Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Авг 2007 14:26

Кирилица написа:
Stealth написа:
Sousuke написа:
14те милиона акаунта създадени на lineage2

От които само 610,918 уникални (без да се заяждам де)
Съжалявам, но според повечето източници, Lineage II никога не е имала повече от 2-3 милиона акаунта.
ТУК :arrow: около 2 милиона.
ТУК :arrow: най-много 3 милиона.
А другите 10 милиона са по пиратските сървари. Дори и пичовете от геймъри шоу показваха играта от пиратски сървар (та даже и реклама направиха)

10 милиона по пиратските сървъри?Не мисля.
Линейдж е най-долната от трите върхови ММО-та.Говоря за УоУ,ГВ и Линейдж.
А ти знаеш ли колко хора играят УоУ по пиратските сървари?Не ми хвали Линейдж.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Авг 2007 15:08

Orange.LabeL написа:
Кирилица написа:
Stealth написа:
Sousuke написа:

Съжалявам, но според повечето източници, Lineage II никога не е имала повече от 2-3 милиона акаунта.
А другите 10 милиона са по пиратските сървари. Дори и пичовете от геймъри шоу показваха играта от пиратски сървар (та даже и реклама направиха)

Ето го поредният смешко, който чул-недочул нещо от връстниците си 2-ри клас и тръгнал да обяснява как Lineage II била долна.Декстърчо, къде са фактите и личните впечатления (които могат да се изкажат само ако играеш/си играл гореизброените игри в официален сървър) които да подкрепят убер мнението ти?Нали се сещаш, че ако си играл WoW на пиратка, и си гледал L2 и GW на картинки няма как да изкажеш обективно мнение?Така, че хайде да си замълчиш когато не си компетентен по даден въпрос, ОК?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Авг 2007 15:20

Вuddy написа:
Orange.LabeL написа:
Кирилица написа:
Stealth написа:
Sousuke написа:

Ето го поредният смешко, който чул-недочул нещо от връстниците си 2-ри клас и тръгнал да обяснява как Lineage II била долна.Декстърчо, къде са фактите и личните впечатления (които могат да се изкажат само ако играеш/си играл гореизброените игри в официален сървър) които да подкрепят убер мнението ти?Нали се сещаш, че ако си играл WoW на пиратка, и си гледал L2 и GW на картинки няма как да изкажеш обективно мнение?Така, че хайде да си замълчиш когато не си компетентен по даден въпрос, ОК?

А,ето идва и момента на теб да ти кажа,разбирачо.Играл съм Линейдж в оригинален сървър в един приятел.
Управлението е страшно бозаво.Управление стил Диабло изобщо не е удобно за ММО и ПвП.
Страшно тъпи опции и куестове.Има само 3-4 професии,които са ужасно тъпи.В УоУ само второстеппените са повече.Няма маунтове и добро ПвЕ.
Боза е играта.За нищо не става.И стила на чаръктърите е китайски.Това най-дразни.Само графиката мога да похваля,но и тя не е нищо особенно.ГВ е много по-добра в това отношение.Играл съм УоУ в оригинален сървър,а Гилд Уорс съм я гледал в един клуб?

Happy now?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Авг 2007 15:22

Управление стил Диабло :lol: И какво? Приятеля е бил 1 лвл и е сложил атака с 1 клик? Няма маунтове? :shock: Е съжалявам, ама на офи на 1 лвл няма как да си вземеш маунт, близо е до ума :shock:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Авг 2007 15:23

Rensing написа:
Управление стил Диабло :lol: И какво? Приятеля е бил 1 лвл и е сложил атака с 1 клик? Няма маунтове? :shock: Е съжалявам, ама на офи на 1 лвл няма как да си вземеш маунт, близо е до ума :shock:

Идиот,не е бил първи левел приятеля ми.Много по-висок.Не знам кой точно и не ме интересува.Играта е боза.Това е.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Авг 2007 15:44

Orange.LabeL написа:
Rensing написа:

Идиот,не е бил първи левел приятеля ми.Много по-висок.Не знам кой точно и не ме интересува.Играта е боза.Това е.

