Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 22:31
Disturbеd написа: Varggoth написа: Disturbеd написа: Varggoth написа: Orange.LabeL написа: Хаус профили...хъх... Ами аниме профилите?Всеки втори тук или е с аниме профил или метъл профил.Хаусерите и трансерите сме няколко само :> Ахаха, да го духате ве - има само един манга-профил... Пък и като се позамисля, кой от вас ще посмее да ми оплюе профила? ;р Ебаси тъпия профил имаш :lol: Разбира се. Като ще се хейти безцелно - поне не съм с аватар на група, 'дето я слушах във втори клас... ;р Тоя на аватара ти е с грим бе ;Р
Не е, ще ти го покажа в по-голяма версия. ;р
Грим? Не мисля. Трябва да прочетеш мангата, за да видиш за какво иде реч. О.О
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 22:32
Е шегувах се...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 22:43
Disturbеd написа: Е шегувах се...
Знам, просто ти давам идея за това да прочетеш мангата. Повече от умопомрачителна е. Аз днес я довърших и все още умът ми не може да побере нещата, които се случиха там и май, като си довърша Akira, пак ще прочета Blame!...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 22:45
Имам адски много анимета за гледане :Р Като си изгледам списъка, ще погледна мангата А гледал ли си пълнометражния филм Akira? Почти колкото мангата е добър... Красив за времето си. Сега изглежда като кофти опит за Billy & Mandy. Но е уникален.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 22:48
Хайде, хайде.. олдскул аниметата са дори по-добри в някои отношения
Аз сега си тегля Фотон ОАВ-а и *взел , че ме чул Разиел* Евангелиона продължавам
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 22:48
Disturbеd написа: Имам адски много анимета за гледане :Р Като си изгледам списъка, ще погледна мангата :) А гледал ли си пълнометражния филм Akira? Почти колкото мангата е добър... Красив за времето си. Сега изглежда като кофти опит за Billy & Mandy. Но е уникален.
Аз затова не гледам анимета - твърде много време изяждат, ТВЪРДЕ много... А пълнометражния филм на Akira... наистина, не е лош, но само заради измисления край, мангата е много по-добра... А и е чудовищна... ;р
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 22:50
Аниметата изяждат твърде много време, затова пък мангата е в тонове повече :Д
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 22:51
Аз пък мъча SaiKano от 1 час съм на 8-та минута от последната серия и събирам злоба и нерви да го довърша... обаче ме чакат и 2 ОВА ...
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 22:51
Ето това е чудовищно
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 22:52
И двете си имат достойнствата. Просто мангата изисква повече мозъчни гимнастики, които ми идват нагорно.. Анимето си е също толкова добро и смислено, но ти предават всички сдъвкано и готово за гълтане. Няма го процеса на късане и мляскане
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 22:53
Disturbеd написа: И двете си имат достойнствата. Просто мангата изисква повече мозъчни гимнастики, които ми идват нагорно.. Анимето си е също толкова добро и смислено, но ти предават всички сдъвкано и готово за гълтане. Няма го процеса на късане и мляскане
Но ако анимето е дълбоко философско ))))
Или е просто като " Perfect Blue " -_-
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 23:05
The Chameleon написа: Disturbеd написа: И двете си имат достойнствата. Просто мангата изисква повече мозъчни гимнастики, които ми идват нагорно.. Анимето си е също толкова добро и смислено, но ти предават всички сдъвкано и готово за гълтане. Няма го процеса на късане и мляскане :) Но ако анимето е дълбоко философско :))))) Или е просто като " Perfect Blue " -_-
ЧЕТИ BLAME! O.O
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 23:05
Varggoth написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: И двете си имат достойнствата. Просто мангата изисква повече мозъчни гимнастики, които ми идват нагорно.. Анимето си е също толкова добро и смислено, но ти предават всички сдъвкано и готово за гълтане. Няма го процеса на късане и мляскане Но ако анимето е дълбоко философско )))) Или е просто като " Perfect Blue " -_- ЧЕТИ BLAME! O.O
А който не може да чете ... какво да прави?
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 23:06
IceQueen написа: Varggoth написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: И двете си имат достойнствата. Просто мангата изисква повече мозъчни гимнастики, които ми идват нагорно.. Анимето си е също толкова добро и смислено, но ти предават всички сдъвкано и готово за гълтане. Няма го процеса на късане и мляскане :) Но ако анимето е дълбоко философско :))))) Или е просто като " Perfect Blue " -_- ЧЕТИ BLAME! O.O А който не може да чете ... какво да прави?
ЧЕТЕ BLAME! O.O
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 23:14
IceQueen, който не може да чете, гледа анимета
Блазя им на онези , които могат и двете ^^
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 23:18
E то да не е лесно да дъвчиш дъвка и да ходиш едновременно... Или ш'са задавя, или ш'са спъна О.о
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 23:28
Бал съм ви у тъпите анимета..
Яко съкват ..
Имате си тема
фу
гтфо
дискъс дер
етц
Не , ве , гледкайте си .. просто тва беше първообраза на темата , не ми пречите ама никак . Просто да не съм офтопик са
Рейс пълен с разбирачи , земи се качи :О
Камората бате :Д
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 23:31
^^ Кой му сви хапчетата на този, та изкука?
Я да си признава веднага ?
/me оглежда тълпата лошо!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 23:48
Just a Moment написа: Бал съм ви у тъпите анимета.. Яко съкват .. Имате си тема фу гтфо дискъс дер етц
Не , ве , гледкайте си .. просто тва беше първообраза на темата , не ми пречите ама никак . Просто да не съм офтопик са :oops: Рейс пълен с разбирачи , земи се качи :О
Камората бате :Д
stfu & gtfoh, noob
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Авг 2007 00:47
Аниме файтин бек а ?
Деиш фенувете и чудото .. и цска да имаше толко върли фенове зле немаше да е ..
Малиииии не бех разглеждам тийн проблем от 1 година некъде и некв фр ми даде линк неска :Д то съшото ве.. ама абсолютно , некви пичаги гаврят и 13 годишни се втурват да им наливат мозък.
Прайслес
Варгот , втф гейминг търмс .. ти не си такъф чоек ве :Д
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|