Подкрепям - особено за тоя тоя клюкарски бутонUndead Dude написа:И ако сложиш някакво бутонче да ти report-ваме директно за кофти постинги, много ще се улесниш.
А... и да направиш постингите на ReadOnly и Кире с различен цвят- по-забележими, щото са много култови
Нов стил на quote блока?
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Мен не ме кефи новия стил на цитатите. Не мисля, че е от неспособност да приема промените, просто е някак неотличимо. Както и да е, просто не ме кефят.
Иначе това за емотиконките е добра идея, както и огромните вложени цитати. Но последните не трябва да се премахват, само да се ограничат. Например до 3-4 цитата един в друг.
Всичко хубаво и безпроблемна работа на админа!
Иначе това за емотиконките е добра идея, както и огромните вложени цитати. Но последните не трябва да се премахват, само да се ограничат. Например до 3-4 цитата един в друг.
Всичко хубаво и безпроблемна работа на админа!
Never save anything for the swim back!
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
-
Алминаторa10322
Подкрепям!MetalGearRex написа: Да, и скрити раздели за групи от юзъри (или поне заключени за писане от нечленове) ще е много хубаво да има, но уви това едва ли ще стане...
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Подкрепям с всяка част от тялото сиadmin написа:Няма проблем! Ще пусна тази функция веднага след като се появи в официалната версия на скрипта. Или поне като add-on.Dj Heat написа:Предлагам юзърите да имат рейтинг, като той се получава чрез гласуване от другите юзъри.
Надявам се молбата ми да бъде удовлетворена
Go hard or go home.