Боза си ти бре :lol: Естествено че като приятеля ти е бил нууб и е бил слаб няма да ти е интересно, това да не ти е ЛоЛ, дето щеш не щеш за 2 седмици ставаш минимум 60-ка и взимаш тиер 500..Айде да не се караме защото току що Лука Тони вкара първия си гол за Байерн :D

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Авг 2007 15:54

Orange.LabeL написа:
А,ето идва и момента на теб да ти кажа,разбирачо.Играл съм Линейдж в оригинален сървър в един приятел.
Управлението е страшно бозаво.Управление стил Диабло изобщо не е удобно за ММО и ПвП.
Страшно тъпи опции и куестове.Има само 3-4 професии,които са ужасно тъпи.В УоУ само второстеппените са повече.Няма маунтове и добро ПвЕ.
Боза е играта.За нищо не става.И стила на чаръктърите е китайски.Това най-дразни.Само графиката мога да похваля,но и тя не е нищо особенно.ГВ е много по-добра в това отношение.Играл съм УоУ в оригинален сървър,а Гилд Уорс съм я гледал в един клуб?

Happy now?
Играл си при един приятел?Гледай сега, едно е да си поиграл за час-два и то не с твой герой и да не знаеш аджеба какво правиш през това време, а абсолютно различно е да знаеш играта до последната подробност и да си циклил с години.Управление стил Diablo?Чакай малко, за Lineage или за Lineage II говорим?Как можеш да сравняваш 2D и 3D игра по управление, като те са коренно различни?Управлението в L2 е същото като във всяко друго MMORPG (изключвайки GunZ и подобни) което съм играл, и е изключително удобно за каквото и да било.Имало 3-4 професии?Ето ти класовете само за Human-ите, в доста голяма заблуда си.Героите били "китайски стил", както се изрази ти.Нито са китайски, нито японски, нито корейски, нито никакви.Артът им си е напълно нормален според мен и не виждам никакви азиатски елементи, лицата на героите са си напълно обикновени.Пък и да бяха в азиатски стил, какво лошо?Нали не са детска шарениика като WoW?Прекарал съм над година в официален сървър на Lineage II, и още няколко години из пиратски, имам висок lvl герой на офи и перфектен equip за него.С Guild Wars пак имам години игра, и съм перфектен на PvP, на WoW съм играл в офи на trial и също така пиратски.И да, със сигурност съм по-голям разбирач на тема MMORPG от теб, и през мен са минали доста MMO-та, повечето от които дори не си чувал, а мнението ми е в пъти по-компетентно от твоето.Аз когато съм играел MMORPG ти още си се гърмял на CS 1.4 със лапетата от класа си в кварталния клуб/гараж.Нищо лично, ама по-тихо и не се излагай повече.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Авг 2007 18:34

Линича(и другите подобни) не ми харесват, защото трябва да играеш цял ден, за да дигнеш някъв си процент и ако имаш късмет другия месец ще си дигнал левел :oops:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Авг 2007 22:08

Dj Heat написа:
Линича(и другите подобни) не ми харесват, защото трябва да играеш цял ден, за да дигнеш някъв си процент и ако имаш късмет другия месец ще си дигнал левел :oops:

Играл ли си някога MMORPG? :roll:

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Авг 2007 23:39

Rensing написа:
това да не ти е ЛоЛ, дето щеш не щеш за 2 седмици ставаш минимум 60-ка и взимаш тиер 500

XAXAXAXAXA :lol: :lol: :lol: ейй момче, ти "ЛоЛ" въобще играл ли си я ?!?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Авг 2007 01:02

MARiNZ0 написа:
Rensing написа:
това да не ти е ЛоЛ, дето щеш не щеш за 2 седмици ставаш минимум 60-ка и взимаш тиер 500

XAXAXAXAXA :lol: :lol: :lol: ейй момче, ти "ЛоЛ" въобще играл ли си я ?!?

