Автор |
Съобщение |
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:39
Алминаторът написа: Blue написа: Алминаторът написа: Rico написа: Sorrow Expert написа: Rico написа: Ама някой да ми обясни моля. Какво е хейтене? Мразене. Просто сме интересни и не щем да използваме български, майна. :Д Хейтене рлз, мразенето е за nerd-овете. (; Чат ли си, копеле? :Д Just a moment, посочи ми някой в тоя форум, който да знае какви са ми прашките. Е, ексепт уан. Друг. И кой ти каза, че нося прашки? Може да нося килоти! И престанете да ме приемате като 13-годишно момиче, ще взема да си направя алтернативен акаунт и да не казвам коя съм... Хейтхейтхейтхейт. :Р Абе знам бе Очаквах да ме нахраните яко ама нивга...не стана. На ти,яж: ууу пънкс дед пънк съкс дикс ууууу Факай се. Ти се факай.
Факайте се се взаимно! *Ник, отмъщавам, не ме яж :Д * Алминаторе, заслужаваш да те изнасилят стадо скинари заради това изявление.
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:43
Алминаторът написа: Blue написа: Алминаторът написа: Rico написа: Sorrow Expert написа: Rico написа: Ама някой да ми обясни моля. Какво е хейтене? Мразене. Просто сме интересни и не щем да използваме български, майна. :Д Хейтене рлз, мразенето е за nerd-овете. (; Чат ли си, копеле? :Д Just a moment, посочи ми някой в тоя форум, който да знае какви са ми прашките. Е, ексепт уан. Друг. И кой ти каза, че нося прашки? Може да нося килоти! И престанете да ме приемате като 13-годишно момиче, ще взема да си направя алтернативен акаунт и да не казвам коя съм... Хейтхейтхейтхейт. :Р Абе знам бе Очаквах да ме нахраните яко ама нивга...не стана. На ти,яж: ууу пънкс дед пънк съкс дикс ууууу Факай се. Ти се факай.
Алминаторе,извинявай че ти го казах.
Спри да пишеш простотии - или ще досаждаш и ебаваш другите,или ще говориш колко великa е GW...
Това че ти имаш някакъв комплекс - дали ти е малката бибата,дали си тъп,дали те бият вкъщи,никой тук не го интересува и не иска да те търпи.Личният ми съвет е или да си наемеш доста добър психолог и да си купиш един стек Ксанакс.Има и много по-добър и евтин вариант - засили се с всичка сила в някоя стена.
п.п.Its personal
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:44
Blue написа: простотий
Къде си бе, римлянино !
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:47
Tоny написа: Blue написа: простотий Къде си бе, римлянино !
Мерси че ме подсети,професоре...
п.п.С Батора винаги пишем някакви императори...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:48
Tоny написа: Blue написа: простотий Къде си бе, римлянино !
Ти па си доста тъп с тея опити да се праиш на оригинален.
Квото фсъшност праи и "Син" обаче той поне си зима пример от некой юзър , пропит с ентелегентност .. и го наподобява по некъф начин :Д
Шсе опраите
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:51
Just a Moment написа: Tоny написа: Blue написа: простотий Къде си бе, римлянино ! Ти па си доста тъп с тея опити да се праиш на оригинален. Квото фсъшност праи и "Син" обаче той поне си зима пример от некой юзър , пропит с ентелегентност .. и го наподобява по некъф начин :Д Шсе опраите
Очаквам Tony да получи удар след като ти прочете поста...
Иначе си пиши както искаш,дори ми е забавно да чета подобни неща ;ДД
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 17:53
Blue написа: Just a Moment написа: Tоny написа: Blue написа: простотий Къде си бе, римлянино ! Ти па си доста тъп с тея опити да се праиш на оригинален. Квото фсъшност праи и "Син" обаче той поне си зима пример от некой юзър , пропит с ентелегентност .. и го наподобява по некъф начин :Д Шсе опраите Очаквам Tony да получи удар след като ти прочете поста... Иначе си пиши както искаш,дори ми е забавно да чета подобни неща ;ДД
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 18:17
Е са ше хейтя паяците ебачи дет живеят у нас. Имам 3, единия най-големия и най-бързия е майка/баща на втория който е по-малък и не толкова бърз, а тоя втория е брат/сестра/баща/майка на третия който пък е най-малък и най-бавен, и трите са пухкаво рунтави и опасни. Дори са били четири, но аз съм успял да пратя 4-ия на синъ ми (куцио пърч) който се опитал да го утрепе със снайперъ си ама не успял и ми го прати обратно, обаче той още не е пристигнал и затва предполагам, че се е загубил някъде (надявам се). Сигурно гадините ще продължават да се размножават макя им дейба (хейт?) и ще се наложи да използвам 20-те пълнителя на Милчо за тях вместо за Бильи който си призна, че е сосъл и, че живее някъде към грция, но нищо аз ше кажа на синъ ми да му цепи суратника със снайпера си пък и той утре заминава за Балканя, тъкмо ще е по-близо до грция.
