[Безсмислени разсъждения] Дай газ?
- SneakyDude
- Обратна връзка:
-
Алминаторa10322
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
The Dragon
- Canis Lupus
Nocturno написа:Казим написа:Яз сом от дальеко и говорим на мьеко. Това не беше ли нарицателно?
Нарицателно е, да - за ей такива като мене.
Ний идьем от дальеку и гуворим мьеку.
Не е ли всъщност:
Ний идйем ут далйеку и гуворим мйеку
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
-
Loopmaster
2D написа:Disturbеd написа:Защо казваш "Може ли огънче?" като всъщност искаш запалка, и какво, по дяволите, може едно огънче ?!?
Ахахахаахахахах.... Дъст направо скъса прозорците с това!![]()
Инъче по темата и аз съм си блъскал главата над подобни думи и фрази. Също така ми е било интересно как един лаф се разпространява навсякъде, а не остава на някакво по-локално ниво. Друго също ми е интересно. Къде как викат абитуриентите. В Шумен например викат: Осми, девети, десети, единайсети, дванайсети Ааааааааа. В русе пък разбрах че викат: 12 А има бал (now that's dumb) Надявам се да са ме излъгали. В София знам че се брои от 1 до 12 и т.н. Кажете как викат във вашия град.
За ко копирате от нас, ние сме го измислили да се вика от 1 до 12, гадни плагиати
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()