Автор |
Съобщение |
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 23:29
The Chameleon написа: Scar написа: Само да спомена за протокола.Джъст а момент е момиче под прикритие.Имам и снимков материал за доказателство. Ако момиче хейтеше толкова добре, бих си пръснал мозъка. Еми ок...пистолета те чака.
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 23:36
Яка ли е поне :Д Да ми приказва мръсотийки, ахахах
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 23:37
Не е от най красивите ма е голема мръсница ти каам.За 2-рото ще ти стане любимия събеседник ;щ
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 23:38
тези думи биха ти изсипали много проклятие злоба на главата :Д
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 23:39
Все някой трябваше да каже истината.
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 23:45
Заеби бе :Д И снимки да видя, знам , че нема е Цодето.. той си има и буба и тестиси, не мож ме измамиш !
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 23:50
Just a Moment, пф ти знаеш с коя ръка се държи кура(Цензурата) бе дришльо. Различен ми бил, не знам къв ми бил, педеразки раоти. Ще пееш друга песен след година две, когато се провалиш на всички изпити. Нещастник.
Zero-Blade, Gele, & всички останали балъци мислещи се за нещо повече, знаете ли къв ви е проблема? Страх ви е. Страх ви е, че сте сами, и притиснати като животни до стена, дерете и съскате, но нищо повече, защото просто сте безпомощни. Цялата музика се прави за пари. Тренираш, праиш, струваш, записваш демо, харесват те, наемат те, договор, $$$. Когато пропълзите от черупките си на праисторически същества без мозък, обадете се, може и да стане дискусия.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 23:50
Той Скар беше постнал преди 20-30 мин някаква снимка, ама я премахна :/ Сега се мъча да я открия в cache-a на firefox и да я постна отново
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 23:53
Най-тъпия написа: Just a Moment, пф ти знаеш с коя ръка се държи кура(Цензурата) бе дришльо. Различен ми бил, не знам къв ми бил, педеразки раоти. Ще пееш друга песен след година две, когато се провалиш на всички изпити. Нещастник.
Олиго , хои се прегледай .. нещо недовиждаш май ?
Къде съм писал , че съм различен ?
Идиот..
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 23:53
@Джъстамомент
Хващай динозавъра и към пясъчната прерия пред блока.Такива като теб ги избивам и ги погребвам живи.
ПП:Чакам конкуренция за титлата 'форумен хейтър'.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 23:56
Петър от 4ти км написа: @ДжъстамоментХващай динозавъра и към пясъчната прерия пред блока.Такива като теб ги избивам и ги погребвам живи. ПП:Чакам конкуренция за титлата 'форумен хейтър'.
Никът те издава , момче ..
Нз ке си изнамерил да слушаш толко добра музика..
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 23:58
Tоny написа: Той Скар беше постнал преди 20-30 мин някаква снимка, ама я премахна :/ Сега се мъча да я открия в cache-a на firefox и да я постна отново
Use your ultra super powers! We must have this artifact !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юли 2007 23:58
Петър от 4ти км написа: @ДжъстамоментХващай динозавъра и към пясъчната прерия пред блока.Такива като теб ги избивам и ги погребвам живи. ПП:Чакам конкуренция за титлата 'форумен хейтър'. Вие тука много тежък хейт вкарвате, 1/2 на лична основа, другата с некви псевдо-фройдовски глупости. Така като чете някой темата ще си каже , че всички тука са минали един 5-6 годишен курс при някой психиатър, та така лесно дават определения на хората, разбиват илюзии и не знам к'во още... Аз не мога да се конкурирам за тая титла. Мене ме бива в простичкия хейт "на майка" и разни другите такива, присъщи за каруцарите The Chameleon написа: Tоny написа: Той Скар беше постнал преди 20-30 мин някаква снимка, ама я премахна :/ Сега се мъча да я открия в cache-a на firefox и да я постна отново Use your ultra super powers! We must have this artifact !
Не става Глупавия firefox не е като IE, където всичко си се съхранява в една папчица и може да бъде разглеждано спокойно. Тука като влезна в about:cache и ми излизат някакви глупости от преди 2 дена ...
Едит: ЕЕее, големите хейтъри си легнаха Тъкмо почна да става интересно :/
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 00:00
Д4рк ше ми се сърди ако намерите снимката и я постнете...