П.П. Ни ставам за хейтър дейба въпреки, че "АЙ ХЕЙТ ЙЕМОУЗ". *.*
П.П.П. АЙ СИКТИР!
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 19:08
Sorrow Expert написа: Ноктурно трябва да бъде жестоко напсуван, защото ми се сърди (о.О) и се прави, че го няма в скайп, когато го има в скайп.
Па кво чекаш !?!?! Язе как ти не дръжим сметка ка си у скайпо ДГД, не ами ДНД...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 19:46
4-та страница : нуубърски хейт. =/
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 20:27
Nocturno написа: Sorrow Expert написа: Ноктурно трябва да бъде жестоко напсуван, защото ми се сърди (о.О) и се прави, че го няма в скайп, когато го има в скайп. Па кво чекаш !?!?! Язе как ти не дръжим сметка ка си у скайпо ДГД, не ами ДНД...
Кво (това ми е трети такъв пост за днеска, стегнете се малко)?
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 20:30
Лол , Който разбрал - разбрал.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Всевиждащото Око
|
|
Мнения: 72 Местоположение: Някъде в дълбините на подсъзнанието ти
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 20:33
Цитат: Кой ше е първия , де ше посмее да напише нещо.
Are you sure,that you want my hate? It's darker than you think...
___________________________________ Аз виждам!!!
По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупав,отколкото да проговориш и да свалиш всякакви съмнения!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 20:37
Всевиждащото Око написа: Цитат: Кой ше е първия , де ше посмее да напише нещо. Are you sure,that you want my hate? It's darker than you think...
Бате тебе те знам :"Д
Яко те хейтваха сички кат се комбекна , начи си бил добър хейтър.
Имаш моя апруувъл!
Хейтни ме на воля , тука тряя се обменя опит се пак..
|
|
|
|
|
Sirius
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 20:40
The Chameleon написа: 4-та страница : нуубърски хейт. =/
спокойно, спокойно
I've the situation under control... върнах се, който иска , да заповяда. Тезгяхът е отворен за секви нуубове, дрогаджии, метъли, агенти на ДС, меки китки и пишки, вибратори, нърдове и квото там сте :Р
Стилен хейт, милА моя (хяхяхяхя) не означава да напишеш три думи с подчертано geek-ска насоченост и антиграматическа такава. Нищо, и твоето царство ще дойде, калявай се тука :Р
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 20:43
Sirius написа: The Chameleon написа: 4-та страница : нуубърски хейт. =/ спокойно, спокойно I've the situation under control... върнах се, който иска , да заповяда. Тезгяхът е отворен за секви нуубове, дрогаджии, метъли, агенти на ДС, меки китки и пишки, вибратори, нърдове и квото там сте :Р
Стилен хейт:
фу бе тапак
Е , па тоя аватар те не прави нищо повече от гнидата , дет си.
Деа превъзнесения зубър (=
|
|
|
|
|
Всевиждащото Око
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 20:47
Just a Moment написа: Всевиждащото Око написа: Цитат: Кой ше е първия , де ше посмее да напише нещо. Are you sure,that you want my hate? It's darker than you think...
Винаги ме е дразнело т'ва,че когато един човек не може да казва "л", се чуди как да го шибне в някоя дума... Например-Чао-Чал,Стийв Оустин- Stiiv Olstin и др.! Дразни ме също и че пиша толкова дълги изречения! А особено ме дразни и мразя,когато пиша прости постове в тъпи теми!
Аре със здраве!
По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупав,отколкото да проговориш и да свалиш всякакви съмнения!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 20:49
Всевиждащото Око написа: Just a Moment написа: Всевиждащото Око написа: Цитат: Кой ше е първия , де ше посмее да напише нещо. Are you sure,that you want my hate? It's darker than you think...Винаги ме е дразнело т'ва,че когато един човек не може да казва "л", се чуди как да го шибне в някоя дума... Например-Чао-Чал,Стийв Оустин- Stiiv Olstin и др.! Дразни ме също и че пиша толкова дълги изречения! А особено ме дразни и мразя,когато пиша прости постове в тъпи теми! Аре със здраве!
Епа тука съвсем потвърди втората фраза от подписа си :/
Сори , че те накарах де ..
|
|
|
|
|
Всевиждащото Око
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 20:55
Цитат: Епа тука съвсем потвърди втората фраза от подписа си :/ Сори , че те накарах де ..
Що се надценяваш,като си мислиш,че можеш да Ме накараш да направя,каквото и да е?
И това от човек,който се олицетворява с кечист...
ПС:Yeah! I fu*k'n love the sweet taste of anger and hate! Come on feed me...
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 20:55
Е, тука съм съгласна с Just a moment. ;/ Трябваше да си замълчиш...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|