Ю хев а поинт деарShady написа:Човека най-човек се оказаПредаде се и ни предаде и нас. Но злобата ще продължи, тя ще ни надживее и ще владее света! МУХАХАХАХАХАХХА

Ю хев а поинт деарShady написа:Човека най-човек се оказаПредаде се и ни предаде и нас. Но злобата ще продължи, тя ще ни надживее и ще владее света! МУХАХАХАХАХАХХА

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Рак!
Не те облазявам какви си ги виждал преди това, че тази ти се струва най-арна...човек написа:Обаче май прецаках работата-тя си отидеелюбовта на живота ми-най-секси ЖЕНАТА която съм виждал
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Тогава той да се счита за поканен на дуел с патлациBrain написа:човек написа:Обаче май прецаках работата-тя си отидеелюбовта на живота ми-най-секси ЖЕНАТА която съм виждал
Човеко, внимавай - Алми е доста ревнив
- Рак!
Но любима,ти си тъй прекрасна на тези фотографии-ако ги изтрия ще е престъпление срещу човечествотоbebsiiii написа:iztriite snimkite weeeeeeeee
- Рак!
За гаджето на брата ли говорим?човек написа:Тогава той да се счита за поканен на дуел с патлациBrain написа:човек написа:Обаче май прецаках работата-тя си отидеелюбовта на живота ми-най-секси ЖЕНАТА която съм виждал
Човеко, внимавай - Алми е доста ревнивще защитя честта на любимата си
- Рак!