...бът ай донт гив а фък
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 00:14
|
|
|
|
|
Zerkiel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 00:16
Хахаха тая вечер ме разбивате хD к'во е това животно в'е ?
___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 00:26
Degra написа:
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 01:30
Най-тъпия написа: Zero-Blade, Gele, & всички останали балъци мислещи се за нещо повече, знаете ли къв ви е проблема? Страх ви е. Страх ви е, че сте сами, и притиснати като животни до стена, дерете и съскате, но нищо повече, защото просто сте безпомощни. Цялата музика се прави за пари. Тренираш, праиш, струваш, записваш демо, харесват те, наемат те, договор, $$$. Когато пропълзите от черупките си на праисторически същества без мозък, обадете се, може и да стане дискусия. Пфф, поне ника ти отива. Аз да ти кажа, лично, нямам проблем. Нито един. Също да ти кажа, с опита си да напишеш нещо оригинално, за хора, които не познаваш, никак не успяваш да сътвориш каквото и да било правилно слово. Не, не ме е страх. Не ме е страх, че съм сам, защото не съм. Не ме е страх, защото страхът не води до нищо добро и отдавна го избих от главата си. Страхът е слабост, а слабостта зависимост. Не ми харесва да съм зависим от нищо, затова и не съм. Както един много умен човек беше казал: "Човек живее така както иска да живее." Може да е беден, но реши ли да живее весел и щастлив живот нищо не може да го спре. И не, не всичката музика се прави за пари. За разлика от теб има много хора по света, които правят това не само защото са добри, много добри и още по-добри, а и защото им доставя удоволствие, защото по този начин предават своята енергия на стотици/хиляди/милиони други хора. Защото се радват, когато видят как сто/хиляда/десет хиляди човека "летят" от тяхната музика. И щом мислиш, все още, че всичката музика се прави за пари, айде издай ти, моля те, нещо което се продава. Искам да видя как печелиш някой лев от продаден твой албум/парче или две. Мислиш ли, че ако повечето хора правиха музика за пари, щяха да отделят толкова време за изучаване и усъвършенстване? Мислиш ли, че музиката щеше да е толкова разнообразна? Не мисля. Щеше да има само поп и толкоз. За да се продава. И, айде, когато ти направиш нещо музикално, което се хареса на повече от 1000 човека по света, тогава говори за музика. До тогава не си на нивото нужно да се правиш на учен в тази насока. P.s. Ruby Rhod rlz! The 5th Element rlz! Degra написа:
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 01:35
Странно... темата за хейт наистина има успех във форума на ПЦ мания
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Юли 2007 08:32
The Chameleon написа: Scar написа: Само да спомена за протокола.Джъст а момент е момиче под прикритие.Имам и снимков материал за доказателство. Ако момиче хейтеше толкова добре, бих си пръснал мозъка. :shocked: :lol:
Хейтвал той добре, my ass. Колко по-жалки хейтъри може да бъдете от това да решите да си направите hate тема за да хейтвате без никаква основателна причина? Дай да видим кой колко може да сере в устата на другите, ама без действително да казва каквото и да било смислено - просто ей така, да сипва и по възможност да се оплете в жалките си опити да звучи над нещата и много сърдит...
На Zero-Blade евала му правя, че поддържа духа на ъндърграунд електронната музика, независимо, че не е същият тип, с който се занимавам и аз, обаче ми е чудно за какъв кур се занимава с такива простотии като тази тема, че даже и да влиза във филмите на сърдитите тийнове, пишещи из нея... И така или иначе - човекът е очевидно с класи над повечето от вас, така че въобще не си губете времето да пишете повече идиотщини, за да се опитвате да го затапите или нещо такова. Не си струва, а и, най-малкото, едва ли сте способни.
Аман от детинщини, честно ви приказвам, АМАН! Не бяха пози, не беше мерене на пишки, въобще...
Трошете си главите, вдетинени типове, трошете си ги - то и така или иначе повече акъл няма да ви дойде от никъде...
Нали знаете - когато човек си е прост, то обикновено е завинаги. Пък на простия човек му дай зрелища. Жалка картинка.
Darkthrone - Earth's Last Picture
ПП
Не си правете труда да ми отговаряте в духа на темата - само ще покаже, че нищо не сте разбрали.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|