Orange.LabeL написа:А,ето идва и момента на теб да ти кажа,разбирачо.Играл съм Линейдж в оригинален сървър в един приятел.
Управлението е страшно бозаво.Управление стил Диабло изобщо не е удобно за ММО и ПвП.
Страшно тъпи опции и куестове.Има само 3-4 професии,които са ужасно тъпи.В УоУ само второстеппените са повече.Няма маунтове и добро ПвЕ.
Боза е играта.За нищо не става.И стила на чаръктърите е китайски.Това най-дразни.Само графиката мога да похваля,но и тя не е нищо особенно.ГВ е много по-добра в това отношение.Играл съм УоУ в оригинален сървър,а Гилд Уорс съм я гледал в един клуб?
Happy now?
Играл си при един приятел?Гледай сега, едно е да си поиграл за час-два и то не с твой герой и да не знаеш аджеба какво правиш през това време, а абсолютно различно е да знаеш играта до последната подробност и да си циклил с години.Управление стил Diablo?Чакай малко, за Lineage или за Lineage II говорим?Как можеш да сравняваш 2D и 3D игра по управление, като те са коренно различни?Управлението в L2 е същото като във всяко друго MMORPG (изключвайки GunZ и подобни) което съм играл, и е изключително удобно за каквото и да било.Имало 3-4 професии?
Ето ти класовете само за Human-ите, в доста голяма заблуда си.Героите били "китайски стил", както се изрази ти.Нито са китайски, нито японски, нито корейски, нито никакви.Артът им си е напълно нормален според мен и не виждам никакви азиатски елементи, лицата на героите са си напълно обикновени.Пък и да бяха в азиатски стил, какво лошо?Нали не са детска шарениика като WoW?Прекарал съм над година в официален сървър на Lineage II, и още няколко години из пиратски, имам висок lvl герой на офи и перфектен equip за него.С Guild Wars пак имам години игра, и съм перфектен на PvP, на WoW съм играл в офи на trial и също така пиратски.И да, със сигурност съм по-голям разбирач на тема MMORPG от теб, и през мен са минали доста MMO-та, повечето от които дори не си чувал, а мнението ми е в пъти по-компетентно от твоето.Аз когато съм играел MMORPG ти още си се гърмял на CS 1.4 със лапетата от класа си в кварталния клуб/гараж.Нищо лично, ама по-тихо и не се излагай повече.