Автор |
Съобщение |
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2007 14:26
Кирилица написа: Stealth написа: Sousuke написа: 14те милиона акаунта създадени на lineage2 От които само 610,918 уникални (без да се заяждам де)Съжалявам, но според повечето източници, Lineage II никога не е имала повече от 2-3 милиона акаунта. ТУК около 2 милиона. ТУК най-много 3 милиона. А другите 10 милиона са по пиратските сървари. Дори и пичовете от геймъри шоу показваха играта от пиратски сървар (та даже и реклама направиха)
10 милиона по пиратските сървъри?Не мисля.
Линейдж е най-долната от трите върхови ММО-та.Говоря за УоУ,ГВ и Линейдж.
А ти знаеш ли колко хора играят УоУ по пиратските сървари?Не ми хвали Линейдж.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2007 15:08
Orange.LabeL написа: Кирилица написа: Stealth написа: Sousuke написа: 14те милиона акаунта създадени на lineage2 От които само 610,918 уникални (без да се заяждам де)Съжалявам, но според повечето източници, Lineage II никога не е имала повече от 2-3 милиона акаунта. ТУК около 2 милиона. ТУК най-много 3 милиона. А другите 10 милиона са по пиратските сървари. Дори и пичовете от геймъри шоу показваха играта от пиратски сървар (та даже и реклама направиха) 10 милиона по пиратските сървъри?Не мисля. Линейдж е най-долната от трите върхови ММО-та.Говоря за УоУ,ГВ и Линейдж. А ти знаеш ли колко хора играят УоУ по пиратските сървари?Не ми хвали Линейдж. Ето го поредният смешко, който чул-недочул нещо от връстниците си 2-ри клас и тръгнал да обяснява как Lineage II била долна.Декстърчо, къде са фактите и личните впечатления (които могат да се изкажат само ако играеш/си играл гореизброените игри в официален сървър) които да подкрепят убер мнението ти?Нали се сещаш, че ако си играл WoW на пиратка, и си гледал L2 и GW на картинки няма как да изкажеш обективно мнение?Така, че хайде да си замълчиш когато не си компетентен по даден въпрос, ОК?
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2007 15:20
Вuddy написа: Orange.LabeL написа: Кирилица написа: Stealth написа: Sousuke написа: 14те милиона акаунта създадени на lineage2 От които само 610,918 уникални (без да се заяждам де)Съжалявам, но според повечето източници, Lineage II никога не е имала повече от 2-3 милиона акаунта. ТУК около 2 милиона. ТУК най-много 3 милиона. А другите 10 милиона са по пиратските сървари. Дори и пичовете от геймъри шоу показваха играта от пиратски сървар (та даже и реклама направиха) 10 милиона по пиратските сървъри?Не мисля. Линейдж е най-долната от трите върхови ММО-та.Говоря за УоУ,ГВ и Линейдж. А ти знаеш ли колко хора играят УоУ по пиратските сървари?Не ми хвали Линейдж. Ето го поредният смешко, който чул-недочул нещо от връстниците си 2-ри клас и тръгнал да обяснява как Lineage II била долна.Декстърчо, къде са фактите и личните впечатления (които могат да се изкажат само ако играеш/си играл гореизброените игри в официален сървър) които да подкрепят убер мнението ти?Нали се сещаш, че ако си играл WoW на пиратка, и си гледал L2 и GW на картинки няма как да изкажеш обективно мнение?Така, че хайде да си замълчиш когато не си компетентен по даден въпрос, ОК?
А,ето идва и момента на теб да ти кажа,разбирачо.Играл съм Линейдж в оригинален сървър в един приятел.
Управлението е страшно бозаво.Управление стил Диабло изобщо не е удобно за ММО и ПвП.
Страшно тъпи опции и куестове.Има само 3-4 професии,които са ужасно тъпи.В УоУ само второстеппените са повече.Няма маунтове и добро ПвЕ.
Боза е играта.За нищо не става.И стила на чаръктърите е китайски.Това най-дразни.Само графиката мога да похваля,но и тя не е нищо особенно.ГВ е много по-добра в това отношение.Играл съм УоУ в оригинален сървър,а Гилд Уорс съм я гледал в един клуб?
