя бог?

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Re: Как да се направя бог?
Мерси! ТегляXayzer написа:Играта "Black and White"?Алминаторa написа:Как да се направя бог?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Преколениете се пред новият култ-Билинизмът
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Kardinala написа:
така... имам и рецепта за джадай - за да овладееш добре силата трябва да си сръбнеш...(ще пиша друг път) :p :p
Ади дееееее .... На най-интересното спря
Иначе за Бог- простосмъртните да се оправят, аз съм си по рождение, въпреки, че деля Ада с Бати.
Крещя, следователно съществувам!