Автор |
Съобщение |
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 23:28
Ал, разбирам те. Аз от доста време я познавам тази, в която си се влюбил. Казва се Левислава. Приятно момиче.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 23:33
2D написа: Ал, разбирам те. Аз от доста време я познавам тази, в която си се влюбил. Казва се Левислава. Приятно момиче.
Знам я,много е саката.Деснислава е по-яка мацка!!!
|
|
|
|
|
Zerkiel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 04:21
Дади написа: Ето в такива моменти ми става леко жал за тебе. Отчаяно 12 годишно дете, дека не може да си намери само приятели, дека е тотален социопат. И к'во прави? Върви и търси внимание по форумите. Няма приятели, роднините ти вероятно са вдигнали ръце от теб отдавна.
Пише глупости, правейки се на "голям мъж" и "убер пичага". Дееба, социопатче мизерно, почти ми е жал за теб. Почти.
Умри, дребно шибано копелдаче. Умри сам, непознал хубавите неща на тоя свят. Умри сам, заебан от родителите си, от роднините си, от всичките си приятели, ако въобще имаш такива.
Умри сам, в някоя канавка, зарязан от целия свят, зарязан дори и от Бог, ако копелдака въобще съществува. Умри, по-дяволите, УМРИ!
"ЗЛОБА!!ЗЛОБА!!!ПРОКЛЯТИЕ!ЗЛОБА!"...ебати кефа
___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 08:09
И с'а чакаме трети епизод
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Волхов
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мома Публикувано на: 03 Авг 2007 08:50
Алминаторът написа: Много съм се харесал с една мома. ... П.П.>Това трептене е гадно.Заради него се чувствам някак странно и просто не ми идва от вътре да напиша някоя простотия.Сякаш някой ми е взел умението да псувам безцеремонно,да се заяждам със всеки.Как да го махна?
Ами любовта е хубаво но безполезно чувство...
Как да се оттървеш ли?
Мисли главно за секс като се сетиш за нея,свързвай я,само със секса...ако не се познавате,иди и я
покани на кафе,бира,водка...разхотка с лодка и т.н. ...
Ще ти помогне да си изясниш дали искаш просто да я "изплющиш" или нещо повече...щото ако се окаже
тъпа - едва ли ще я изтърпиш за "нещо повече" ...
...
П.П.:При мен лично ... като изчукам някоя,ми минава и мисля трезво...
___________________________________ EViL iS LiVE
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 09:10
Zerkiel написа: Дади написа: Ето в такива моменти ми става леко жал за тебе. Отчаяно 12 годишно дете, дека не може да си намери само приятели, дека е тотален социопат. И к'во прави? Върви и търси внимание по форумите. Няма приятели, роднините ти вероятно са вдигнали ръце от теб отдавна.
Пише глупости, правейки се на "голям мъж" и "убер пичага". Дееба, социопатче мизерно, почти ми е жал за теб. Почти.
Умри, дребно шибано копелдаче. Умри сам, непознал хубавите неща на тоя свят. Умри сам, заебан от родителите си, от роднините си, от всичките си приятели, ако въобще имаш такива.
Умри сам, в някоя канавка, зарязан от целия свят, зарязан дори и от Бог, ако копелдака въобще съществува. Умри, по-дяволите, УМРИ! "ЗЛОБА!!ЗЛОБА!!!ПРОКЛЯТИЕ!ЗЛОБА!"...ебати кефа
Нееее не сериозно по голяма злоба не съм виждал
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 09:42
Мали , Дади , у тебе голем потенциял ве :О
Питай Чами за членския внос ..
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 09:55
Защо тук се пишат такива кретенски въпроси?Нима Алминатора сериозно си мисли,че някой ще седне и да му дава напътствия?Дееба,такива хора нямат ли кого да питат,та заливат форума с такива дебилски теми?
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 10:07
Може да й посветиш някоя песен на Стинкин Парк и да й подариш CD-то.
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 11:36
Дади, приет си без изпит, щот' си ми фаворит, от отдавна!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 11:38
Защо не направиш купон у вас, да я поканиш, да я напиеш и може да се съгласи да не целуни по бузата
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 12:22
мини руло написа: Защо не направиш купон у вас, да я поканиш, да я напиеш и може да се съгласи да не целуни по бузата Много му дава ве Nightwisher написа: Може да й посветиш някоя песен на Стинкин Парк и да й подариш CD-то.
+ ремикса на легендарната епична песен "Феновете"
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 12:28
Както преди много време имаше едно предложение - що не я свалиш с тухла или паве? А ако е много хубава можеш и с тържествено (жълто) паве да я тряснеш - след мозъчното сътресение (и ако не е умряла) ще е твоя... А ако е умряла, можеш и хекрофил да станеш. После щи мине и няма да я помниш
|
|
|
|
|
Hitrusha
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мома Публикувано на: 03 Авг 2007 12:31
Волхов написа: Алминаторът написа: Много съм се харесал с една мома. ... П.П.>Това трептене е гадно.Заради него се чувствам някак странно и просто не ми идва от вътре да напиша някоя простотия.Сякаш някой ми е взел умението да псувам безцеремонно,да се заяждам със всеки.Как да го махна? Ами любовта е хубаво но безполезно чувство... Как да се оттървеш ли? Мисли главно за секс като се сетиш за нея,свързвай я,само със секса...ако не се познавате,иди и я покани на кафе,бира,водка...разхотка с лодка и т.н. ... Ще ти помогне да си изясниш дали искаш просто да я "изплющиш" или нещо повече...щото ако се окаже тъпа - едва ли ще я изтърпиш за "нещо повече" ... ... П.П.: При мен лично ... като изчукам някоя,ми минава и мисля трезво...
Четейки поста ти си мисля, че това едва ли ти се случва често, да не кажа Никога, освен ако не си си платил.
___________________________________ Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Мома Публикувано на: 03 Авг 2007 12:33
Hitrusha написа: Волхов написа: Алминаторът написа: Много съм се харесал с една мома. ... П.П.>Това трептене е гадно.Заради него се чувствам някак странно и просто не ми идва от вътре да напиша някоя простотия.Сякаш някой ми е взел умението да псувам безцеремонно,да се заяждам със всеки.Как да го махна? Ами любовта е хубаво но безполезно чувство... Как да се оттървеш ли? Мисли главно за секс като се сетиш за нея,свързвай я,само със секса...ако не се познавате,иди и я покани на кафе,бира,водка...разхотка с лодка и т.н. ... Ще ти помогне да си изясниш дали искаш просто да я "изплющиш" или нещо повече...щото ако се окаже тъпа - едва ли ще я изтърпиш за "нещо повече" ... ... П.П.: При мен лично ... като изчукам някоя,ми минава и мисля трезво... Четейки поста ти си мисля, че това едва ли ти се случва често, да не кажа Никога, освен ако не си си платил.
Ми човека имал пари-дал
|
|
|
|
|
DJ Heat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 12:37
Алминаторе, не се безпокой ще те хареса и сичко ще е ок
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 12:43
Били написа: + ремикса на легендарната епична песен "Феновете"...
... която се върти по всички музикални телевизий и радиа, да не говорим, че достигна платинен статус за продадени над един милион копия във Великобритания и САЩ.
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 12:55
Ал, това е толкова тъжно... не това, че си напуснал гилдията си или пък това, че си харесал момиче... а това, че си толкова тъп!
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
DJ Heat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 12:55
За коя песен става въпрос, че нещо не чаткам
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|