XAXAXAXAXA :lol: :lol: :lol: ейй момче, играл съм я и какво сега? Ще ми обясняваш как на ЛоЛ се вдига по-бавно от Линидж? Trial съм играл, но имам достатъчно приятели, които да ставали 60-ка за отрицателно време. Виж ти ако си пълен нууб и си станал за 1-2 месеца не знам :o

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Авг 2007 09:39

При УоУ истинската игра започва, когато станеш 70-тка, а "Tier 500" за 2 седмици ще събереш ама на пиратски сървар. Ти с тоя trial ако мислиш, че си разбрал нещо от играта се лъжеш. Един съвет - играй си там Линиджа и не се обаждай неподготвен, за да не ставаш смешен. :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Авг 2007 09:47

Хмм, направиш 2 рейда и 2 пвп-та и ти омръзне...Очевидно ако си плащах щях да играя и след това, ама познавам двама, които Ониксия или както е там ги уби 5-6 пъти и се отказаха, други двама като станаха 70-ки също спряха. Трябва да си ебаси робота , за да подължаваш да циклиш и след това :shock: Светни ме какво толкова почва играта след 70 :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Авг 2007 10:20

Rensing написа:
Трябва да си ебаси робота , за да подължаваш да циклиш и след това :shock: Светни ме какво толкова почва играта след 70 :?

OMG ама ти верно нищо не знаеш за играта, пък си тръгнал да я плюеш. Както и да е темата е за Lineage 2, предлагам да спрем с офтопика.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Авг 2007 14:38

Не се карайте, и Wow и Lineage не стават :lol:

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Авг 2007 15:59

Money™ написа:
Dj Heat написа:

Играл ли си някога MMORPG? :roll:

ДА - 30 минути Линич и 15 минути УОУ.
Преди 2 месеца бачках в една комп зала и там яко се играеше Линич(странното е, че не се играе УОУ) и ми се струва много бавно качването на левел или поне такива са ми наблюденията. А може и да са нубове и да не могат да играят. Знам ли :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Авг 2007 16:28

И Лайн ейдж и УоУ са много готини игри играл съм ги и двете в оригиналните сървари обаче спрях щото нема смисъл да си давам парите кат има пиратски сървари.Според мен УоУ е много по яка от Лайн ейдж.
1)Щото на УоУ куестовете са много по яки от тея на л2.
2)УоУ е нова игра няма друга подобна на нея и който казва че УоУ е правена по л2 жестоко се лъже никоя не е правена по друга
:!: :!:

when everything is crystal clear

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Авг 2007 17:45

Dur4o написа:
И Лайн ейдж и УоУ са много готини игри играл съм ги и двете в оригиналните сървари обаче спрях щото нема смисъл да си давам парите кат има пиратски сървари.Според мен УоУ е много по яка от Лайн ейдж.
2)УоУ е нова игра няма друга подобна на нея и който казва че УоУ е правена по л2 жестоко се лъже никоя не е правена по друга

Ти трябва да си адски зле,след като пишеш в черно.Знаеш ли колко трудно ти се разчита?
:!: :!: :!:

"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Авг 2007 18:15

Алминаторa написа:
Dur4o написа:

Ти трябва да си адски зле,след като пишеш в черно.Знаеш ли колко трудно ти се разчита?

Мисли си,че така ще се откроява.Като Пени,например :roll:[/b]

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Авг 2007 18:18

Алминаторa написа:
Dur4o написа:

Аз си го разчитам ма щом вие неможете значи няма просто ми е навик от другия форум.и не се опитвам да се откроявам от другите просто черното си ме кефи!

when everything is crystal clear

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com