Happy now?
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2007 15:22
Управление стил Диабло И какво? Приятеля е бил 1 лвл и е сложил атака с 1 клик? Няма маунтове? Е съжалявам, ама на офи на 1 лвл няма как да си вземеш маунт, близо е до ума
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2007 15:23
Rensing написа: Управление стил Диабло И какво? Приятеля е бил 1 лвл и е сложил атака с 1 клик? Няма маунтове? Е съжалявам, ама на офи на 1 лвл няма как да си вземеш маунт, близо е до ума
Идиот,не е бил първи левел приятеля ми.Много по-висок.Не знам кой точно и не ме интересува.Играта е боза.Това е.
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2007 15:44
Orange.LabeL написа: Rensing написа: Управление стил Диабло И какво? Приятеля е бил 1 лвл и е сложил атака с 1 клик? Няма маунтове? Е съжалявам, ама на офи на 1 лвл няма как да си вземеш маунт, близо е до ума Идиот,не е бил първи левел приятеля ми.Много по-висок.Не знам кой точно и не ме интересува.Играта е боза.Това е.
Боза си ти бре Естествено че като приятеля ти е бил нууб и е бил слаб няма да ти е интересно, това да не ти е ЛоЛ, дето щеш не щеш за 2 седмици ставаш минимум 60-ка и взимаш тиер 500..Айде да не се караме защото току що Лука Тони вкара първия си гол за Байерн
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2007 15:54
Orange.LabeL написа: А,ето идва и момента на теб да ти кажа,разбирачо.Играл съм Линейдж в оригинален сървър в един приятел. Управлението е страшно бозаво.Управление стил Диабло изобщо не е удобно за ММО и ПвП. Страшно тъпи опции и куестове.Има само 3-4 професии,които са ужасно тъпи.В УоУ само второстеппените са повече.Няма маунтове и добро ПвЕ. Боза е играта.За нищо не става.И стила на чаръктърите е китайски.Това най-дразни.Само графиката мога да похваля,но и тя не е нищо особенно.ГВ е много по-добра в това отношение.Играл съм УоУ в оригинален сървър,а Гилд Уорс съм я гледал в един клуб?
Happy now? Играл си при един приятел?Гледай сега, едно е да си поиграл за час-два и то не с твой герой и да не знаеш аджеба какво правиш през това време, а абсолютно различно е да знаеш играта до последната подробност и да си циклил с години.Управление стил Diablo?Чакай малко, за Lineage или за Lineage II говорим?Как можеш да сравняваш 2D и 3D игра по управление, като те са коренно различни?Управлението в L2 е същото като във всяко друго MMORPG (изключвайки GunZ и подобни) което съм играл, и е изключително удобно за каквото и да било.Имало 3-4 професии? Ето ти класовете само за Human-ите, в доста голяма заблуда си.Героите били "китайски стил", както се изрази ти.Нито са китайски, нито японски, нито корейски, нито никакви.Артът им си е напълно нормален според мен и не виждам никакви азиатски елементи, лицата на героите са си напълно обикновени.Пък и да бяха в азиатски стил, какво лошо?Нали не са детска шарениика като WoW?Прекарал съм над година в официален сървър на Lineage II, и още няколко години из пиратски, имам висок lvl герой на офи и перфектен equip за него.С Guild Wars пак имам години игра, и съм перфектен на PvP, на WoW съм играл в офи на trial и също така пиратски.И да, със сигурност съм по-голям разбирач на тема MMORPG от теб, и през мен са минали доста MMO-та, повечето от които дори не си чувал, а мнението ми е в пъти по-компетентно от твоето.Аз когато съм играел MMORPG ти още си се гърмял на CS 1.4 със лапетата от класа си в кварталния клуб/гараж.Нищо лично, ама по-тихо и не се излагай повече.
|
|
|
|
|
DJ Heat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2007 18:34
Линича(и другите подобни) не ми харесват, защото трябва да играеш цял ден, за да дигнеш някъв си процент и ако имаш късмет другия месец ще си дигнал левел
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2007 22:08
Dj Heat написа: Линича(и другите подобни) не ми харесват, защото трябва да играеш цял ден, за да дигнеш някъв си процент и ако имаш късмет другия месец ще си дигнал левел
Играл ли си някога MMORPG?
