Мома
Ал, разбирам те. Аз от доста време я познавам тази, в която си се влюбил. Казва се Левислава. Приятно момиче. 

LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Дади написа:Ето в такива моменти ми става леко жал за тебе. Отчаяно 12 годишно дете, дека не може да си намери само приятели, дека е тотален социопат. И к'во прави? Върви и търси внимание по форумите. Няма приятели, роднините ти вероятно са вдигнали ръце от теб отдавна.
Пише глупости, правейки се на "голям мъж" и "убер пичага". Дееба, социопатче мизерно, почти ми е жал за теб. Почти.
Умри, дребно шибано копелдаче. Умри сам, непознал хубавите неща на тоя свят. Умри сам, заебан от родителите си, от роднините си, от всичките си приятели, ако въобще имаш такива.
Умри сам, в някоя канавка, зарязан от целия свят, зарязан дори и от Бог, ако копелдака въобще съществува. Умри, по-дяволите, УМРИ!
"ЗЛОБА!!ЗЛОБА!!!ПРОКЛЯТИЕ!ЗЛОБА!"...ебати кефа

Black
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
Re: Мома
Алминаторът написа:Много съм се харесал с една мома.
...
П.П.>Това трептене е гадно.Заради него се чувствам някак странно и просто не ми идва от вътре да напиша някоя простотия.Сякаш някой ми е взел умението да псувам безцеремонно,да се заяждам със всеки.Как да го махна?
Ами любовта е хубаво но безполезно чувство...
Как да се оттървеш ли?
Мисли главно за секс като се сетиш за нея,свързвай я,само със секса...ако не се познавате,иди и я
покани на кафе,бира,водка...разхотка с лодка и т.н. ...
Ще ти помогне да си изясниш дали искаш просто да я "изплющиш" или нещо повече...щото ако се окаже
тъпа - едва ли ще я изтърпиш за "нещо повече" ...
...
П.П.:При мен лично ... като изчукам някоя,ми минава и мисля трезво...
EViL iS LiVE
-
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Zerkiel написа:Дади написа:Ето в такива моменти ми става леко жал за тебе. Отчаяно 12 годишно дете, дека не може да си намери само приятели, дека е тотален социопат. И к'во прави? Върви и търси внимание по форумите. Няма приятели, роднините ти вероятно са вдигнали ръце от теб отдавна.
Пише глупости, правейки се на "голям мъж" и "убер пичага". Дееба, социопатче мизерно, почти ми е жал за теб. Почти.
Умри, дребно шибано копелдаче. Умри сам, непознал хубавите неща на тоя свят. Умри сам, заебан от родителите си, от роднините си, от всичките си приятели, ако въобще имаш такива.
Умри сам, в някоя канавка, зарязан от целия свят, зарязан дори и от Бог, ако копелдака въобще съществува. Умри, по-дяволите, УМРИ!
"ЗЛОБА!!ЗЛОБА!!!ПРОКЛЯТИЕ!ЗЛОБА!"...ебати кефа
Нееее не сериозно по голяма злоба не съм виждал

Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
- В момента играе: на бизнесчета
Защо тук се пишат такива кретенски въпроси?Нима Алминатора сериозно си мисли,че някой ще седне и да му дава напътствия?Дееба,такива хора нямат ли кого да питат,та заливат форума с такива дебилски теми?
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
- Обратна връзка:
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
мини руло написа:Защо не направиш купон у вас, да я поканиш, да я напиеш и може да се съгласи да не целуни по бузата
Много му дава ве
Nightwisher написа:Може да й посветиш някоя песен на Стинкин Парк и да й подариш CD-то.![]()
+ ремикса на легендарната епична песен "Феновете"

[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
^Нов адрес
Пънко
Волхов написа:Алминаторът написа:Много съм се харесал с една мома.
...
П.П.>Това трептене е гадно.Заради него се чувствам някак странно и просто не ми идва от вътре да напиша някоя простотия.Сякаш някой ми е взел умението да псувам безцеремонно,да се заяждам със всеки.Как да го махна?
Как да се оттървеш ли?
Мисли главно за секс като се сетиш за нея,свързвай я,само със секса...ако не се познавате,иди и я
Ще ти помогне да си изясниш дали искаш просто да я "изплющиш" или нещо повече...щото ако се окаже
...
Четейки поста ти си мисля, че това едва ли ти се случва често, да не кажа Никога, освен ако не си си платил.
Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
Hitrusha написа:Волхов написа:Алминаторът написа:Много съм се харесал с една мома.
...
Как да се оттървеш ли?
...
Четейки поста ти си мисля, че това едва ли ти се случва често, да не кажа Никога, освен ако не си си платил.
Ми човека имал пари-дал

-
- Обратна връзка:
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
^Нов адрес
Пънко
^Нов адрес
Пънко