Автор |
Съобщение |
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 18:55
Добре, Били, само не намесвай славяни и т.н., без реални исторически имена и т.н.
Кралице, ти си. Аз имам проблеми с РСто и затова не знам дали ще успея да пусна когато ми дойде реда...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 21:42
Готова съм. Ако има нещо - казвайте. Съжалявам, ако не е както трябва, ама в момента съм толкова на нерви, че си нямате на идея просто.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2007 01:20
Съвсем прилична си е частта, благодаря, че въпреки всичко успя да я пуснеш на време.
А пък за напрежението - разбирам - след два дена имам защита на курсова работа, която си замина днес с компютъра ми
До утре ще пусна част, защото след това може би няма да мога да се вясна известно време.
Ghost, кой следва след мен? Ти ще следиш за реда докато ме няма, и без това го правиш
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2007 09:08
А аз съм след теб, ок? ;р
PS
Да, при това бях го отбелязал отдавна. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2007 09:20
Значи ти и †Nhaz'Ul† ще сте след Sentry
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2007 20:18
Sentry написа: Съвсем прилична си е частта, благодаря, че въпреки всичко успя да я пуснеш на време. А пък за напрежението - разбирам - след два дена имам защита на курсова работа, която си замина днес с компютъра ми До утре ще пусна част, защото след това може би няма да мога да се вясна известно време. Ghost, кой следва след мен? Ти ще следиш за реда докато ме няма, и без това го правиш
Мерси.
Надявам се и при теб всичко да мине като хората и бързичко да се оправят нещата.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 12:16
редът е:
1 Shady
2 Ghost Hunter
3 Кире Гръчата
4 2D
5 martinkfreеman
6 Били
7 IceQueen
8 Sentry
9 †Nhaz'Ul†
10 Vargg
Според реда след тебе следва †Nhaz'Ul†.
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 12:29
Аз утре заминавам за София, имам 4 изпита и ще съм там до 22-ри, но ще си напиша частта днес или утре, ще си я кача в пощата и ще я пусна от там.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 18:39
Малко малка и тъпичка част, съжалявам, но нямах време.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 20:45
Дарт Ачерон да не пише у другата тема
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 23:08
Абе това Дарт Ачерон ли е, къв е?! Защо се е изсрал в темата, в която изрично, още в заглавието е подчертано, че се постват само разкази БЕЗ КОМЕНТАРИ? Някой прати ли му ЛС да си разкара мазното постче, с което се мисли за оригинален или да го направя аз? Днес цял ден съм бачкал, прибирам се, сядам на компа и първото нещо, което виждам е че някой е писал малоумни постове, където не трябва... И после, защо съм в лошо настроение?!
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
The CROW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 23:12
Да сте се замисляли, че може да го е направил нарочно?
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 23:18
The CROW написа: Да сте се замисляли, че може да го е направил нарочно?
Това, ако не ме лъже паметта е Реконекта, а той е толкова тъп, че не би му минало през ума, да го направи нарочно. Днес съм толкова скапан и изнервен, на ръба съм от криза. Това е приятен завършек на деня...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 23:22
Е я му пратих ЛС още като го видех, ама тва беше преди ехеее... нема реакция
|
|
|
|
|
The CROW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 23:29
2D написа: The CROW написа: Да сте се замисляли, че може да го е направил нарочно? Това, ако не ме лъже паметта е Реконекта, а той е толкова тъп, че не би му минало през ума, да го направи нарочно. Днес съм толкова скапан и изнервен, на ръба съм от криза. Това е приятен завършек на деня...
Само ти да беше със скапания ден... На мен ми стана скапан за 1 час, но стига off topic.
Дано си изтрие поста.
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 23:38
The CROW написа: 2D написа: The CROW написа: Да сте се замисляли, че може да го е направил нарочно? Това, ако не ме лъже паметта е Реконекта, а той е толкова тъп, че не би му минало през ума, да го направи нарочно. Днес съм толкова скапан и изнервен, на ръба съм от криза. Това е приятен завършек на деня... Само ти да беше със скапания ден... На мен ми стана скапан за 1 час, но стига off topic. Дано си изтрие поста.
Тъкмо го налях на ЛС. Като го види, надявам се да изтрие, че да не занимавам админа. Ако се наложи обаче ще го помоля за съдействие.
П.П. Айде със здраве! Кроу, да се оправяш бързо! Поздрав Right Said Fred - I'm Too Sexy
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юли 2007 03:49
Явно деня е бил страхотен за всички... моите ще станат два страхотни тъй както е тръгнало.
И аз му писах ЛС - никаква реакция... еми... понякога е хубаво да си от по-старите юзъри
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юли 2007 21:01
Darth Aheron написа: Чакам да обявите датата на екзекуция.
Защо да обявяваме дата като можеш сам да си отрежеш топките?
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юли 2007 22:35
Кире_Гръчата написа: Аз утре заминавам за София, имам 4 изпита и ще съм там до 22-ри, но ще си напиша частта днес или утре, ще си я кача в пощата и ще я пусна от там.
Не верван, туй да го е писал Кирчо. Много е...не диалектно
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|