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2007 23:39
Rensing написа: това да не ти е ЛоЛ, дето щеш не щеш за 2 седмици ставаш минимум 60-ка и взимаш тиер 500
XAXAXAXAXA ейй момче, ти "ЛоЛ" въобще играл ли си я ?!?
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2007 01:02
MARiNZ0 написа: Rensing написа: това да не ти е ЛоЛ, дето щеш не щеш за 2 седмици ставаш минимум 60-ка и взимаш тиер 500 XAXAXAXAXA ейй момче, ти "ЛоЛ" въобще играл ли си я ?!?
XAXAXAXAXA ейй момче, играл съм я и какво сега? Ще ми обясняваш как на ЛоЛ се вдига по-бавно от Линидж? Trial съм играл, но имам достатъчно приятели, които да ставали 60-ка за отрицателно време. Виж ти ако си пълен нууб и си станал за 1-2 месеца не знам
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2007 09:39
При УоУ истинската игра започва, когато станеш 70-тка, а "Tier 500" за 2 седмици ще събереш ама на пиратски сървар. Ти с тоя trial ако мислиш, че си разбрал нещо от играта се лъжеш. Един съвет - играй си там Линиджа и не се обаждай неподготвен, за да не ставаш смешен.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2007 09:47
Хмм, направиш 2 рейда и 2 пвп-та и ти омръзне...Очевидно ако си плащах щях да играя и след това, ама познавам двама, които Ониксия или както е там ги уби 5-6 пъти и се отказаха, други двама като станаха 70-ки също спряха. Трябва да си ебаси робота , за да подължаваш да циклиш и след това Светни ме какво толкова почва играта след 70
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2007 10:20
Rensing написа: Трябва да си ебаси робота , за да подължаваш да циклиш и след това Светни ме какво толкова почва играта след 70
OMG ама ти верно нищо не знаеш за играта, пък си тръгнал да я плюеш. Както и да е темата е за Lineage 2, предлагам да спрем с офтопика.
|
|
|
|
|
<GLaDiaToR>
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2007 14:38
Не се карайте, и Wow и Lineage не стават
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
|
DJ Heat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2007 15:59
Money™ написа: Dj Heat написа: Линича(и другите подобни) не ми харесват, защото трябва да играеш цял ден, за да дигнеш някъв си процент и ако имаш късмет другия месец ще си дигнал левел Играл ли си някога MMORPG?
ДА - 30 минути Линич и 15 минути УОУ.
Преди 2 месеца бачках в една комп зала и там яко се играеше Линич(странното е, че не се играе УОУ) и ми се струва много бавно качването на левел или поне такива са ми наблюденията. А може и да са нубове и да не могат да играят. Знам ли
|
|
|
|
|
Dur4o
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2007 16:28
И Лайн ейдж и УоУ са много готини игри играл съм ги и двете в оригиналните сървари обаче спрях щото нема смисъл да си давам парите кат има пиратски сървари.Според мен УоУ е много по яка от Лайн ейдж. 1)Щото на УоУ куестовете са много по яки от тея на л2. 2)УоУ е нова игра няма друга подобна на нея и който казва че УоУ е правена по л2 жестоко се лъже никоя не е правена по друга
___________________________________ I cannot seem to keep from freaking out
Why am I even trying?
So what's to fear
when everything is crystal clear
|
|
|
|
|
Алминаторa10322
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2007 17:45
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2007 18:15
Алминаторa написа:
Мисли си,че така ще се откроява.Като Пени,например [/b]
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Dur4o
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2007 18:18
Алминаторa написа:
Аз си го разчитам ма щом вие неможете значи няма просто ми е навик от другия форум.и не се опитвам да се откроявам от другите просто черното си ме кефи!
___________________________________ I cannot seem to keep from freaking out
Why am I even trying?
So what's to fear
when everything is crystal clear
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|